Hirdetés
Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
CPUZ-ből 1.38-ad lehet max, és az pedig 1.45v fölött ha adsz a procinak nem írja ki a vcore-t és ilyen 1.1v-okat irkál, ez normális tünet..
Everest-ből szintén régit használsz ami még bugos a 2MB-os Core 2-kkel, tedd fel a legujabb beta 3.5-öst és sztem azzal is minden rendben lesz.
ramokkal most igy elsőre nemértem mi lehet a gondod, ez nem normális h nem azt adja amit beállítasz, de egyáltalán mivel nézed win alol a ramfeszt? v azt még bios-ban ellenőrzöd vissza? (auto-n ne hagyd a ramfeszt mert akkor 2.1v-ot ad nem 1.8-at) egyébként ha vmi ugy érzed bugos, próbáld meg ujra belesütni a bios-t, mondjuk ha win alól csináltad akkor most ne onnan, hanem EZ Flash-el..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
: Az Intel speedstep technology (eist) a windows power managementjével együtt csinálja, hogy visszaveszi a feszt és a szorzót. A tünetek alapján ezt is el tudom képzelni. Kapcsold ki biosban az eist-t. Bocs, ha trivi voltam.