Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
1.168 és 1.195 között van CPU-Z szerint jelenleg,így már max 83 fok a plafon ! eddig volt 98 is
na de olyan van,hogy a kevés áram miatt,pl grid 2. -nél sokszor leeseik az fps amit eddig nem tapasztaltam ilyen mértékben ( és most 4gb ram van 2.5 helyett,és ugyebár a proci 3ghz helyett 3.6 -on megy ) 
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
adott egy asus P5k és egy e8400-as ! 400 mhz fsb re raktam a memó 800mhz-n megy jelenleg ( ami pont a gyári mhz) gyári hűtő,alap beállítás a bisoban ( feszültségek) így 3,6ghz-n pörög,aida64-el 87 fokig megy,alul feszeléssel lehetne ezen csökkenteni ? és ha igen akkor mennyire tegyem ? válaszotokat előre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na de olyan van,hogy a kevés áram miatt,pl grid 2. -nél sokszor leeseik az fps amit eddig nem tapasztaltam ilyen mértékben ( és most 4gb ram van 2.5 helyett,és ugyebár a proci 3ghz helyett 3.6 -on megy ) 

na az már egy kicsit sok
úgy,hogy inkább be is zártam,lehet egy normálisabb paszta nem ártana rá ! ( jó tudom,igazából egy hűtő kellene)