Hirdetés
- Híres és hírhedt proceszorokkal számol le az Intel
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester
üzenetére
szerintem nem éri meg a 25-30e ft-os ram, csak azért hogy most az Baliistix vagy A-Data EE, mert a világon soha nem használod majd ki, csak esetleg villoghatsz vele hogy ilyen meg olyan késleltetéssel Everest tesztben ennyi meg annyi MB/s-et produkál. --> sztem nincs értelme !!! azért ennél picit többet ér az... intel rendszerben a sávszél kicsit nagyobb hangsúlyt kap mint amennyire te tartod....
kicsit mellbevágott a hsz-ed
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
hali! az alaplapot már megvettem! azért lett ez mert EBAY-en vettem és a kiszállítással együtt kb 23ft volt(ha jól tom akkor itt M.o.-n 35k körül van) ezért lett ez. a proci meg használtan lesz véve itt a PH!-n. a ramokkal én is nagy dilemmába vok mivel lehet h jobban megéri 2x1gb 1066mhz-es kingmax ram 13k-ért mint ugyanez a verzió mondjuk a Corsair kínálatában dupla ennyiért...csak hát nézzük azt is h legtöbb tuning ram gyártó sok garit vállal rá.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem ritka az