- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
CM!
én sem akartalak megsérteni de én is azt a választ kaptam hogy ha a salidon pumpája csörög akkor vissza küldhetem ugyan de mivel én arra nem vásároltam csere garanciát igy hosszú idő a JAVITÁS!!! vagy netán a csere de! kihangsujozták hogy az nem kivitelezhető hogy másik termékre csréljem mert nem vásároltam csere garanciát még akkor sem hogy ha rá kell hogy fizesek a másik termékre ebben az esetben 3-4 honap a javitás
mert ők megnézik hogy ténleg rossz e ha igen küldik javitásra és a gyártó vagy annak partnere eldönti hogy csere vagy javitás
vagy pedig várjam meg még teljesen tönkre megy és akkor 2-3 hét ugyan ez csere vagy javitás
azt nem mondták a telefonban hogy addig mit csináljak.......DE hála istennek nem a pumpa zörgött

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest