Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #190 üzenetére
köszi
Ez így macerás lesz, ha mindig menüből kell előszedni a dolgokat. Viszont valakinél láttam hogy ki van téve a corel kezelőfelületére egy ikon (oda a felső sorba). És csak arra rákattintott és azzal meg lehet vágni. De hogy az mi volt, azt nem tudom..
eddig pixelharcos fotósoppan csináltam. Csak itt az a gáz, hogy rengeteg kép van (kb 500). Mindegyiket meg kell vágni, grayscalre állítani, és 300 dpi-re levenni a felbontását, valamint kontrasztot is kell állítani. És corelbe be kell importálni és a helyére rakni. Én ezt fotosoppan csináltam, és utána áttettem corelbe, egyik másik csajszi meg corelben csinált mindent. És nem tudom hogy most melyik lenne a gyorsabb.
Nekem a photosoppban a vágás gyorsabban megy, Meg a 300 dpi-re és a grayscalre és mentésre tudok actiont csinálni. Meg az már úgy rááll a kezemre. Corelben meg sosem csináltam ilyeneket, hogy képpekkel babráljak ott. Így most nem tudom, hogy melyik lenne a célszerűbb. Ha begyakorolnám corelben, biztos menne ott is gyorsan. Vagy hagyjam inkább az egészet, és maradjak Photoshopnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged