Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Görbésíteni nem kell? Ha pont szerencséd van...
Pont ma jártam így: beimportáltam a pdf-et, kereste a TimesNewRoman-t. Persze van a gépen. Beállítottam hogy cserélje ki TimesNewRoman-ra. Behozta valami Arial-hoz hasonló betûvel, ha kijelöltem azt írta rá (Not found) TimesNewRoman a betûtípusSzeretem a Corelt
Import elõtt görbézve persze jó lett.
A Pantone, CMYK, RGB zöld sosem lesz egyforma. És minden programban máshogy mutatja a színeket, minden nyomtatón máshogy jön ki. A mi printerünk pl. világoszöldet nem tud nyomtatni, van hogy fél óráig kell állítgatni, átszínezgetni és néha így is csak 50-80%-ban hasonlít a monitoron látott színhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest