- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
akoska07 #5029 üzenetére
"az everest nem ismer fel dolgokat... "
nekem a DS4-nél felismerte és müködött is rendesen , amint látod a képen...
csak az új lapot nem ismeri ,de majd kipróbálom egy leg-leg-leg újjabb everestel..
"a cpu-tweaker.az mutat mindent.akkor elég lenne egy cpu-z cpu ablak és mellé egy cputweaker.akkor mutatja a ram beállitásokat is." igen mutatja, de a teljes részletes ram beállitás nem annyira fontos...mivel proci tuningról van szó.."az,hogy "hibásan" ir ki fogyasztási eredményeket,
nem mindenképp az everest hibájaként rónám fel."én nem mondtam hogy hibásan irja ki
nálam jól irta ki !
az 184w az annyiekkora feszen és órajelen HT-val...
csak a mostanit nem ismeri még..
( Sárpac-nál meg nem tudom mi van , miért olyan... )egyébként az elözö eredményem akkor felrakható..
ami info kell még az a FPO ::3837A713 .. [link] ez év második napján vettem.. a hütést irtam hogy stock kúler..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest