- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
gyyyá jómá a frendsz
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #4740 üzenetére
A Friendsben lévő serverek egyikéből, azaz egy server IP(192.168.2.232=IP)-re jobb egér gombbal klikkelek egyet, előjön egy menü. namár előröl az első lehetőség a "Connect to server". Na erre 2 azaz kettő-ször ráklikkelve, nem csatlakozik az adott serverhez. Hanem, bejön a Steam/Store meüpontban lévő homepage azaz főoldalnak is nevezik magyarban, nevezetű oldal. kb ennyi.
Aggyak nyeles Kalmopirint heee? -
sNORh
addikt
szenyór tag lettem
heej ecsém jöööök felfele mint a telajvíz.. -
sNORh
addikt
"filmet néztem de most haverral" nemjött össze a csaj, jolessz egy fiju is
Énis ugyanebben a cipőben járok, vkinek dolgoznia is kell, és 6kor kelni.
De tegnap már felvoltam aljzva, húmondom este olyat tolunk, és felraktam egy gadget, skin progit és behalt a rencerem 10kor, nemverazistenbottal.
szal ha ma hazamegyek winfos reinstall..
mod: teszemhozzá 3napos win.. -
sNORh
addikt
vissza mennnyéééé..
-
sNORh
addikt
válasz
prolika #4679 üzenetére
Vissza is küldheted az eredeti dobozt, az eredeti kódal, és resetelik
Amcsiba a Valvenak. vmi 600ft volt haveromnak a légiposta, ingyen visszaküldik, és asszem 2 hét alatt megjárta az egészet.
szal lesz egy origi kódod.
nekemis otthon az eredeti Anthology-m ellopva, csak lustavoltam feladni, de énis ezt az utat választom. -
sNORh
addikt
elaludtam...
-
sNORh
addikt
válasz
Vasinger! #4625 üzenetére
A hitbix lehet fix vagy változó ha fix, akkor egy konzol parancsal többé már nem ugrál, vagy ha alapon van akkor futáskor tágul, alaphelyzetbe közép, gugolva pedig kicsi, és a pontosságát jelzi.
Az fps a képfrissítést jelenti, a latenci meg aping a neted válaszidejére vonatkozik, minnél kisebb annál jobb.
Az átlag fps 60-200, 100 már elég jó. -
sNORh
addikt
Lmh accot kértem illúzsöntöl..
-
sNORh
addikt
tyíííí nyomjátok ecsééém
-
sNORh
addikt
Nah ez jókis party volt
-
sNORh
addikt
Tegnap felmentemmár Kartelra lövöldöztemmár mongúzt egy kicsit.. nemnagyon tudott mittenni..
-
sNORh
addikt
Nemigaz hogy nincs egy normális server...
-
sNORh
addikt
bakker megnőtt a pingem..
-
sNORh
addikt
nah mivan behalt a totyik vagy mindenki gémel? De nemúgylátszik..
-
sNORh
addikt
Tudnátoka dni egy cfg-t ami nincs nagyon elállítgatva?, csakhogy a ratekkel meg a console-val nekelljen szenvednem.
-
sNORh
addikt
Elértem végre, működik a netem, pedig egy hónapja már bevan kötve, és most 60. felszólításra kijöttek és megcsinálták a még google-t nemlátott netemet. Mostmár király
szal lamináltpadlóra felrakom otthon a szegőt és 8fele CS ezerrel
Geni mondjmár egy accnevet hadvegyelekfel és meek hozzátok tolni
-
sNORh
addikt
szerintemmeg csupán csak a szolgáltratóval van gond, ezt hogynem feltételezi senki?
Tedd azt amit Genius javasolt, új Winfos(azaz tiszta, Féregmentes, mivel a féreg pingeli nemgyengén a neted) és ha akkoris aztcsinálja akkor a neted a xar. -
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #3882 üzenetére
Énis ellenevoltam, sőtt még minid ellenevagyok nemkéne nekem sose vezetéknélküli, de mondom ebben a Lexma egérben kellemesen csalódtam, Nem nehéz, nincsbenne köcsög ceruzaelem, és nagyon pontos nemszaggat, de nemkéne.
Az MS-ről annyit hogy kinek mi az izlése pl én nemtudnám megfogni a Logitech-eket azokmeg nekem rossz a fogása. pontossága téleg már nem az igazi, de ehez hasonló fogású, és nem nagy dpi-vel rendelkező egeret még nemtaláltam, monnyuk nemis kerestem.
Ha van valami ötleted dobjmár meg vele, mert már a jobklikk nemnagyon szuperál. -
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #3880 üzenetére
Nalátod ezt pl én nemvettem észre. Nekem egy Lexma 2000Dpi-s egerem volt de azzal nekem semmi ilyen észrevételem nemvolt nagyon pontos volt, egy grafikus srác aztmondta pontosabb (pixelpontosabb mint az X7) csak nekem nemvolt jó mert a magas DPI miatt 1.0-s sensin is olyan 5-ös sensi körül ment., de ha levettem 800Dpi-re akkor jóvolt, csak a fogása volt batárnagy. De mondom énis maradok az Optikainál. Minnyár kifexik a Microsoft 4.0-m de ugyan olyat veszek, Már lassan 4 éves, de nagyon megvagyok vele elégedve.
Amúgy komolyan nemtalálkoztam a problémáddal, sőtt vezetéknélküli társát, 4 méterről üvegasztalon teszteltük, de nagyonpontos jóvolt. -
sNORh
addikt
szedd le valamien torrentről (Kedves felettesek azért merem ajánlani neki mert, neki már megvan az eredeti és elvileg van egy olyan szabály hogy letöltheted a Fake-t kipróbálni ha 3nap mulva letörlöd és megveszed) . De utána töröld le.
Na ha ezzel megy akkor online tuti jobban kerel, mert a botok még jobban megfogják a procid. -
sNORh
addikt
válasz
JetiRulez #3860 üzenetére
ezis jó pénz híján, énis pl egy 800dpi-s Microsoft 4.0-val nyomom igaz már a gombok néha nemnyomnak, de én megint ugyan azt fogok venni, sőtt még 800dpi-vel is 1.0-s sensivel nyomom..
Ha neked nincsenek nagy igényeid szenzi terén akkor bőven, sőt nagyonis elég lesz az az egérke..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Goddess of Victory: Nikke
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged