Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
Borokafa #19343 üzenetére
Irígyellek a 2.0V-ért. A proci alapfesz ugyanannyi mint az enyémé.
Én próbálom egyenlőre a Vcore hiányát a lappal kompenzálni,.
4800-on bootol, bejelentkezik a windows és kéket dob. Hiába emelem tovább a terminationt, állítgatom a refeket. Megnéztem a strapeket, ram időzítéssel játszottam. Ennyi 1.328V-on úgy tűnik itt a vége. -
enemy107
senior tag
válasz
Borokafa #19331 üzenetére
Nagyon.
Fesz beállítási gondom csak evvel a procival van. Az összes többi ok. Conroe, allendale, wolfdale, yorkfield, semmi gond nem volt. Kíváncsi vagyok majd nálatok hogy alakul a P35-el. Lipivel beszéltem, azt mondta már ő is járt így. Ha más nem lesz kérek egy lapot, havernak van egy G33 félholt állapotban.
Az alapvető probléma ez.
Ha volt moddolnám, és a biosban nem tudok többet oda irányítani akkor nem vagyok bentebb, vagy tévedek? Illetve ha csökkenteni akarom a droopot, akkor meg lehetne próbálni akár az LLC-t is. -
enemy107
senior tag
válasz
Borokafa #19288 üzenetére
Én is evvel töltöm a nyarat, utána pedig vagy E7XXX, mert azt a szériát még nem próbáltam,vagy pedig egy Q8XXX következik.
Ez a teszt sorozat jó lesz. E6600-át is nehéz volt kitapasztalni mire be tudtam indítani rendesen. Evvel is úgy lesz érzem.
Azt hittem nincs is szorzó állítás, de kellemesen csalódtam. -
enemy107
senior tag
-
válasz
Borokafa #19279 üzenetére
találtam egy régi tesztemet.
egy P4 D915 -el
sztem 1.3V biztosan lesz.
alulfesz sztem lehet 1V környékén.
majd meglátjuk birja-e 1.5V-on.
maxoc maxfsb nem kérdés hogy benne lesz.
a vid-ekre már nem emlékszem,de lehet hogy az is lesz,
feltéve hogy nem lesz tul közel az 1.3V-hoz.akkor még nem voltak ilyen komoly léghütések,ugyhogy lehet majd hajtani őket.
-
enemy107
senior tag
-
enemy107
senior tag
válasz
Borokafa #19260 üzenetére
Egyértelmű
Az még eszembe jutott, hogy addig ment olyan jól, amíg égebbi VGA volt benne. Konkrétan 8800GT-vel hoztuk össze a 4 GHz-et. Utána vett egy XFX275-öt, és kezdődött a kínlódás, nem akart indulni, nem akarta a tuningot. Ezen a bios frissítés sem segített. Lehet nem általános jelenség, csak meg említettem.
-
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #19074 üzenetére
Én mikor váltottam phenom II x2-ről x 4-re semmit nem érzékeltem csak a játék jobban ment rajta, de a rendszer ugyanolyan volt kb.
DE!
X2 phenom előtt x4 620 athlon volt aminél jobb volt nállam is a phenom!
Ugyanazt tapasztaltam mint te isAzért volna jó a phenom proci mert a mostani procim tutira nem támogatja az am3+os lap!
-
krammerka
őstag
válasz
Borokafa #18859 üzenetére
Estét!
Én asszem az AMD-t tartanám meg,ha választanom kellene.
Elvileg a héten megy a háztól az i3,és én is AMD-t tervezek venni.
Am3-as lapok,procik jó árban vannak(itt most főleg az alsó szegmensre gondolok),és ugye ott a ddr3,ami nagyon jó árban kapható jelenleg.s775-be is gondolkoztam ismét,de új lap nincs ami,pl ddr3-at tudna kezelni.
Nállam ez most egy fő szempontot alkot,2x2gb 1600MHz 10k-ért,azért az nem rossz bolt. -
válasz
Borokafa #18801 üzenetére
éreztem én,azért is"válaszoltam"
lizakattila : jól döntöttél.
ha az marad ami van akkor is erős géped van-lesz.
én az i7-et csak tesztekhez meg a WR-hez huztam anno.
egyébként mindig alapon ment,,mert az is bőven elég.#18803 krammerka : nekem jövőre,és remélem hamarosan i7 lesz.
válogatott cuccokból,legalábbis alaplap és proci.
azért lesz az,mert nem akarok alkatrészeket cserélgetni már.
ez hosszabb távu befektetés amit már fentebb is irtam.
ha majd lejjebb megy a gulftown ára és lesz ami kihasználja a 6 magot,akkor majd szóba jöhet egy proci csere,de egyébként maradni fog minden vagy 5 évig.
ha nem is nálam,de a családnál biztosan.az én testem kívánja az alkatrészcserét
ez nagggyon jó...mert ugye fog jönni X68 is
kiváncsi leszek a teljesitményére,és az árára. -
krammerka
őstag
-
lizakattila
senior tag
válasz
Borokafa #18794 üzenetére
Egy utolsó eredmény mára: 4010MHz@1,3v
Nem egy tuningbajnok, de jó lesz ez nekem.
-
válasz
Borokafa #18770 üzenetére
majd kiderül.
sok mindent nem állitottam az alaplapon.
fsb-nek adtam egy kicsit,lefixáltam az alapfeszeket és ment a teszt.
biztosan fog tudni többet is,mert a Xeon proci ebben a lapban "prime stabil" volt 385 FSB-vel. az bőven elég lesz ennek a procinak.ma tesztelni fogom ezzel a beállitással játék alatt is.
ha ott sem lesz gond,akkor marad igy.de természetesen fogom tesztelni feljebb is.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Borokafa #18744 üzenetére
látom. ez harc
#18745) Cadal mennek azok a 720asok is...mondjuk a c3asok közelébe nem érnek az tény...
esetleg majd probáld meg nyitni a magot
(#18747) Motion_Blur majd nyáron...
amugy egész jol megy így már a proci, h csiszoltál rajta...amikor először mutattad olyan átlagosnak tűnt nekem...de így már kezd tetszeni
-
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #18742 üzenetére
Sajnos a kontra most elmarad. Egy havernak adom kölcsön ma a procimat, neki pedig egy Phenom II X3 720-as procija van. Szóval azzal valszeg a nyomodba sem érek. De azért majd megnézem mire képes a kicsike. Szóval egyenlőre csak kamillázok az eredményeiden.
darál0w: Dúl bennem a versenyszellem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest