Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
FBS általános szilikon kaucsuk tömítő ragasztó. Ami jó benne, hogy gumiszerűvé válik, rugalmas, átlátszó, így nem látszik sehol, valamint erős, ugyan akkor kézzel bármikor gond nélkül eltávolítható.
Amikor kint volt a radi, bekentem egy picit a radit - olyan kevés is elég, hogy az össze nyomás után sem bújt ki sehol sem oldalt - a furatok körül, majd hozzá raktam a ventit, és hozzá rögzítettem a négy csavarral. Amikor - kb. fél, egy óra - megszáradt, kiszedtem a csavarokat, és a venti úgy állt, mint a cövek!
Ezt követően raktam be a hűtőt a csavarokkal - a másik ventivel - a házba. Tehát kicsit idő igényes, de ugyan akkor tiszta, állag sérelem nélküli meló.Jó munkát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest