- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
JoolsNOS #1991 üzenetére
szal alap órajelen majd 30 perc prime95el 57fok, ventifordulat max-on... én csak azt nem értem, hogy 1volton magonként 800Mhz-en mért majd 40fokos.... azéert egy mugen2 méretű hűtőtől többet várnék, tesztekben nem olvastam ekkora hőmérsékleteket....bár tény hogy most iszonyú meleg van. És az szerintetek normális, hogy lefelé lóg a hűtőm(olyan mintha ferdén lenne a procin, pedig minden csavart jól meghúztam...legalábbis remélem)? Ennyire sok lenne ez a majd 900 gramm súly(860 ha jól emlékszem
)?
jó lenne ha járna itt mugen 2 tulaj, hogy neki hogy áll a hűtő....
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
JoolsNOS #1991 üzenetére
ilyen melegben nem mertem prime-ot ereszteni rá.... am az alapfesz asszem 1,4, bár ebben nem vagyok biztos, ritkán lesem a biosom
az biztos, hogy C&Q belőve, szal most 1 volton megy magonként 800mhz-en és úgy 38fok....és szerintem úgy már nem az igazi....mod: cpu-z szerint 1,35 volton műkszik prime blend test alatt....meglesem alaphangon mitlyen hőmérsékleteket tol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged