- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerivagyok
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Cooler Master Silencio 652s terméket a PCX-ben. Az egyik ventillátor két hét használat után elkezdett nagyon búgni. Kiszedtem a házból a kezemben fogva bekapcsoltam és még úgy is rezonált egymagában.

Azért fontos a válaszod nekem, mert úgy tudom ilyen esetben az egész gépházat vissza kell vinnem garanciába ami azt jelentené, hogy szét kell szednem a gépem.
A tapasztalataitok alapján fog a Cooler Master garanciába ventilátort cserélni nekem vagy a nagyobb hangot nem fogadják el mint indok?
Ha esetleg nem viszem vissza ismersz ugyan ilyen extra halk ventilátort(11dBA+-1)?Köszi, hogy elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest