- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
na akkor mehetünk tovább cod4re mert ott több ideig és nagyobb hatással lehet mindezt, füszerezve légitámadással helikopterrel amikre mind figyelhetsz mindez egy 10v10 TDM matchen igazán pörgőssé teszi a dolgot.. UT-ben meg ugy megy alapból ahogy ezekben a gamekben rohan
a CS varázsa nem ebben a gyors játékmenet dologban van
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3079 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe Team Fortress 2 vagy unreal turnament 3mat na azok gyors játékok nem CS
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3077 üzenetére
sztem elég lassu az egész source játék 1.6hoz képest de bizt csak azért mondom mert még hatása alatt vagyok az évekkel ezelőtti 10v10 iceworldön eltöltött estéknek
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3062 üzenetére
nem lehet steamen cserélni játékokat? én felajánlom bárkinek a halflife episode 2m egy cs source eredetiért
komoly
esetleg team fortress 2 még belefér de akk makulátlan accountot kérek..
ja, és ez most tleg ha valaki ilyesmibe belemenne engem érdekel
hl2 blackbox kuponból vannak a gamek
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3049 üzenetére
miiii?
ezt nem értem, source 1.19? hallod-e a cs 1.6 az nem source, hanem a régi motoron levő 1.6os verziója az első counter-strikenak.. counter-strike sourcehoz meg nekem van 18 verziós patchem, szerintem eredetin még több frissítés van..
de ha félreértettem és originalon van ilyen hogy source 1.9 akkor bocsánatért esedezem -
illusiON
őstag
válasz
Fittipaldi72 #3045 üzenetére
az én cofnigommal nem lassu, de szerintem még 512 is bőven elég gyors menethez, annál kevesebbel sztem kva sokat töltögetne
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3039 üzenetére
nálam nem tudom milyen okból de a cs source több mint 3 giga..
az 1.6 meg 1 giga némi modolással meg rengeteg + pályával.. HL2 meg eleve több mint 2-3 giga szerintem, 700 megában nem fér el ez mind, esetleg külön az 1.6. hogy linux alatt megy-e azt nem tartom valószínünek de egy tört verziót lekapsz valahonnan próba céljából az 1 megoldás lenne, vagy esetleg egy kis particióra felraksz 1 butitott gamer xp-t ami relativ kicsi mégis nagyon jó, azon biztos menne..
-
illusiON
őstag
nemtom volt-e erről beszélgetés de sztem tűzfalban vagy valamiben le lehet tiltani az adatközlését minden programnak, vagy korlátozni, talán zonealarmban vagy nem is tudom már... ez az 1es dolog nem biztos hogy igazam van de szerintem azon alapul amin ez az egész számítógép dolog, hogy az 1es az a pozitiv igenlő válasz a 0 meg az ellenkezője.. 2t beirsz akkor vagy nem történik semmi vagy ha olyan a program akkor valami más verziót mutat, pl net_graph nál a 0ra nincs semmi, 1-2-3ra meg más adatokat ír ki..
-
-
illusiON
őstag
válasz
dilipok #2944 üzenetére
hát ilyet se hallottam még
ha nincs meg a száz akkor emg az bassza a szemedet
megjegyzem minél több fps annál hamarabb tárazol és minden egyéb és ez elég nagy elöny lehet föleg szar gépes userek ellen
/fps_max 999 ezt kell beirni és akkor elméletileg feloldja a limitet, ha ez nem segít akkor a driverben kell megnézni nincs-e valami beállitás ami lefolytja
-
illusiON
őstag
74.29 fps average volt 1280x960on 8xMSAA 16xanizotropic meg minden leghighabbon egyszóval maxon
a procijával nem lehet gond az enyém 7-8 bottal akadásmentesen megy pedig nekem sima 3.8as van ..
(75fps körül volt szinte végig a tüznél ment cska fölé 1-1 pillanatra, olyan volt mintha limit fogná pedig fps_max 999.. na mind1MOD2: 141.40 fps 640x480 minimumon minden nélkül, hogy legyen viszonyitási alap high-hoz
-
illusiON
őstag
nekem max engengedett létszámmal (16v16 asszem) szaggat ha mind2 csapat egyszerre zúz a képernyőn de azér még lőni bőven lehet
(adatlapomon config) és szarabb a procim mint tied.. eredetid van? mert azt vettem észre hogy nekem hl2blackbox kuponom van vidkari dobozból és ha eredetin dayofdefeatezek vagy tf2zök akkor lassabb mint cs-m, mert a steam is fut közben (lévén original) és elég sok ramot eszik a háttérben.. lehet ez az oka (mármint ne nyomd ki a steamet
hanem több ram kell)
-
-
illusiON
őstag
csóka,
ti itt mind eredeti CS sourceszal toljátok?? mert én még nemmennyibe kerül mostanság a source? ha nem bízom tesco stb. helyekben a kód miatt akkor steamen keresztül hogy megy a dolog, pénzátutalás és ha átért küldik nekem a serilat vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest