Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G@ß!

őstag

válasz Lacccca87 #13650 üzenetére

VAC nem egyből bannol nem a zsír új win után keletkezett a bann oka.
    Meg ne mondd már nekem, hogy minden játékost rögzítenek és kielemeznek, mert én ezt kizártnak tartom.

Nem akarok kukacoskodni de nagyon sok ilyet hallottam már hogy én ártatlan vagyok meg stb...
    Nem. tuti volt /van valami a gépen ami miatt kaptad. (a tömeges bannolások az más tészta volt egyéni esetnél szinte 0 a hiba lehetőség).

Egyrészt nem az én gépemen ment a cs: s.
    De mivel az én accommal játszott, mellesleg 2009 óta játszik vele a spanom ezen az acc-on, nem hinném h most kellene kipróbálnia a csalást. Attól jobb szinten van (mellesleg nem bannoltatná a barátjának acc-ját).

Egyébként az is lehet hogy nem szándékosan idézted elő, elég ha csak valami olyan program is be volt töltve miközben játszottál ami babrál a memóriával vagy képes a programok működését megváltoztatni.
    Ha gondolod megírom az összes programot, ami fel van rakva a gépre, ha ez segít.

Sőt lehet hogy törtnél próbáltál ki 1-2 csalást csak hát elfeljtettél kilépni steamből előtte.
    Lásd pár mondattal fentebb.
    Egyébként én törtön kezdtem valamikor 2004 év vége felé. A csalók miatt és az eredeti szerverek "nehézsége" miatt tértem (tértünk) át.

Sok a lehetőség, de hogy a VAC hibázott az kizárt jelen esetben, ezért nem is fogják levenni.
    Nem értem miért hajtod ezt...

Csak hogy tudd, még van 2 profilom (összesen 3 profil, ebből 2 a két legjobb barátomnál...úgymond megvettem nekik kemény 3,75$ért anno, hogy ne nekem kelljen nekem visszamennem törtre)...de ha odaadom neki a másikat, és azt is lebannolják...akkor kitépem a hajamat.

Új hozzászólás Aktív témák