Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
Valaki segítene nekem szeretném húzni kicsit a procim de még nem csináltam soha
a lapom asus p5k a proci intel pentium d830 a ram 2x 2gb ddr2 1066mhz-es Kingmax valaki leírná nekem pontosan privibe hogy és mit kell állítani h biztonságosan fusson és a lapnál is h menjen 1066mhz-en a ram ne csak 800-on. segítsetek please nagyon megköszönném
előre is köszi annak aki segít egy kezdőn
-
Hopo82
tag
Valakai segítene nekem szeretném húzni kicsit a procim de még nem csináltam soha
a lapom asus p5k aproci intel pentium d830 a ram 2x 2gb ddr2 1066mhz-es Kingmax valaki leírná nekem pontosan privibe hogy és mit kell állítani h biztonságosan fusson és a lapnál is h menjen 1066mhz-en a ram ne csak 800-on. segítsetek please nagyon megköszönném
előre is köszi annak aki segít egy kezdőn
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bundle topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest