Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• priti

addikt

válasz lazydog #3402 üzenetére

na ez volt az első kérdésem (nyilván a közeljövőt tartva szem előtt) hogy mennyire lesz ram limites a gép, mert én is hallottam hogy vistácska a drága mindenből úgy eszik, hogy a klasszikus p4 teteje legyen a használható konfigok legalja, azaz pont engem cúrt ki a 3GHz/2MB prockóval következésképp muszáj eladnom még mostanában, mert én fogom a legnagyobbat bukni mert én még 47k-ért vettem a procim :O nomeg persze a jobb procinak is több/gyorsabb ram kell hogy ne kelljen a ramra ''várnia'', szóval nekem is erős a gyanúm, hogy ez ram limites lesz, csak azt nem tudtam, hogy mennyire, ezért tettem fel úgy a kérdést, a legelején hogy ''2 gigával lenne az igazi, de egyel mit mutat?'' hátha valakinek van infója közelebbi körökből...
    lazydoggal értjük egymást, nem örülök, hogy szerinte is, de egyetértek valahol csak a pénztárcám nem akar egyetérteni... valahogy át kéne csusszanni a léc alatt, lehet pici pénzért kéne vennem használtan még egy 512-es duálkitet úgyis 4 bank van, azok már biztos lementek... hjajjj fáj a szivem :O

Aktív témák