- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #190 üzenetére
köszi
Ez így macerás lesz, ha mindig menüből kell előszedni a dolgokat. Viszont valakinél láttam hogy ki van téve a corel kezelőfelületére egy ikon (oda a felső sorba). És csak arra rákattintott és azzal meg lehet vágni. De hogy az mi volt, azt nem tudom..
eddig pixelharcos fotósoppan csináltam. Csak itt az a gáz, hogy rengeteg kép van (kb 500). Mindegyiket meg kell vágni, grayscalre állítani, és 300 dpi-re levenni a felbontását, valamint kontrasztot is kell állítani. És corelbe be kell importálni és a helyére rakni. Én ezt fotosoppan csináltam, és utána áttettem corelbe, egyik másik csajszi meg corelben csinált mindent. És nem tudom hogy most melyik lenne a gyorsabb.
Nekem a photosoppban a vágás gyorsabban megy, Meg a 300 dpi-re és a grayscalre és mentésre tudok actiont csinálni. Meg az már úgy rááll a kezemre. Corelben meg sosem csináltam ilyeneket, hogy képpekkel babráljak ott. Így most nem tudom, hogy melyik lenne a célszerűbb. Ha begyakorolnám corelben, biztos menne ott is gyorsan. Vagy hagyjam inkább az egészet, és maradjak Photoshopnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gmail
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Silvercrest Rajztábla
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest