Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
üzenetére
Szted ezzel nem vagyok tisztába? 490-ig ki van tesztelve...sajna itt ramom adja fel a stabilitást 1:1-ben ...
Ahhoz, hogy vissza is vegye a winnek is úgy kell tudtommal beállítva lenni...minimális energiagazdálkodás...ha az nincs bekapcsolva akkor nem történik semmi... -
Picur65
csendes tag
válasz
üzenetére
Breaking news:
Én azt tapasztalom - most próbáltam ki, hogy a C1E a szorzót csökkenti (ezt eddig is így tudtam). E6600 esetében 9 és 6 között váltogat. A vcore-n nem látom a változást.
Nekem most vCore BIOS:1.4375, idle:1.3600, orthos alatt:1.3040. (FSB: 375). Ez hajszálra ugyanaz akár C1E enable, akár disable.
A terhelt és üresjárati hőfokok között sem látok igazán különbséget, talán a system üresjárati 2 fokkal több. Ez azért is érdekes, mert a CPU ezek szerint visszahűl akkor is ha nem veszi le a szorzót!!
Akkor miért is jó hogy leveszi a szorzót?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor miért is jó hogy leveszi a szorzót?