Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Mini PC
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika
üzenetére
Sajnos nekem a kész nyomaton egyértelmű volt, hogy nincs felülnyomás.
Hiába állítottam high qualityre vagy 1000 dpi-re akár a corelt, akár az acrobatot/distillerst mindig lebutítja a fotókat, még akkor is ha előbb prn-t csinálok, majd azt "disztillálom". Utána jártam ez Corel hiba, de szerencsére még is van egy megoldás. Kicsit macerás, de működik: szerkesztéskor a felülnyomandó objektumon / szövegen jobb gomb és kipipálni a fill overprint-et. A segítségedért megosztok még egy dolgot, talán nem ismered: ha nagy méretű színátmenetet szeretnél, akkor az a pdf-ben csíkos lesz, mert csak 256 lépésre képes a program. De ha a corelben beállítod (akár 999 lépésben is) a neked tetsző színátmenetet, majd pedig konvertálod bitképpé, akkor helyesen fog megjelenni. Köszönöm a segítséged, további jó korelezést
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest