Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Sztem ez lesz az, köszi. Nem tudtam róla, hogy ilyen is van. Ha van egy szerveren hlstatsx hogyan tovább? Hogyan tudom megnézni a lufikat? Megnyitom böngészőben az IP-t? Honnan tudom meg az adott címet, amit be kell írni a böngészőbe?
Szerk.: megtaláltam magam a kartel-en
, elég rossz vagyok...
-
Fáraó
őstag
Jó hajnalt/reggelt mindenkinek!
Éppen most vagyok túl egy maratoni CSS-zésen a haverral és történt egy érdekes eset. Volt a szerveren egy wales-i srác, és kapcsiból megmondta, hogy én Pestről a haver meg Szegedről játszik. Elkezdtem faggatni, hogyan tudja ezt lekérdezni, de persze nem árulta el. Nem hiszem, hogy admin volt. Találtam user ill. users parancsot, de az nem jó. Vki el tudja mondani -akár priviben is-, hogy azt tehát hogy lehet megnézni ki melyik városból játszik?
Uhh, egyébként marha jó volt a game, ezt tényleg nem lehet megunni/abbahagyni! -
Fáraó
őstag
azt h lehet megcsinalni h tavcsovekben laccodjon ami epp elottem van amikor nem zoomolok?
Nekem nem világos. Mindig azt látod ami előtted van. Ha zoom-olsz AWP-vel akkor szálkeresztetlátsz, ha Aug-gal akkor csak belenagyít.
Ha a távcső lencséjének tükröződésére kérdezel, akkor nem az tükröződik benne ami előtted, hanem az ami mögötted van. -
Fáraó
őstag
Erre gondoltam régen én is, de itt a többiek meggyőztek, hogy tök felesleges. Igazuk van. Ezek a hülye csíterek nem tudnak játszani. Néha beszolok: "milyen fasza csíter vagy, de nem tudsz játszani, ugye tudod?" és ennyi. Ne vedd komolyan, játsz a haverokkal!
Engem ha lelőnek, már nem érdekel... Meg már majd' mindenki csal, főleg otthon a botok.
-
Fáraó
őstag
Akkor a tegnapi beégés után
felteszek egy kérdést is:
Tegnap, mivel volt egy kis időm, meg szerettem volna nézni az ancients meccsét Source TV-n. Megvolt az IP, aztán csatlakoztam, majd megszakította azzal az üzivel, hogy nincs fent a cpl_mill. Feltettem a mapot, megint csatlakoztam, majd ismét bontott: azt írta ki hogy más a server mapja az enyémhez képest. Ez hogy lehet? Hogyan tudok Source TV-n nézni egy mérkőzést?A mapot a CS2HU-ról szedtem le, sztem nem hibás.
-
Fáraó
őstag
Nem tudtam, hogy ilyen mod is van
. Csak segíteni akartam...
Játszik még vki az alapjátékkal rajtam kívül?
-
Fáraó
őstag
válasz
[pod]Diablo #2677 üzenetére
Egy BOT-nak ki merne acc-ot adni?
No offense!
-
Fáraó
őstag
Mit csinál ez a promod?
-
Fáraó
őstag
Eredetivel nyomom, így nem kell a patch-el pöcsölni. Neked is csak ajánlani tudom a megvételét!
Azért lila a plafon, mert nincs meg hozzá a megfelelő textúra, és beteszi helyére a default textúrát -gondolom kitaláltad. Esetleg töltsd le más helyről a map-ot -hátha ahoz csatolták az adott textúrát-, vagy pedig lehet, hogy a CS:S nem tartalmazza ezt az alaptextúrát
?
-
Fáraó
őstag
válasz
bagyulajuve #2641 üzenetére
Socket A (AthlonXP-M 2600+@3200+) -ról váltottam a jelenlegire. Hát mit mondjak? Nem bántam meg!
qdak: Ez milyen patch?
-
Fáraó
őstag
Ált. a 27015, 26015 és a 27005-ös portokat használja.
-
Fáraó
őstag
Nekem üres a friends, de semmit nem nyitok meg ami ismeretlentől jön -bár itt sajnos ismerőstől jött ha jól olvastam
.
-
Fáraó
őstag
A tegnapi játék annyira rosszul ment, hogy egy kicsit elszégyeltem magam. Nem tud vki egy jó külföldi szervert ahol med játékosokkal lehet gyakorolni, csalók nélkül?
-
Fáraó
őstag
Bevallom őszintén én a canter bot-ra azt hittem camper bot.
-
Fáraó
őstag
Vmelyik nap volt, hogy megláttam a mozgó(!) ellent a távolban (botozás volt, nem voltak még lesebezve!), na gondoltam parával adok egy ''próbalövést''. HS lett
Máskor meg -mint írtátok-, a legtökéletesebb célzás sem elég. Amikor akarja, akkor adja. Sajna a sebzés is kb. hasonló, mindenkinek megvan a saját sztorija -pl. deserttel 7 in 1 meg hasonló.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
A tegnapi kocsmázás a dust2-n kicsit sem volt idehesítő
...
Szerk.: meg a köv. 1-2 pályán
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
moongoose #2364 üzenetére
Köszi a választ!
dilipoknak és Djureenak is köszi a válaszokat!
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal, így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Ez gond lehet nálam is. 21''-os CRT-m van, legalább 1280X960-ban szeretném játszani + egy-két képjavító bekapcsolásával. Ha még van rá energiád ezekre tudnál választ adni: Pontosan hol van ez a sáv? Van egy csík ahol ''törnek'' a textúrák?
Mivel átmeneti karesz lesz - csak kb. 2-3 hónapig- meg fogom venni a napokban, csak tudni szeretném hogy a CSS-vel mi lesz a helyzet, mire számíthatok...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
moongoose: A VGA-d textúrás dolga ''rendbejött''? Most szeretnék új X1950Pro-t venni, de félek tőle hogy CSS alatt vmi gond lesz vele
...
Szerk.: Tud vki vmi AMD-ATI-s betegségről CSS alatt?
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
Szuperboci #2321 üzenetére
Inkább úgy fogalmaztam volna, hogy egyszer mindenki kiadja a tanulópénzt... Aki többször is, oda már ''szakorvosi segítség'' kell -by Mókás
.
-
Fáraó
őstag
válasz
Szuperboci #2278 üzenetére
Nem kell ellopni! Csak kinyitod és SMS-ben elküldöd
.
-
Fáraó
őstag
Újra VAN CSS-m! 2 hét után végre. Yeah! Kiadott a Microsoft tegnap vmi frissítést, utána rögtön felment a Steam. Végre. Most már csak az extra map-okat, meg a beállításokat kell visszavarázsolni.
-
Fáraó
őstag
Igen, a játéknak leginkább nagyteljesítményű proci és sok RAM kell... De persze egy teljes számítógépben
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Már nagyon untam a feltett pályáimat - főleg d2-t -, tegnap feltettem a de_contra-t. Elsőre azt mondhatom olyan a pálya mint egy szivacs: annyi út és járat van benne
. Nagyon tetszik!
Szerk.: azért a strata nagyon ott van még...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
A dust és dust2 már néha tényleg uncsi... Bár az office nagy kedvencem
.A múltkor jó volt a dust_pcg meg a strata is vhol. Néha tényleg kellenek új mapok.
-
Fáraó
őstag
Egy LAN lenne jó, ott nem lenne csaló. Csak sokan kellenénk hozzá, meg egy jó hely.
-
Fáraó
őstag
Most pingeltem meg egy lapot, semmi gond nem volt a csomagokkal, a sebesség viszont ''idő<10 ezredmp.'' volt. Nekem az a 43ms hirtelen elég magasnak tűnik. Már játszottál ilyen ping mellett, vagy otthonról a szóban forgó gépről?
Szvsz szolgáltatóval van a baj...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Onnan tudod mekkora király vagy, hogy sikerül e bejutnod pl. az Ancients-be soron kívüli tagfelvétellel, majd aztán megnyerni a WCG-t. Esetleg Fatal1ty-vel tudsz e egy délutánt végigkomázni...
Egyébként meg szervereken van rank, és figyeld a kill/death ratio-t. Ha ezt magasan tudod tartani akkor vagy jó! -
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1654 üzenetére
Írj majd mi történt!
-
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1647 üzenetére
Szvsz ha még beszerelés előtt feltesztek 1-2 vírusírtót+antispyware-t meg egyebeket és beállítjátok háttérbe futásra, majd kikapcs után beszerelitek a te vinyódat, bekapcs után nem mentek át a te vinyódra hanem rögtön vírusírtást csináltok, elvileg nem lehet baj és így a fájljaid is megmaradnak...
Szerk.: ja és természetesen az egészet internetkapcsolat nélkül! De a beszerelés előtt mondjuk még frissítsétek a vírusadatbázist.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1645 üzenetére
Esetleg tedd be a vinyót más gépébe -havernál
-, és így futtasatok egy vírusírtást...
-
Fáraó
őstag
16-os HUB-om van, és hátul van rajta egy min. +10-et kiszolgáló BNC-s csatlakozó...
-
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1579 üzenetére
Megjegyzem ilyen típus Fatal1ty is -állítólag-
, de ő ugye nem cheat-el.
-
Fáraó
őstag
Ja, néha csíterfóbiám van. Kár, hogy a csítet még mindig nem tudják megszüntetni...
Köszi a válaszokat!
Meg azt nem értem miért csal ha nem tud lőni? Azt a pontot úgysem ő éri el, s mások játékélményét veszi el/teszi tönkre. -
Fáraó
őstag
Egy mezei csatlakozott júzer honnan tudja hogy a másik játékos csal? Hogyan tudja megnézni futtat e vmi aimbot-ot vagy vmi mást? Vagy erre csak admin képes?
-
Fáraó
őstag
válasz
moongoose #1520 üzenetére
Tegnap és is ellátogattam az egyik szerverükre. Néha laggolt, meg elég magas volt a pingem... Meg nem tetszett az egész, tele anyázós-köcsögölős arccal. Meg furcsának tartottam hogy az első pár körben gond nélkül ment a játék utána meg szinte alig tudtam egy-két fraget szerezni...
Ja! Meg súgnak egymásnak a csapattársak. Szóval előnyben részesítem a Camera: Team only servereket.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Felrobbantották az alaplapi drivert a gonosz terrorok!
Biztos a desktop pályán nyomtátok!
-
Fáraó
őstag
Szokot vki az sg szerveren játszani?
Nem tudom hova tegyem az adminokat -vérmes sarki gémer pisikék? -
Fáraó
őstag
A replikációs villáról nem akartok esetleg egy kiselőadást tartani?
-
Fáraó
őstag
Huh! A videó NAGYON jó volt!
Legjobban a Der Zenit és a végén a vízió tetszett! Nagyon sokat nevettem rajta!
-
Fáraó
őstag
Maszatoló brigád?
he7edik. :Egyébként[link] -
Fáraó
őstag
C^^ és satomee: Nagyon köszi az infót!
Ez van...
Valve, hahh
-
Fáraó
őstag
#1146-ra vki?
Tehát mp_dynamicpricing 0 és mégsem állandóak az árak... Teljesen -
Fáraó
őstag
Nem működik ez a dynamicpricing 0 utasítás.
Létrehoztam egy cfg-t, a valve.rc-be végrehajtatom, s amikor elindul a játék, látom is a konzolban hogy betölti ezt a cfg-t -mert pl. az sv_pausable 1 az élő parancs lesz. De a dinamic weapon pricing még mindig él.
Hogy a fa -
Fáraó
őstag
Hali! A dimamic weapon price-t nem lehet kikapcsolni ha csak otthon nyomok egy create servert, ugye?
Szóval otthon csak offline-ba megy normális árazással. -
Fáraó
őstag
Elszarják az egészet
... Az fps meg mintha kevesebb lenne folyamatosan, az elmúlt 2-3 frissítés óta.
-
Fáraó
őstag
Mellesleg az én fiveseven-es problémámra senki nem tud megoldást? Gondolom ti is az autobuy-al vásároltok, nem?
-
Fáraó
őstag
Nézd meg a doboz hátulján, hogy milyen játékot kapsz a megvásárlásával, ott felsorolja (ált. Half-Life2, CS:S, Half-Life Deathmatch). 1 db CD-key lesz benne, mely aktiválásával a dobozban/tokban lévő DVD-n található játékokat teheted be az új account-odba.
Telepítés után automatikusan frissít. Ezt ha jól tudom a gcf (vagy hasonló vmi hasonló kiterjesztésű) fájlok felülírásával elkerülheted.
Mármint a gépen lévő másik account fájljait a tiedre másolod...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Hali! Már írtam de hátha jön vki aki megoldja:
Fivesevent szeretnék vásárolni az autobuy-ban. Beleszerkesztem a felsorolás után fiveseven-t az első sorba (hashmark nélkül), de ha játékban B után A-t nyomok nem veszi meg a pisztolyt. Mi erre a megoldás??? -
Fáraó
őstag
Sztem felesleges kiírni. Ha látod az ellenfél nevében akkor pl. nem lövöd le? Vagy csak egy kicsit a bokájába lősz
?
Az is egy közösség, meg ez is... A név meg önálló, aki szabadúszó az csak annyit ír ki, aki klántag az meg a klánját is. De ez csak az én véleményem. -
Fáraó
őstag
válasz
ez_meg_emaz #482 üzenetére
Nos. Én úgy tudom hogy 1 accounthoz 1 CD-key tartozik. Azt a CD-keyt másik accounthoz nem használhatod fel, mert úgy tűnik mintha vki ellopta volna a CD-keyt és háát, hmm: kalózkodna vele. Offline-ban pedig azért ütközhet, mert bár az account más, de az adatok -a CD-key-ek- egyformák, ergo ütik egymást.
-
Fáraó
őstag
válasz
ez_meg_emaz #480 üzenetére
Megoldható... Két accounttal...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest