Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PLC programozás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
nem gondoltam, hogy benezed ilyen szinten a dolgot.. mondjuk azt vartam, hogy valaki feltegye ezt a kerdest.
megprobalom erthetoen leirni, hogy mikent mukodik ez a dolog..
a post utani feszemelessel ket gond is van.. tegyuk fel, hogy a memoriaknak mar olyan feszt adnek (2.8v+) ami nelkul a gep mar be sem postol (lattunk ilyet regebben a procifeszeknel)
ez az egyik, ami miatt nem megoldas.. a masik problema az, hogy mar regebben is eszrevettem, hogy pont az overvoltage baromsag egyik mellekaga az a funkcio, hogy akkor is power off-ba veri a lapot, ha tul nagy mertekben valtozik a feszultseg..
lehet, hogy a trimmer csavargatasaval a ddr2 feszt 2.4 voltrol win alatt fel tudod csavarni 2.9 voltra, de ha egy kapcsoloal egybol 2.9 voltot adnal 2.4v helyett, akkor lezuzza a lapot a vedelem..
ettol fuggetlenul dolgoznuk a voltmodon.. egy probat meger
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PLC programozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest