-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
mr.saint #6610 üzenetére
A frissitett csé már jobban alkalmazkodik a gépedhez mint a tört ami jópáréves verzió. Azt a részt ami szar a videókártyádban sokkal intenzívebben használja és igy előjön a hiba.
Mondjuk törttel a vidkari 30%a látszik a frissített meg 80%. Na mivel már nagyobb %ban terheled a vidkarit ezért jön ki a hiba. Valami nagyon kis hiba lesz és amennyiben kolléga állítása helyes ez hardveres és nem javitható. marad a gariztatás ha lehetséges. -
Zolás
addikt
válasz
mr.saint #6606 üzenetére
Már akkor fekete amikor inditasz vagy játék közbe feketül?? Ha inditásnál akkor a gép olyan felbontást-hetrzfrissítést állított amit a monitor nem szeret és ezért a momcsi kikapcsol vagy simán feketére vált. Nekem is új játékoknál rögtön lövi a 85hz frissíést én meg cfg-be állítgatom 60ra
Nem tudom miből gondolja hogy jó nekem a 85hz
Vagy akkora felbontást rak hogy ihajj és vehetem lejjebb
Ha többet irsz a hibáról egyszer ugyis elháritjukAddig meg sok sikert
-
Zolás
addikt
válasz
mr.saint #6592 üzenetére
Esetleg valami jóbarát azon a lanpartin nem állított a biosba valamit?? Ha icipicit is tulhúzta a gépedet azt nem biztos hogy minden game kiadja viszont a csé procit terhel leginkább és lehet hogy azért akadsz ki. Nekem is 2.7en orthos stabil a gép de mikor kilépek cséből irja a hibát. Mondjuk menet közbe még sose akadt ki nekem.
-
Zolás
addikt
A baj az tudod mikor fix és nem mozdul. Pl ha 2 ember van csak akkor jó de 6 embernél(pl: 2 ct meg 4 t egy szobában és látják is egymást) akkor ott van valami a háttérben. Ennek mozognia kell nem lehet fix 25 percig egyfolytában!!! Az azt jelentené hogy nem töltesz le a szerverről minden adatot(igy a feléd repülő töltényt sem) csak kimondott dolgokat gyűjtesz és a szervert nem engeded hogy ezeket a dolgokat neked küldje.
Elég hülyén hangzik de megoldható. Ezzel összezavarod a szervert mivel a te sérülésedet a te géped nem jelzi vissza(mivel nem is kapott ilyen jelet) és 2 tárból kapsz 33 dmg in2-őt.
Engem kb 2 perc folyamatos bármilyen ping vagy latency zavar. Ezek az adatok áramlásától adódóan föl illetve le mozognak.
Ezt sajnos előadhatja egy olyan dolog is hogy a te jeledet jól továbbítják csak a hirtelen sokat nem kapod meg(mikor lőnek rád). Ezt akár egy rosszul beállított szerver is okozhatja amivel a netre kapcsolódsz. Tehát nem vagy haxor csak a körülmények neked kedveznek. Csak mikor már 17szerre is túléled hogy 8an lőnek ezt kurva nehéz elfogadni.
vagy csak szimplán csitelszÁltalában ez törtánik mindenhol
-
Zolás
addikt
válasz
Dead_slow #6447 üzenetére
Lehetséges hogy pont azzal a szerverrel nme fogsz tudni jó kapcsolatot létrehozni. Ez sajnso megesik. Valahol a 2 szerver közt( a te géped internetének a központi szervere és amelyiken a játék van) van pár olyan ami egyszerűen nem engedi át a te jeledet rendesen. Ez előfordulhat. De miután írtad hogy törttel is próbálkoztál lehet hogy abból maradt vissza valami amin a rendes csé nem tud túljutni és ezért van nagy pinged.
A variációk száma végtelen
Amennyiben tört csével játszol akkor nem tudok segíteni és szerintem ne is itt érdeklődj -
Zolás
addikt
válasz
Dead_slow #6444 üzenetére
Más játékba is ekkora? Ha igen akkor a net a hibás. Az hogy elég a konfig az mit takar? Beállítások high-ra vannak állítva? Mert az is dobja rendesen. Csak 1 szervert próbáltatok vagy többet?
Ja esetleg egy vírusírtót nem ártana futtatni hátha valami gonosz élősködő a neten ül -
Zolás
addikt
válasz
mindfreak #6217 üzenetére
Szeritnem nem az van odaírva hogy baszogassuk a másikat állat módjára mert nem tetszik ahogy ír. Akkor az életben is ha valaki dadog vagy beszédhibás azt nyakonvágjuk hogy kussoljon mert nem értjük hogy mit mond. Nem az zavar hogy szóvá tetted hanem az ahogy szóvá tetted.
-
Zolás
addikt
Látom eljutottunk az ovis kiscsávók szintjére egyetlen emberke miatt. Szégyen hogy a legnagyobb baja valakinek az hogy hiba van egy mondatban. Ha már normálisan nem tudsz hozzászólni egy kérdéshez vagy témához akkor minek szívózol vele?
Ha meg az a baj hogy miért ide ír azt lehet normálisan is közölni. Ha veled igy beszélnek neked tetszik? Vagy magyartanár vagy és azért zavar? -
Zolás
addikt
Meglett köszi az ötletet
Faxom se tudta hogy ilyen is van
-
Zolás
addikt
Hamar bezárták és átirányítottak két olyan topikba ami kurvára nem ezzel foglakozik. Király ez a rendszer
-
Zolás
addikt
Kis gondom van nyitottam neki egy topikot aki ért a géphez és segítene annak megköszönném[link]
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #6177 üzenetére
Pont abból van a vita hogy ott a jel és fix5 a latency. Van egy-két adminkartársam aki ki is vágja az ilyet. Mondjuk multkor volt egy srác fix1-es latencyvel de olyan szerencsétlen volt nem bántottuk
Ebből a +jelből akkor van baj ha közbe jó a statod is mert rögtön szemet szúr mindenkinek. Mondjuk nálad nincs ilyen gond
Mindig minuszos
-
Zolás
addikt
Esetleg nincs rendesen karbantartva a szerver. Vagy olyan szerveren voltál ami automatikusan átállítja a rateket vagy valami egyebet és ezt 2-3kapcsolódás árán lövi be neked a gép. Ha fent vagy és közbe fagyi akkor még lehet a tört szerver című történet ahol meg a steam nem szereti a szervert+sok a csít és kivágja az átlag usert
-
Zolás
addikt
válasz
illusiON #6137 üzenetére
Letiltja a lerakást és gonosz módon ki is írja hogy ott próbálkozol vagyis a ct-k tudják hogy ott vagy a bombával. Viszont ha menet közbe valaki beléb ct-nek azonnal rakható még ha ugy érkezik hogy még nem él csak a kövi körbe akkor is megvan az 5ct és mehet a lerakó. Ilyenkor szoktak egy kicsit idegesek lenni. Meg amikor nem veszik észre hogy megvan az 5 ct és nem is védik a B-t
A terrorok száma lényegtelen ha csak 3 terror van is megy a B. Ez meg attól függ ven-e bekapcsolva team balance. Voltam már 6-3 as felállásba is röhögve vittük B-re és pukkant is
Modjuk ez egy külföldi szeró volt OSG-n azt hiszem van team balance.
-
Zolás
addikt
Mi ez a rettenet CsOnlájn néven futó fertelem?? Utoljára akkor röhögtem ekkorát amikor CS-t találtam a Flashgamek között. Rettenetes kinézet gagyi grafika. Ennél még a Cs1.6 is sokkal szebb. Hát idáig süllyedt szegény Cs:S már gagyiverzsön is fut belőle. Az agyam elhagyom de azonnal
-
Zolás
addikt
válasz
illusiON #6098 üzenetére
Örülök hogy tetszik a szerver. Viszont el kell hogy keserítselek mert hétfőtől elvileg visszaállunk a sztender gg,fy,aim módra és egy normál map se lesz
habár egyre több ember mondogatja hogy de jó is ez így szóval még nme tudom mi lesz
Most elvileg retró hétvégét tartunkezért mennek a kizárólag Valve mappok. Mondjuk még egy pár komolyabb mapot bele tudnék képzelni(igy azt hiszem csak 12-14 map van ami elég kevés.) Mondjuk amik most mennek azok nehéz war mapok és még lehetne fokozni nehezebb Cevo war mapokkal
Mondjuk most 3 órát nyomtam és Dust2 egyszer se volt
mintha nem szeretnék a népek
Egyébként jelenleg az admin parancsok és a mapok vannak feltöltve máskor ennél 1000x jobb a szerver csak most mindent leirtott a rendszergarázda hogy minél inkább retró legyen a fíling
Szóval minden függő jöjjön csézni hozzánkHogy teli retró legyen a szeró
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #5952 üzenetére
sajna csak hungary jöhet mert a külföldieket rühelljük. sorry. Most nem kimondott mindet csak aki nem magyarul vartyog és idegesítő. Szóval ne vedd sértésnek hogy kiraktuk a nem magyarokat de igazából ettől 30%ban stabilabb a szerver. Igy megbeszéltük és eldöntöttük hogy akkor filter és nincs külföldi ember. De ha nagyon szeretnéd akkor küldd el az ip-címed azt betehetjük kivételnek és akkor be tudsz jönni.
Sorry másképp nem megy. Elég a sok magyar 5-6-7éveseket hallgatni meg mutézni a külfödiekre már nincs energy -
Zolás
addikt
Na ha már szerverek közreadom a mi szerverünk Ip-jét is:87.229.26.68:27075 Face szerver. Gun game Fy meg ami kell. Itt lehetsz kezdő csak ne állj egy helyben
Itt nincs remegés meg hackelés mert odafigyelünk erre. És any@zás sincs mert azért szólunk vagy ban. És a 10éves beleélős Pistikét is kirakjuk mert fáj tőle a fülünk
Aki akar egy jót gamelni jó társasággal az jöjjön -
Zolás
addikt
Az fpsnek a vakuláshoz semmi köze. Annyi a trükk hogy esetleg nagyobb fpssel láthatod hogy jön a flash kicsivel meg nem látszik a granyó(ez saját tapasztalat). Vagy hallod hogy pattog a flash és elfordulsz akkor nem vakulsz be totál és tudsz lőni.
Akárhány fpsed van ha belebambulsz mint a boci vak leszel jó darabigEsetleg 1-2mpet tudok elképzelni ha lassú a vasad és nem tudja feldolgozni a jelet elég gyorsan. De mondom ha belenézel vaksi leszel meg süket
Harmadik verzió hogy csitelsz. Hamar rájönnek és vagy az admin vagy a VAC kirakNa ezt a verziót nem ajánlom senkinek.
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #5889 üzenetére
Ha belövöd a cfg-ben hogy fps max 100 akkor nem hal be akkor se ha 50 jön szembe akkor se. Feleslegesen dolgoztatod a vasadat 100 fps feletti értékekkel mert egyszerűen nincs annyi infó amihez 100fps feletti érték kell csében. És a rázós helyzetekben mint amit írtál hogy többen rádrohannak nem dolgozza magát halálra a géped mivel csak 100 fps-t kell megjeleníteni nem 200at vagy felette.
Vazze egy ideje PHzom de nem is tudtam van ilyen totyikPedig gondolhattam volna
na majd ezentúl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged