- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr600r
csendes tag
Én is elég sokat szívtam a felrakással,ma vettem de az egyik tartó az istenért se akart bepattanni.A végén már én is kivettem a lapot h meggyőződjek róla hogy sikerült bepattintani.Akkor láttam hogy ez a hűtő elég szépen meghajlítja az alaplapom.Visszaszerelés után nem is működött a gépem minden mennt csak kép nem volt.Sok agyalás után megmozgattam a chipesetet hűtő bordát mert onnan hallottam vmi kattanás szerü hangot mikor felszereltem a hűtőt.Azóta bakapcsolás után leáll a gép egy pillanatra és újraindítja magát majd tökéletesen működik.Nem tom mi lehet.A magok hőfoka 100% terhelés alatt bő 10 fokot csökkent a gyári hűtőhöz képest,úgyhogy szerintem a hűtő jól van rajta.Ha valakinek van ötlete írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest