- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bagyulajuve #2039 üzenetére
Akkor ''ATI cards problem''...
-
Ha már a refresh és vertical sync-nél tartunk, a képtöredezettség másnál is előfordul?
Értem ez alatt,amikor mászkálsz és a falakon, éleken, olyan vízszintes éltörések jelennek meg kb 1 centi vastagságban, amelyek zavarók.
Inkább vibrációra hasonlít,mint amikor meleg a levegő, egy adott tárgy körül.
Ati probléma,vagy nvidia is okoz hasonlót, ilyet?
3 ati-n próbáltam,tehát nem kártyahiba.
1800gto
9800se
1800xt
vert sync on/off marad a jelenség.
anizo/élsimítás stb. detto...
driver csere 7.3-ról 6.6-ra uaz.
9800-nál csak 800*600-as a felbontás és nincsenek szűrők,ám ilyenkor az egész képen tűnik fel. -
Köszi, hogy segíteni szerettél volna,csak azért írtam, hogy consol parancsot kérek, mert ilyen gondjaim akadtak.
Egyébként próbáld ki, hogy átállítod a szálkereszt méretét, az általad kívántra, lépj be egy szerverre, majd menj be az optionsba és állíts át valamit.
Azután lépj vissza a game-be és lám-lám a szálkereszt újra def értéket vesz fel.
Így elég macerás az options-ot állítgatni.
Egyszerűbb egy consol parancssal ezeket orvosolni. -
Az options-al egy probléma van, mégpedig,ha beleturkálsz,akkor elveszti az autoexec.cfg-ben lévő utasításokat.
Vagy újraindítod a játékot,vagy elkezded beírogatni a consolba a cfg fájlok tartalmát.
Ezért kérdeztem,hogy csak egy utasítás legyen, mert azt bármikor consolból ki-be kapcsolgathatom.
Néha kedvem szottyan felmenni fr. szerverekre is,és ott amit azok elpötyögnek,félelmetes.
Aztán ha megúnom,és jövök vissza a hu.-ra,úgy hallanom kellene,ki-mit mond.
C^^ köszi... -
valaki pls adjon egy utasítást,amellyel el lehet némítani a szövegelő csigazabálókat.
folyamatosan pofáznak és utálom hallgatni.
mute all, nem működik consolból... -
-
-
Melyik utasítás adja meg a szálkereszt színét?
Nem az opciók-bélire gondolok(van vagy 6 darab lehetőség).
Configba,vagy autoexec-be írható értékre. -
-
-
Engem is titulált már egy-két ember ''érdekes'' játékosnak...
''mindíg tudom hol van az ellen...oda dobom a flasht ahol ő(k) vannak...fakapun keresztül lövöm le...stb.
Persze eszébe sem jut,hogy esetleg az unalomíg ismert d2-őn, megvannak azok a pontok,ahol egy időben belefuthatsz az ellenfélbe.
Ezt megelőzve magam elé dobálom a flash-gránát-okat.
A fakapu,meg csak messzíről fog valamit,ha közel van és hallom a fülesben, hogy ott motoszkál mögötte valaki,akkor természetes,hogy elkezdem tunkolni a kaput.
Lehet este benézek BB-re,megnézem ott is az ''érdekes'' embereket.
A falon át tunkolás,már komoly gaztett. -
-
Nahh mátol én is újra játszhatom a kedvencem.
Végre 2 hét után beüzemelhettem a gépet.
Az egyik vga-m megadta magát és most sikerült szereznem egy 1800xt-t.
Már elvonási tüneteim kezdtek lenni. -
Vegyél vissza a beállításokon, és tedd 1024*768-ra.
Nekem x1800gto-n amit beadott alapbeállításnak, azon nem igazán esett 70-alá.
Neked is e környékén kellene mennie.
Az autoexec.cfg-be írhatsz olyanokat még, hogy...
cl_dynamiccrosshair X (az x tetszés szerinti állás 0/1) ezzel nem ugrál el a szálkereszt.
cl_crosshairscale x (szintén egy adott érték) amellyel növelheted-csökkentheted a szálkereszt méretét.
Aztán nézegess utána a neted mit lehet még állítani. -
1.kérdés:Steam\SteamApps\accountneved\counter-strike source\cstrike\cfg mappa a cinfig.cfg-t megnyitod notepaddal és beírod h cl_restrict_server_commands 0 és elmented.
A progi előszeretettel tünteti el a cl_restrict_server-t a config.cfg-ből.
Kell készíteni egy szöveges dokumentumot és átnevezni autoexec.cfg-re.
Abba kell beírni, minden olyan utasítást,amelyet be szeretnél tölteni a programmal induláskor.
Ezt tölti be utoljára,mikor belépsz egy szerverre. -
-
-
A lila-fekete kockákra, orvosság lehet az alt-tab és vissza.
Nálam megoldódtak az ilyen jellegű problémák, amikor azokat produkálta a gép. -
Most nézem, hogy zsenikém nem is az én hsz-emre reagált az ijen=ilyen szóval kapcsolatban.
Én meg magamra vettem.
Az előző hsz-em első két sorát, ne tessék figyelembe venni.
thx
mongúz. -
válasz
Genius007 #1738 üzenetére
ijen = ilyen !
ezt nem vágom...
kértem tőlük, hogy adjanak egy fix portot, mert akkor tudnék aktiv feltöltő/letöltő is lenni(gondolom ezt tudja mindenki míről beszélek), ám elutasítottak.
lehet megkérem, hogy nyissák meg a játék miatt, ám nem tudom hogy fognak reagálni rá. -
válasz
Genius007 #1728 üzenetére
Amikor jó a ping, akkor sem tölt, de csak erről a pár szerverről.
Bárhonnan máshonnan leszed mindent, de cs2hu,lamas szerverekről semmit nem kezd el.
A szaros logót sem kezdi szedni a cs2.hu only headshoot-ról.
Tehát már ott van elásva a kutya valahol.
Mivel rendszert cseréltem és a win+source is újra lett telepítve, ezért ilyen jellegű kliens oldali probléma nem lehet.
Valamiért nem komálnak ezek a szerverek.
Nem mintha odavágynék a sok f@szláma közé, csak kipróbáltam volna az only headshoot-ot.
Megnéztem a cs2.hu-n a fórum ill gyik-ban is ám sehol nem tesznek említést ilyen jellegű problémáról. -
hát én nem tudom ti hogy mentek fel a cs2hu meg láma szerverekre, de nekem el sem kezdi tölteni a sok lószart az első csatlakozásnál.
Nálatok ez hogy működik? -
-
-
válasz
he7edik. #1712 üzenetére
Rádiós!
És nem érti meg a szolgáltató, hogy a hiba nem az én készülékemben van.
Alkalmanként olyan pingel száguldozok, hogy öröm nézni.
Egyszercsak elkezd ugrálni a ping és laggolok-laggolok ki tudja meddíg.
Tehát nekem a jövő héten szerelhetnek fel Bridge-et, de szvsz,attól nem hiszem hogy jobb lesz.
Én mondtam nekik, ilyenkor mikor egy fos az egész,akkor a netelérés pingje is egy határ szar, bármelyik portálra.
De ettől függetlenül hozzám jönnek bajt keresni.
Hát tegyék, nem bánom csak oldják meg.
[Szerkesztve] -
válasz
he7edik. #1709 üzenetére
Na ja.
27900-ért találtam gianninál x1800gto-t.
Így maradt kis pénz a zsebemben is.
Persze jó lett volna 1900 series is, ám amit ez tud source alatt, bőven elég.
A netkapcsolaton kell még javíttatnom a céggel, mert az siralmas.
Azt mondta a srác aki kint volt nálam, hogy ez tökéletes, nincs vele gond.
Mondom ja,akkor gyere ki mikor szar, ne akkor mikor nem.
Azóta várom...
[Szerkesztve] -
a gépcsere megtörtént.
gyerek gépe visszakerült hozzá, én pedíg beújítottam egy e4300+x1800gto-ba.
meg kell mondjam, hogy isteni egy ilyen konfiggal játszani a source-ot.
70alá nem esik az fps, pedíg minden high-on van,anizotrop 4-es, msaa 2*.
1024*768.
És még nincs tuning sem kipróbálva rajta.
csak javasolni tudom ezek után, hogy aki gépcserén töri a fejét,az szánja rá magát. -
-
-
-
-
válasz
satomee #1675 üzenetére
Sajna kényszermegoldás lesz...
Elvonási tünetetim vannak már, így ha c64-es háromszögeket is kell néznem, akkor is előcsalogatok valami játszható fps-t belőle.
A 700-as cerkában van még kakaó.
azt hiszem olyan 1000-1100 környékére be tudom lőni.
így már 100-as fsb környékén leszek.
dilipók thx az infót..emlékeztem valami utasításra,csak nem tudtam pontosan mi az.
[Szerkesztve] -
Kérnék helpet!
Milyen utasítás van a dx7 beallítására a consolban.
Szétkaptam a gépem, mert váltok 775-re és a gyerek gf2 ti kártyája hardveresen dx-7-et támogat, azon futtatnám.
Kiváncsi leszek milyen fps-eket produkál az 1 ghz-re húzott cerka. -
Lehet ez is valami X-akta.
Nekem rádiós netem van és a környéken 3 toronyra rudok kapcsolódni.
Az elsőn a steam szerver favoritoknál tökéletes a ping.
Ha belépek a játékba,akkor egyből 600-as ping fogad, se megmoccanni... semmi.
Ha átugrok egy másik toronyra (pld 3-as),akkor egyből leesik a ping játszható értékre.
Egyszerűen nem tudom megmagyarázni a szolgáltatónak, hogy nem az érdekel engem, mennyi a ping az origo, meg startlap, meg a sok szaros honalapra, hanem a játékban nem fasza a latency.
Ezért szoktam időnként kihívni az egyik szervizest, hogy nézzen már rá, mitől lehet ez. -
válasz
Screamer84 #1647 üzenetére
Hogy segítsek is, ne csak offoljak számodra.
Nálam 2-szer kellett eljátszani a win resit.
Amíg teljesen le nem formáztam a hdd-t és ki nem ütöttem az MBR-t, addíg a win resi után is előfordult az a hibajelenség ami felbukkant előzőleg.
Gondolom vírus lehetett, de nem találta meg semmi.
Aztán miután megtörént a teljes formázás, és ki lett ütve az MBR, onnantól minden visszatért a régi kerékvágásba.
Telepíthető lett a win, és nem bohóckodott mindeféle szarsággal.
Aztóta az van fenn és működik jól. -
nem iszem, hogy ennyiértadnának css-t.
az inkább valami olyan népmegtévesztős dolog lesz, mert van másik játékuk is source motorral.
Jól meg kell nézni a dobozt, hogy rajta van-é a counter-strike source felirat,ami letölthető a steamről, illetve telepítővel rendelkezik.
Legutóbb 7000 ropi körül volt a legolcsóbb. -
-
-
gyereke ez a kedvencem ez a f@szság.
[link]
hogy b@.zná teherbe a jó ku..a anyját a steames brigád.
És ne legyen mérges az ember ezek után.
Resi..nem jó...win resi..megint nem jó.
win resi..steam resi..még mindig nem jó.
komolyan mondom, miért kell ilyen dolgokkal a pénzt áldozó emberek idegeit bombázni?
most megpróbálok újra bejelentkezni... -
-
-
-
-
-
helpet kérnék!
Nem rajongok a cs2hu szerverért, ám felmentem volna párszor rá.
És ez fogad!
[link]
Az életben nem tölti le ami kellene...
...mehet bármeddig, a letöltés nem kezdődik el.
Ha valaki átküldené a megfelelő fájlokat, vagy adna megoldást azt megköszönném -
-
Jómagam 800*600-ban hajkurászom az ellent..
Egyszer kipróbáltam 1024*768-ban...hát 10 perc után feladtam...
Semmit nem tudtam kezdeni vele...
Olyan melléket lőttem, hogy öröm volt nézni.
A dynamic crosshair és a crosshair scale nálatok def értéken van?
Én az elsőt 0-ra a másodikat 3800-ra tettem...
Így egész elviselhetően kicsi lett, az a buzi nagy szálkereszt. -
válasz
Screamer84 #1293 üzenetére
Annyit fűznék hozzá, hogy én hozzászoktam az 50-90-es átlaghoz.
Ha netán füst, robbanás, sok ember van egy helyen, és leesik 30 körülire, az igen zavaró dolog tud lenni számomra.
Persze aki 30 körül tolja a gémet folyamatosan, annak lehet nincsenek ilyen jellegű problémái.
Szvsz a fix 40-50 fps már jó az emberi szemnek. -
Én leszedtem már minden grafikai dolgot, ám akkor is alig akart feljebb menni az fps.
Ezek szerint valóban a cpu a ludas. -
Nálam detto ugyanez.
Ha leveszem a felbontást, vagy kiszedek sok sallangot a videóbeállításoknál, akkor sem történik egetverő változás, mintha nem is bántottam volna egyet sem.
Én nem értem, hogy miért van így ,de ha sokan ténfergünk egterületen,akkor képes leesni az fps 30-ra...míg máshol vidáman rohangálok egyedül, esetleg 2-3 emberrel 80-100 fps-sel. -
Ennyi update, még szvsz egy játékhoz nem készült, mint a steamen keresztüli source-hoz....
-
-
helpet kérnék!
cl_restrict_server_commands 0...hová írhatom be ahol ott is marad..és nem kell minden egyes gép, game indításkor beírogatni a konzolba.
A cfg-be hiába írom be, onnan eltűnik!
Valami autoexec-es dologra gondolok itt...
Olyan szájbarágósan ha kérhetem..
thx!
A neten nem találtam rá így kérlek titeket.. -
Banán grat a szerverhez..nagyon fasza!
-
-
válasz
Genius007 #984 üzenetére
Jah és még mielött megkérdeznétek melyik f0$ falu ez ahol nincs ADSL..
Nem vagy egyedül...
Érdemes végig ovasni tanulságos
Nálunk ugyan van adsl lehetőség,de csak elméletben.
Megkérdem a nagyrabecsült t-hánylányt, hogy ugyanmá' be lehet e spagózni az adsl-t hozzám.
Telszám, utca, házszám...
be persze feleli..
Megköszönöm és már poroztam is az externethez, hogy fasza az adsl bekötés, mert a néni a vonal másik végéről ezt mondta.
Egyébként az árulás az egészben, hogy a honlapjukon frankón ki lehet választani a települést és utca, házszám, telszám után már löki is eléd, hogy itt aztán lesz ADSL de rögtön..
1 hónap várakozás...ugye sokan kérik a bekötéseket, már tele volt a f@szom a t-hányással, mivel ők jeleznek vissza az externetnek, - oké mehet a buli!
Erre közli az externetes srác, hogy elutasították a kérelmem, mivel nem lehet bekötni...
Mondom a kurv@ anyját annak a szemét T-nek, akkor mi a ..csáért mondták ,hogy mehet a bekötés...
Újra telefon a T-onlinehoz...
- Igén én voltam az a barom aki kért, de nem kapott ADSL-t..csókolom...
- Jahh igen sajnos a műszakis kollegák mondták, hogy ide nem köthető be a net...
- És miért nem amikor azt mondta múltkor, hogy igen?
- mert nincs meg a...itt valami gagyogás után kapcsolta a műszakis kollegát.
hát ilyenkor már szépeket gondoltam róluk...
- szép napot
- szintén -mondom
- a gond az ADSL-el, hogy nincs kapacítás, mivel valójában egy fizikai vonal van csak és arra vagyunk ráhangolva 6-an.
- thx mondom, akkor miért nem lehet levenni a honlapról, vagy odaírni, hogy sajna csak egy fizikai szálra tudnak ADSL-t kötni.
- levenni nem veszik le...
- thx..és elküldtem melegebb éghajlatra.
Igaz essen bele más is aztán szívjon 1 hónapot a semmiért.
Ezek után áldottam az eszem, hogy határozatlan időre mondtam fel a netem a rádiós céggel.
Így pirosló arccal írtam egy hónap elteltével, hogy kérném továbbra is a szolgáltatást.
A tanulság..ne higyj a T-online-nak, még akkor sem ha kérdezni akarnak. -
válasz
Genius007 #960 üzenetére
jaja...
ezért lenne jó, ha minden szerverre uaz a beállítás lenne érvényes, mint smalla és osg-re.
ha beállítod a rate-jeid, akkor játszhatsz, ha nem úgy nem...
és nem kell koponyának lenni, ahhoz, hogy rate-eket állítson az ember, csak követni a szerver adta utasítást.... -
válasz
parandroid #932 üzenetére
Kapható egyébként csak a CS külön?
Sajna konzervatív stílusban nem kapható,csak steamen keresztül...
A f@sza dolog az egészben, hogy a valve akkor is megvetet veled játékokat, ha te csak a source-al akarsz játszani(dobozos verzió).
Az előbbi hsz-emben megtalálható a link a dobozos változathoz.
ehhez jár valami hl2 deathmatch, akkor egy 15 perc alatt végigjátszható pálya a lost coast, és még egy 2-ik világháborús online game...
[Szerkesztve] -
-
Valószínűleg azt a változatot vetted meg, amelyikben nincs benne a cssource.
Vidd vissza és told le e torkán a dobozt...amikor ezzel megvagy akkor kérd meg, hogy mutassa meg melyik az a doboz, amelyik tartalmazza a source-ot is, beszélni ugyesem fog tudni...
[link]
ezt kell kérned -
-
Gondolj bele...ha valaki mutat a valvnak egy valódi kódot...az vajon honnan vette?
Ellopta valakitől?
Ha igen akkor, ez ugye egyértelmű lopásnak minősül...
Ha nem..úgy valószínüleg megvásárolta...
Az e-mail címet, akié, az valószínűleg tudja...
Ha én (ilyet az életben nem tennék), netán ellopnám a dobozt,attól még nem tudnám az e-mail címét az illetőnek, sőt valószínüleg a pass-t sem hozzá...
A kódot a valve-nál ugye megnézik, hogy érvényes, aztán ellenőrzik a felhasználói adatokat.
Tehát egy dobozzal,amiben ott a a lemez és a kód...magyarán, semmire nem menne az illető, aki eltulajdonította, ha már előtte regisztrálta a jogos tulajdonosa.
Ám cáfoljatok meg ha nem így van.
Nem tudom érthetően írtam le a hsz-em, mert hajnali 2-kor feküdtem és még nem tértem magamhoz. -
válasz
SIKIRIKI #857 üzenetére
A lehetőséged tárháza óriási...
- Próbálgatod a jelszavakat,amikre emlékszel...
- Veszel egy accountot itt a ph!-n (ez a második legolcsóbb).
- Veszel egy új source-ot 7100 kp-ért! (ez maradt a végére).
Másnak segíteni a jelszava keresésében...hát hogy is mondjam nehéz feladat... -
-
-
-
Valahol én is elkezdtem, de aztán letettem a valve asztalára 7100 kp-t és azt mondták, már arra nincs szükséged, gyere hozzánk a steamre, ott majd sok emberrel fogsz megismerkedni, játszani stb.
De titokban azért megtartottam a ''másik'' verziót...a nehéz napokra(mind a lányoknál)
És egynap eljött ez a nap is..
De jól tettem, hogy nem dobtam a kukába anno... -
válasz
bagyulajuve #728 üzenetére
Óh hogy most nincs telepítve a ''másik''...
És még mondják, hogy no w@..z..
Már rég nyomnám a lemitán, vagy setti-n..
meggondoltam magam elő vele azt telepítés...
a valve meg bekaphatja...
ha 10 perc erejéig is de játszani fogok..
[Szerkesztve] -
válasz
bagyulajuve #722 üzenetére
Át lehet b@szni úgy, hogy utána meg visszadugom, és mikor kreáltam egy dedikáltat,akkor rám tudnak csatlakozni a haverok ip alapján?
-
Én egyszer próbáltam offline módon indítani a source-ot, de nem engedte a görény steam(valve).
Hát nem erőszak a disznótor gondoltam...ilyen esetekre van fenn a ''másik'' változat.
Ám ha valakinek sikerült már net nélkül indítani szervert és játszani botokkal az megoszthatná..
THX! -
-
-
-
-
gyerekek 11:44 de. a steam behalt...
először steam id ticket...blabla szarság
aztán
meg ez...
[link]
Hát mi ez ha nem LOL!
kibaszott steam egyre jobban utálom... -
-
-
-
Tegnap balfasz voltam, mert nem hagytam ip-t...csak akartam...
Aztán behívtam Satomee-t..és elkezdtünk köveket aprítani...
Sajnos egyetlen fegyver sem visz át, teljes egészében, egy rakat követ.
Az awp is csak a sarkokon tud áthatolni.
Tehát amit bekaptam lövést, az nem ott volt, ahol a játék jelezte.
Vagy Bug van a game-ben..
Mindenesetre látványak nem utolsó... -
-
válasz
Genius007 #660 üzenetére
Feldobtam cs2.hu-ra is mint nap képe...
A legnagyobb makker címet adtam neki, mert mi ez... ha nem az...
Imádok ilyen képeket kiszedni a játék közben...volt olyan is, hogy kaptam egyet kőrakáson keresztül d2 B lerakón, sötétből...
Guggoltam és a kövön keresztül bekaptam a T által leadott lövést...
Az is aranyos...
Pedig egy kőrakást elvileg egész nap lehet lőni, akkor sem szabadna átmennie a lőszernek, nem?
A próba kedvéért kipróbálnám valakivel, ha vállakozik rá...
Bemegyünk egy üres szerverre és megnézzük, hogy átviszi-e valamelyik fegyver a kőrakást...
Este 22 után érek haza, majd nézem a topicot. -
-
[link]
na itt a kép...
érdekes..nem? -
-
Nem közvetlen akkor printscreen-elem amikor meghalok(ilyenkor úgysem azzal foglakozom), hanem utána a következő másodpercekben...
A piros csík ott marad még kb 10-15 mp-ig...
Aztán ki tálcára és paintbe beillesztem és mentem...
Így szoktam képeket kimenteni a játékokból..ill bárhonnan a windows-ból.
Már előre kacagok magamban, hogy mit léptek rá mikor meglátjátok...
Lehet veletek előfordult már párszor, de ugye egy csecsemőnek minden vicc új... -
Tegnap előtt kaptam egy olyan lövést, hogy öröm volt nézni....
D2-n...
Este mikor hazamegyek melóból, beteszem ide a képet...ti is meglepődtök, hogy milyen tárgyon, hogy megy át a lőszer...
Ja és hányszor, mire te bekapod a lövést...
Ehhez ki lehet majd írni, hogy LOL...így nagybetűkkel... -
-
ha valaki lefordítaná...megköszönném...
Error Verifying STEAM UserID Ticket.
Ma ezzel fogadott a drága, kib@szott steames/valves fos...
Beenged a szerverre, azt kidob ezzel a hibaüzenettel...
Vagy még töltés közbeen kidob...attól függ milyen kedve van...
Elküldtem a köcsögöknek, mint report bug-ot...
Hú de mérges vagyok.... -
-
-
-
nekünk is lett honlapunk...[link]
még nem igazán teljes, de úgy látom jól sikerült -
válasz
ez_meg_emaz #482 üzenetére
otthonra húz le egy olyan verziót, mind amit mi is használtunk azelőtt, hogy megvásároltuk volna az steames változatot.
abból annyi gépre készítesz lan-t amennyire akarsz... -
Velem is előfordult, hogy war alatt játszottunk a knifez csapattal és semmit nem tudtam lőni.
Szvsz valami úton módon csaltak...
Mert egyetlen kört alig tudtunk hozni ellenük, 12 karikán keresztül.
Gondolom a tv nem volt elcsúsztatva és valaki spect-ből súgott nekik.
Készült demo..kiváncsi vagyok elküldik-e?
Hihetetlen volt amit műveltek a srácok..
Már akkor lőttek ajtóra, amikor még ki sem bukkant a társam...
Ott állt és akkor kezdte lőni az ajtót, amikor klántagom halkan pont odaért, ám még takarásban volt.
Egyszóval mindíg tudták, hogy merre megyünk.
Volt olyan eset, hogy egy egész tárat közvetlen közelről belengedtem az mp5-el, ám ugrás közben oldalról 1 lövéssel leszedett.
És nálam 44 in 4-et sebzett az mp5-ösöm.LOL
Aztán egy másik csapattal játszottunk, azok érdekes mód lőhetőek voltak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest