Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payskin
tag
Sziasztok!
Remélem, van még itt valaki a Scout különítményből.
Kérlek, áruljátok el, hogy az életbe lehet szétszedni a tetejét?Kicsavaroztam a hátsó kettő bumszli fejű csavart, és az elején, a ház frontjához rögzítő kettőt, de nem jön szét. Ha jól látom azért, mert +4 csavarral van rögzítve pont a fogójánál, de ezek a csavarok lefelé néznek a ház teteje felé. A szélsőkhöz éppen hozzáfértem a legvékonyabb csillagfejű csavarhúzómmal, de a belső kettőhöz valami olyan kéne, ami vagy ultra nagyon kicsi, vagy 90 fokban el van forgatva a feje, mint az imbuszkulcsnak? Létezik ilyen?

-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Sniper tulajoktól kérdezném, hogy a porosodás nem okoz-e gondot náluk? Ránézésre elég porszívó a kütyü!

-
Pyro05
tag
Szia!
Lehet rákötni több ventit is. De szerintem jobban jársz, ha a cpu hűtőjét a lap cpu fan részére dobod és az állítja magától hőfok szerint. A legtöbb lap ezt okosan tudja kezelni.
Hopsz valami bebugolt nekem és nem láttam, hogy már kaptál választ és, hogy már valszeg tárgytalan is a kérdés.... sorry
-
mitkov77
aktív tag
-
djcsefa
tag
válasz
kornel76
üzenetére
szerintem kérdezőskődj... meret a gugli se tud mindent .... mert lehet hogy a sarki barkácsboltos "gyuri bácsi" , nem szólt a guglinak h mit tud beszerezni, v mi van raktáron. Nem beszélnek, nincsenek jóban!!! ...és még sokan vannak haragban a guglival és társaival (pl internet)
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan akinek Storm Sniper háza van ?
Lenne egy kérdésem. Akinek ilyen háza van az meg tudná mondani, hogy hány darab venti fordulatszámát tudja szabályozni ? Csak ezt a 3-at ami be van építve vagy még a procihűtőt is rá lehet kötni ?
-
kornel76
aktív tag
Kaptam választ a kérdésemre a CM Storm supporttól egy képpel, felteszem ide is ,hátha valakinek segít.
[link] -
-
-
kornel76
aktív tag
Közben megnéztem, hogy a RoG Mátrix nem is férne be a Scoutba
, és az erősebb karik közül is csak az XFX 6950-e .... úgyhogy az lesz ha megvan a cash , színben végül is jó mert az is Red/Black
. -
mitkov77
aktív tag
És végre elkészültem. Cikken megírását követően lőttem pár képet is.
https://picasaweb.google.com/104151087961636392983/CMStormScout?authkey=Gv1sRgCNK2xf-GuqvAgwE
-
mitkov77
aktív tag
Kicsit elhalt ez a topik, pedig sok információt össze lehetne még gyűjteni. Ha lesz egy kis időm, akkor teszek fel képet a scout házam moddingjáról.
-
Gabesz144
senior tag
Hali mindenkinek!
Én is beszereztem egy Cooler Master házikót mégpedig egy Storm Snipert.
Nagyon király ház a szellőzése valami eszméletlenül jó, ajánlom mindenkinek ezt a gyönyörűséget. A 3db 200 mm-es ventin lehet a fordulatot szabájozni, maxon picit hangos de csak a szélzajt lehet hallani semmi mást. Nekem nagyon bejött ez a ház. -
djcsefa
tag
-
ttzolee
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A cooler master storm scout ház mekkora videókártya befogadására képes?
A radeon hd 5870 belefér, ha igen akkor mennyi hely marad?A választ előre is köszönöm.
-
kornel76
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Lehet h meg kellene próbálni meg írni a prohardver szerkesztőségének. Sztem a számla ügyben tuti tudnak segíteni.
-
kenesei1982
aktív tag
sziasztok!
segítségre lenne szükségem.
mint már régebben írtam van egy kis probléma a sniper házammal. azt a házat vettem meg, amit a prohardveres játékban nyert meg valaki. viszont nincs hozzá számla. Írtam a coolermaster tech csapatának, hogy mit lehet tenni a hibás alkatrésszel, és azt a választ kaptam, hogy küldenek egy újat, ha kitöltöm a "part request" űrlapot. ahhoz viszont csatolni kell a számla bescannelt képét jpg-ben.Valaki , aki boltban vette a sniper házát, tudna nekem küldeni egy képet?
Előre is köszönöm, ha sikerül!
-
kornel76
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Szerintem 12V a palfon és ha 5V alá állítod akkor nem is nagyon pörögnek a ventik.
-
kenesei1982
aktív tag
a sniper ház elején a ventiszabályozó pótméter hogy működik? úgy értem hány V-tól hány V-ig állítom vele a feszt? 12V-tól.....X V-ig..
-
Pyro05
tag
Hali!
Holnaptól én is "klubtag" leszek. Rendeltem egy Storm Sniper AMD Dragon Edition házat. Már nagyon várom, hogy megjöjjön és "beköltözhessek".
Azért pont az AMD Dragonra esett a választás, mert mindenképp "ablakos" modelt szerettem volna, de piros ledekkel. Ha mégsem tetszene a grafika a plexin, akkor meg majd beszerzek egy sima plexis oldallapot. 
-
kenesei1982
aktív tag
válasz
kornel76
üzenetére
elvileg az előlapi panelt cserélik csak. De azt írja a supportos azon az oldalon, hogy ez egy beszállítói probléma. Gondolom ezért ilyen készségesek ez ügyben. Írtam már az európai supportnak, de gondolom majd csak hétköznap lesz eredménye.
Csak egyszerűbb lenne, megbarkácsolni valahogy, csak nem tudom, mi a fene lehet vele.
-
kornel76
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Ahogy olvastam ezt a linket amit beraktál a reset gomb ha be van kötve akkor újraindul a gép.
Lehet át kéne vezetékelni ? Vagy a csatlakozásnál lehet gond...
De ez érdekes amit még ír:Re: Storm Sniper BE I/O Panel reboot issue when touched
Postby neverXmiss on Fri Nov 12, 2010 5:54 am
You can order a replacement under warranty here:http://www.coolermaster-usa.com/partrequest.php
Parts ship out within 2 to 7 business days.
We ship to Canada. You don't need to send the faulty item back.
A linken lehet gariztatással új házat kérni és a régit sem kell visszaküldeni.
-
kenesei1982
aktív tag
talátam még egy LINK-et.
vmi földelési probléma lehet?ha lehúzom az alaplapról a reset csatlakozót, akkor jó.
hogy földelhetem le?
-
kenesei1982
aktív tag
hi,
vettem egy sniper mesh edition (black) házat. Üsszeraktam, megy is faszán, viszont ha hozzáérek az előlapi panelhez (mondjuk be akarok dugni egy pendriveot), vagy el akarom tekerni a venti szabályzót, akkor újraindul a gép.
Találtam egy LINK-et erről. Vaolt vkinek ilyen problémája? esetleg ötlet a megoldásra?
a linkelt oldalon a backup battery system mit takar?
-
Grenczi
csendes tag
válasz
kornel76
üzenetére
Hát akkor marad a jelenlegi Giga táp hosszabbítóval , mert igy legalább hátul vannak elvezetve a kábeleim.És még egy kérdés , ami van az e-sata kivezetés a házon , annak a kábelét simán rádugom az alaplap 1 sata "helyére" , és már rá is tudom kötni a külső vinyómat? Ez az e-sata téma számomra nem egyértelmű

-
Grenczi
csendes tag
válasz
kornel76
üzenetére
Na énis megpróbáltam de nekem ugyis maradt "fordítva" , Gigabyte tápom eléggé hangos volt , főleg hogy a ház alján a sűrű rácson keresztül kellett átszívni a levegőt.De lassan talán tápcsere lesz mert kevés a csatlakozóm is , meg ahogy néztem az 500as Chieftec tápoknak elég hosszúak a kábelek , mostani táphoz kellett vennem 1 P4es hosszabbító kábelt is

-
kornel76
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is tegnap jött meg a Scout , este nem találtam ezt a topicot , és rossz helyre írtam a tapasztalataimat , így most csak:[link]
-
Grenczi
csendes tag
Sziasztok!
Most léptem be a Scout-osok táborába , és Gigabyte Superb 550Wos tápomnak akkora hangja van ha "rendeltetés" szerüen van beszerelve ventivel lefelé, hogy az szinte hihetetlen.
Nagy gáz lenne ha megforditva ventivel felfelé szerelném be? 
-
voyi
aktív tag
Na,idő közben utánanyomoztam,hogy csak a régi ref. hűtős 5850-es karik férnek bele tutira a cm storm scout házba!
Ez azért is fontos,mer pl. a sapphire vapor-x/toxic de még az újfajta sima hűtésű hd5850as karijai már hosszabbak(10,1 inch) mint a régebbi 5850as karik(9,5 inch)! Ám azért lehet épphogy beleférnek, de akkor az nagyon határeset már...
Aztán úgy határoztam, hogy kevesebbet is szeretnék költeni új videokarira,meg a hely is szűk a házban, ezért a zsírúj 6850es sapphire karit teszem bele, ráadásul kb 15 ropival olcsóbb, és az tuti belefér kényelmesen.

-
Adiking
tag
Sziasztok
A sniperben lehet cserélni az első vetit kisebbre (mondjuk 12cm) kókányolás nélkül? -
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Nemtudom, Leonel a Storm Scout vagy a Storm Sniperre értette-e a kérdését, de nekemis ugyanez lenne a kérdésem. Valamivel azért még kibővíteném a kérdését:
Én azt szeretném kérdezni, hogy belefér-e úgy egy hd5850es videokari a Storm Scout házamba,hogy a 2 db 6pines tápcsatlakozó a kártya végén van?
(tehát ebből arra merek következtetni, hogy plusz helyet foglalnak még maguk a tápcsatlakozók is a kártya hosszán túl...)Ahogy néztem a házam specifikációit, azt írják róla,hogy 10.6 inch-ig fér bele videokari,ám de pl. a a sapphire egyik hd5850es karija 10.1 inch hosszúságú. és ugyebár a végén vannak ezek a tápcsatlakozók,szóval így azért nemtudom,hogy 0,5 inch(1,27 cm) elég-e a tápcsatlakozóknak... Azt az egyet tudom, hogy egy TT Shark házba épphogy belefért ez a kártya,csak annak meg nem találtam a belső méreteit.
-
leonel
aktív tag
Cthulhu, Krisinto: Köszönöm a segítségeteket.

-
leonel
aktív tag
Sziasztok.
5850 akkor még tuti befér?
5870-hez mik a kitételek hogy elférjen.Köszi előre is.
-
norbeey
tag
Valószínűleg én vagyok nagyon béna mert még sehol nem láttam hogy valakinek hasonló problémája lenne de én ha becsúsztatom a winyókat a sínnel a helyükre nem tudom feltenni az oldallapot mert a tápcsatlakozója annyira kiáll a winyóból. Mi a megoldás?
-
-
ADAM1337
nagyúr
A 24pin-t pedig én ott dugtam át azon a lyukon azt mondom pont hogy az egy kicsit szükős meglehet csinálni de nem egyszerű.
Hát ha megbontod a ház tetején leszedhető az összes, mert ott egy panel-ba csatlakozik az összes és simán lehuzható róla, nálam az e-sata le is volt húzva. -
Krisinto
őstag
sry...2

-
-
Krisinto
őstag
Üdv
A CoolerMaster Storm Scout-ban lévő ventik milyen fajták?
Le szeretném cserélni majd...(ha megérkezik) -
Krisinto
őstag
Úgy néz ki,hogy nekem is érkezik egy a jövő hét folyamán

-
Keksz03
senior tag
én a fent említett procihűtőről a ventillátort az oldalsó helyre szereltem még pedig úgy hogy az alsó hely felső két lyuka fogja alul és felül meg az egyik csíknál fogattam meg. Ezt azért kellett mert a cpu hűtőborda miatt a felső helyre ha betettem akkor pont ütközött a borda meg a ventillátor úgyh kicsit lejjebb kellett szerelni. A lényeg az h faszán variálható oldalt, sokkal jobban szívja a levegőt így mint a lyukacsos verziónál, és azt kell mondjam h ilyen csendes gépem sose volt pedig van benne egy HD4890 gyári hűtővel, 2db 12 centis, 2db 14 centis ventillátor. Remélem válaszom kielégítő volt!

-
mijos
senior tag
Az érdekelne pontosan, hogy mennyire tudja onnan szívni a levegőt. Ha egy venti maxon nagyon szívja onnan a levegőt akkor nem süvít vagy nem hangos ? CSak azért érdekel mert ugye nem az a hagyományos lyukacsos megoldás és egyáltalán elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet.
-
balasig
tag
Az oldalára 2 db 12 cm-es venti szerelhető, porszűrő nélkül értelemszerűen. A felső ventihelyre, igaz nekem nem férne be még egy venti a nagy procihűtőm miatt, de az alsó, ami van nekem bőven elég, az a vga-ra fújja a levegőt.
-
Keksz03
senior tag
és azzal h megállapítod h nincs porszűrő rajta ellenben van kihagyva kis vékony csíkokba hely végtére is szellőző nyílás mégis mit szeretnél tudni?
én egy ilyen procihűtő ventillátort tettem rá: Xigmatek HDT - S1284 Achilles
elfér, fasza, csendes, jól kapja a levegőt, jól néz ki rajta. mi érdekelne még?
-
balasig
tag
A felső fekete 3 tűs venti, csak molexre van megtoldva. A két piros ledes, az sajnos tényleg molex. Aerocool Touch 1000-el irányítom így a procihűtőt, a felső fekete CM hűtőt és az oldallapra tettem egy Coolink SWIF2-őt. A két ledes viszont fix fordulaton megy.
-
Keksz03
senior tag
Ez a ház csodálatos. Pár napja jött meg, halál csöndes, oltári jól néz ki, minden elfér benne és tényleg...k**** jó!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! 
-
mijos
senior tag
Gyári ventiknek tényleg molex csatija van?
-
mijos
senior tag
Az oldalsó ventilátor hely mennyire jó ? Milyen ?
-
Keksz03
senior tag
én tegnap rendeltem meg, van egy HD 4890esem később max 5850re cserélnék úgyh elvileg ez nem gond, viszont azt olvastam h ha vki nagyobb procihűtőt szerelne be, pl én egy Xigmatek HDT-S1284C Achilles hűtőt akarok akkor elég sok kellemetlenséget tud okozni...
ez igaz? -
Barney™
aktív tag
szép ez a scout ház

-
jeni
félisten
Kollégámnak adtam el venti nélkül 22000 Ft-ért igaz 22600Ft-ba volt nekem.
Inkább most adom el, vagyis adtam el , és tutira nem esek bele majd abba,hogy esetleg későbbi kártya vételnél nem lehet majd bele tenni a házba
Tény sose adtam volna el ha a belméretet legalább megnövelték volna 30mm-rel -
jeni
félisten
Mai nap én is kiléptem a CM Scout klubból. Viszont belépek a másikba és CM HAF 922 klub tag leszek este.
Nagyon jó kis ház a Scout.
De baromi kicsi a videokarinak a bel mérete
-
ADAM1337
nagyúr
Mai nap kiléptem a klubból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ADAM1337
nagyúr
Eladó a kuckóm

-
jeni
félisten
CM Scout oldalsó lemezre amelyen van a pleszti,oda milyen ventit érdemes tenni?
Olyant mint a hátlapon található 12cm vagy mást,ha igen 1-t vagy 2-t?Amit láttam a PCX boltjában az a Cooler Master TLF-S12-ER-GP piros.
Dizájnban jobban tetszik és passzol is oda,csak kérdés,hasznára válik-e vagy sem?
Vagy más van jobb abból ami oda tehető? -
Jók a képek. Egyébként jó ház a Sniper, főleg belsőleg... de nekem külsőleg nagyon nem jön be. Amikor a Scout helyett ezt szállították ki, akkor megfordult a fejembe, hogy nem is szólok és megtartom, de végül is a külseje miatt nem tartottam meg és szóltam a webshopnak, hogy baki volt a szállításnál.
Mondjuk Scout külső Sniper belsővel elviselhető lenne
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Mégsem adom el a Snipert.
Egyrészt nincs komoly ember aki megvenné, másrészt meg ettől jobb nem létezik.
Csináltam pár képet.
katt
Ha valakit érdekel valami info kérdezzen nyugodtan.
-
A Scout és a Sniper (nem írtad melyiket akarod) esetében is elég az alap láb ha nem szőnyegre teszed. Én kicseréltem annak ellenére is, hogy asztalon van, de csak, mert hangosnak találtam, amikor az eredeti lábak voltak a Scout-on. Az elforgatott vinyókeret a kábelek elrendezése miatt jön jól és mivel elég jó nagy szellőző lukak vannak az elülső 140 mm-es venti szépen hűti is a HDD-t.
-
jeni
félisten
Hello
Kérdésem az lenne ,hogy az új háznak mennyire hátrány a kicsi láb a táp esetében? Kell-e ezzel foglalkozni?
Mert szemezek vele,mivel nagyon kényelmes elölről kezelni a gombokat és kényelmesen elfér több pendrive egymás mellett.
A másik amit kinéztem a CM 690,de annak túlságosan belülre kerültek a kapcsológombok a tetején.
Igazán még a Thermaltake VK9000 néztem ki de annak meg nincs eSata hozzáférése,ráadásként felső tápos,valamint nem kifordított a HDD része belül. Ez nem számít odabent vagy parasztvakítás? -
Pepe78
őstag
Ha van csajod és egy nappaliban van a tv + a gép is és kék a mennyezet a power ledtől akkor majd megtudod.

Azért vettem, hogy gyönyörködjek a ledek fényében és így még azt is kikapcsoltam.
Vizázni nem akarok itthon, így egy kicsit szolidabb darab után nézek.
Pedig egy napja vettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
ADAM1337
nagyúr
Gondoltam belinkelek pár képet a vga hosszak miatt.
GX2 és a 8800gts így fér el a házban: [link] -
Pepe78
őstag
Üdv Urak!
kicsi OFF -> SRY
Ha valaki Scout házát Sniperre cserélné én beszámítom értékegyeztetéssel persze.
Ha valakit érdekel a lehetőség keressen pü-ben. -
Pepe78
őstag
Megjött a kuckó.
Beköltöztem gyorsan.
A venti vezérlő gomb naon bejön nekem.
A vinyó abszolút ne rezeg!
És élőben elég különleges ahogy kinéz.
Kár hogy nem piros ledes ventik vannak. Nekem az jobban bejön.
Majd ha időm engedi kifejtem a tapasztalatokat bővebben.
-
Pepe78
őstag
Holnap délelőtt jön meg a Storm Sniper házam.
Ha beköltöztem máris írom az észrevételeket.
-
Akit érdekel, megy a Scout+5870 párosítás is: [link]
Az 5970 viszont már nem fér be 
-
haxxika
senior tag
1 kérdésem lenne. Az előlapi hangpanel milyenfajta? AC97 vagy már hd audio? Beruháznék lehet egy ilyenre és úgy látom a 4890-em beférne

-
Amikor meglett a Scout-om írtam egy bejegyzést róla: [link] Van elég sok kép is. Készítettem viszont külön is:
-home-made lábak, mert a gyárikat nem találtam jónak. Most már egy vékony szilikon csík is rá van ragasztva a lábakra...
-mindenféle
szerváltam egy lenyíló ajtót a DVD íróhoz, nekem így jobb... de majd a gyári rácsos felületet akarom erre ráragasztani és úgy gondolom jobb lesz. Nyár tájékán meg lesz majd egy kis modding 
-
ADAM1337
nagyúr
Frissült az albumom pár jobb minőségű képpel: [link]
-
-
Ser
tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ezt én sem értem. Illetve fordítva nem lehet szerelni gondolom, mivel a csavarok megadják az irányt. Csak azt nem értem ezekben az új házakban, amikben a táp le kerül, hogy ettől nem romlik a hűtésfoka, mivel a ventilátor lent van, a ház alján. És honnan szívja akkor a levegőt?

-
hibavissza
veterán
Hi!
A tápot miért nem fordítva szerelted? Nem hangoskodik? -
ADAM1337
nagyúr
Szerintem egész igényesre megcsinálták gyárilag.
Merev alatt mit értesz illetve mi érdekel ?
A plexizés ami engem kicsit zavar, full simára cserélem amúgy meg kis minimal modding lesz az egész kuckó nálam. (Piros és fekete szín kavalkádban, harisnyázva a kábelek stb.)
Alulra tervezek kis boxot a vinyó tartó keretnél oda rejtem majd a felesleges kábeleket. -
Pepe78
őstag
Hali!
Szal hány cm VGA fér el benne?

-
ADAM1337
nagyúr
Lőttem pár képek a jelenlegi állapotról: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
Ma a ház tetejébe rakok egy piros fénycsőt megnézi milyen az összekép meg kicsit rendezem a kábeleket, ma tolok 1-2 képet a béta állapotról.
Jövőhéten kerül az oldallap plexishez full sima lesz benne.
Egyelőre ennyi.
Következő TRUE-ra keresek valami piros ledes ventilátort ami halk de erős, meg egy második fénycső ha a tetejében lévő tetszik, megy az aljába még 1. -
ADAM1337
nagyúr

Egyelőre még 1-2 dolgon agyalok hogy legyen.
1-2 ami biztos:
-Proci hűtőt lecserélem vmi fekete festésúre. (TRUE black vagy mega shadow, esetleg corsair H50)
-A ventilátorok mindegyik piros ledes lesz meg pár piros fénycső.
-Az oldallapon a plexi teljesen sima lesz.
-Kábel harisnya
Egyelőre ennyi. -
Kannaház.

Várom a képeket. -
ADAM1337
nagyúr
Persze.
pro:
-jó anyagból készült, elég masszív szerkezete van.
-jó szellősre sikeredett akár a 690-es.
-Nekem letisztult.Kontra:
-Szerelés, sajnos a ház közepéből 1centit levágtak a 690-eshez képest. (Eleinte nem hittem hogy be fog férni a 3870x2-m, de 5mm még van.)
-A felső 14-es venti hangos (persze kinek mi.)
-A plexi oldallapon a 2 ventilátor hely felejtős (ez is csak számomra, hamarosan full sima plexi kerül rá)
-Kábel vezető lyukak nem a legjobbak , vagyis lehet hogy lejjebb is rakhattak volna egyet a 24pin-nek és a tálca kivágás helyett feljebb egyet a cpu 8pin-esnek, mert igy eléggé nehézkes volt megoldani.Elsőre ennyi.
Ahogy tudok végezni kis moddingot a házon jönnek a képek is. -
ADAM1337
nagyúr
Beruháztam a mai napon egy ilyen házba.
Van pozitív és negatív véleményem is róla.
-
ADAM1337
nagyúr

A házról röviden:
A napjainkban szokásos Fekete kívül/belül design-t kapta meg, belül átgondolt kábel vezető lyukakkal, e mellet rendelkezik plexi oldallappal, a ventilátorok ledjei a frontpanelről kapcsolhatók ki és be, mind ezek mellett akár lan háznak is megfelel a tetején található fogónak köszönhetően.
Egyben a Coolermaster új ház szériájának első tagja is amely a CoolerMaster Storm nevet viseli.Részletes leírás:
Model Number SGC-2000-KKN1-GP
Available Color Black
Material Steel, ABS Plastic, PC, Mesh bezel
Dimensions (D)489 x (W)219 X (H)495.5 mm
(D)19.2 x (W)8.6 x (H)19.5 inch
Net Weight 8.7 kg / 19.23 lbs
M/B Type Micro-ATX/ATX
5.25" Drive Bay 5 Exposed (without the use of exposed 3.5 inch Drive Bay)
3.5" Drive Bay 5 Hidden
1 Exposed (converted from one 5.25 inch Drive Bay)
2.5" Drive Bay 1 Hidden (converted from one 3.5 inch Drive Bay)
Cooling System
Front: 140mm Red LED Fan x 1 (included)
Top: 140mm Fan x 1 (included) or 120mm Fan x 1 (optional)
Rear: 120mm Red LED Fan x 1 (included)
Side: Acrylic window; supports 120mm x 2 (optional)Expansion Slots Standard x 7, Special x 1
I/O Panel USB2.0 x 4; eSATA x 1; Mic x 1; HD Audio+AC'97 x 1
Power Supply Standard ATX PS2 (optional)
Included Accessories
StormGuard™ - groundbreaking security system for safeguarding your gaming peripherals.
Solid Bridge - 1.8" or 2.5" to 3.5" mounting bracket for SSD or HDD.Tesztek:
-benchmarkreviews.com
-Hardware Secret
-Motherboard.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérlek, áruljátok el, hogy az életbe lehet szétszedni a tetejét?

.
Amugy az a "kuckó" -t én csináltam. H a RED/black jó választás?? Csak evégett raktam fel a képet h megerősíést adjak
. Am a táp mögött az a kábeltakaró kuckó az házi barkács vagy gyárilag lehet ilyet kapni?
Helyes!!! ui: amugy én figyelem a topicot
...de ekég kihalt 

(tehát ebből arra merek következtetni, hogy plusz helyet foglalnak még maguk a tápcsatlakozók is a kártya hosszán túl...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként kaptál egy halom kábel kötegelőt a házzal (legalább is én igen, alap tartozék...) és az alaplap tartó lemezen van sok pici kampó, amikhez azokkal a kábeleket elvezetheted/odafogathatod.

Hogyhogy?