- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
válasz
Powerer
üzenetére
Hali!
Időközben megválaszolódott a kérdésem, mert megvettem a MasterLiquid ML240L vízhűtést, és be is szereltem a Silencio 452-es házba.
Ami tapasztalatot meg tudok veletek osztani, hogy a radiátort nagyon nehéz volt rácsavarozni a házra belülről. A csavarok hossza nagyjából 3 mm, és egy süllyesztett helyre kell őket becsavarni, miközben a másik oldalról pont oda kell illeszteni a radiátoron lévő lyukat. Ez a mutatvány egyedül kicsit nehéz volt.
Ezen kívül a ház elejének visszapattintásánál kell figyelni, hogy a ventilátor rögzítő csavarok a megfelelő helyre kerüljenek. A porszűrő betét műanyag keretét ezek miatt két helyen ki is kellett vágni, de nagyon szépen meg lehetett oldani - lásd csatolt kép. Így most tökéletesen passzol minden.A hűtő teljesítménye a korábbi Cooler Master Hyper TX3 EVO-val összehasonlítva elképesztő.
6600K-t 4 GHz-re húzva használtam eddig, és terhelésnél max fordulatszámon a 75 fokot nem volt nehéz a procinak elérnie. A mostani hűtővel beállítottam egy egyedi profilt, aminek köszönhetően a ventilátorok stabil 580-as fordulatszámon mennek, és csak 50 fokos processzor esetén kezdenek el felpörögni. Ez normál terhelés (játék) esetén meg sem törétnik, stresszteszt esetén 100%-os venti fordulatszámmal 4 GHz-en 40 fokos a processzor.Csak ajánlani tudom!
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest