Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
amúgy ezt a "8 óra teszt után...." dolgot én sem értem.
miért 8 ?? miért nem 12 ???vagy mittom mennyi? miért 8??
meg nagyon szeretem azokat az embereket is, akik tuningolnak és utána verik magukat, hogy nekem ennyi meg annyi idő után se fagyott az orthos meg a prime meg a tököm tudja még mik.
de állítom hogy a nagy százaléknak, ha elindítanának egy komolyabb Gamet (mondjuk Crysis fullba) sztem 3 perc alatt megkotlana a cucc. de ugye nem mindenki egyforma.amúgy nekem is van fent orthos, de eddig a leghosszabb futási időtartam talán 25 perc volt, mert utána leugrott az ékszíj és kikapcsoltam, mondván : mi a picsáért megy, amikor nem tok közbe semmit csinálni. úgyhogy nekem bárki bármit mondd, nem érdekel. kértel már képet is a prociról hogy orthos alatt így meg úgy stabil e 4000-en meg felette. aztán meg vannak sértve amikor közlöm hogy lesz@rom hogy stabil-e az orthos, játék megy, úgyhogy a többi nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs