- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szélvész
újonc
válasz
jhos910 #2404 üzenetére
Kedves jhos910!
Konkrétan azért,mert semmi mást nem kellett volna csinálni mint a meglévő logóba beletenni egy másik logó elemeit. Nem gondoltam, hogy a pénzért letöltött vektoros logó ilyen használhatatlan.
Ezen kívül pedig ezt a kb. 5 perces munkát egy grafikus 3 hét alatt akarta megcsinálni 30.000 Ft-ért- Ugy gondolom ez rablás.Üdvözlettel,
-
Szélvész
újonc
válasz
p a s s e r #2402 üzenetére
Szia,
Nem okoskodás, én minden javaslatot köszönettel elfogadok mivel nem vagyok szakember. Barátnőmnek csinálnám ezt a logót, és ő azt szeretné ha lenne panel és társasház is a logóban, azért gondoltam, hogy a zöld házakat beleteszem, de valóban igazad van, az nem nézne ki jól, így lehet meg kell elégednie azzal ami van :-)
Köszönök minden segítséget még egyszer,
-
Szélvész
újonc
Jó ötlet de nekem sajnos valamiért ez nem megy, nem tudom megcsinálni. Lehet, hogy annyira kicsi, még akkor is ha 1600-ra nagyítom, hogy 3 napja nem jutok vele semmire. Nektek is azért írtam, hogy hátha valakinek van erre valami trükkje. Ez van, többet nem töltök le semmit a dreamstime.com-ról...
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Szélvész
újonc
Sziasztok!
Nem tudom miért nem működik.Csatolom a képet. A zöld házakat szeretném a fekete házak közé tenni, a legnagyobbat középre a másik kettőt pedig oldalra.
Hiába jelölöm ki, próbálom csoportba tenni a zöld házakat nem sikerül, így nem tudom mozgatni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Szélvész
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a corelben, ráadásul szőke is
Tudna valaki abban segíteni,hogyan tudok egy képügynökségtől letöltött vektoros logóban lévő objektumokat egy alakzattá alakítani, hogy az egész mozgatható legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest