Új hozzászólás Aktív témák
-
Asador
tag
Most, hogy leszedtem róla ezt a műanyag keretet, mintha még jobban muzsikálna...
illetve így hatékonyabb picit úgy tűnik.. -
Asador
tag
válasz
tupacamaru #239 üzenetére
No igen ez logikusan hangzik el is gondolkodtam rajta és ellenőriztem. Amúgy meg így visszagondolva tényleg nem a proci hanem az alaplap /a8n-sli/ volt ilyen hőmérsékletű. Most visszanézve 33 C-os corehőt mutat a bios.
Kösz a meglátást! -
Asador
tag
No akkor megnyugodtam. Már csak azt kéne kifundálni, érdemes-e halkabb vantit ráapplikálni vagy sem. Pillanatnyilag ez a gépem leghangosabb alkatrésze.
Na de asszem körülnézek ventipiacon aztán meglátjuk...
Kösz a válaszokat -
Asador
tag
ja persze kellően bezalmanzsírozva minden
-
Asador
tag
Hellósztok!
Sok dícséret érte a hardvert így én is beruháztam egybe.
A 6400-as procimat egy kiválóan szellőztetett házban /5db 12cm venti/ alapjáraton 45 fokon tartja, mármint a magokat a CPU-t 35 fokon. Mindezt 1000-1300-as fordulatnál.
Így még elég halk de 2000 felé már zavaró.
Ha kap egy kiss stresszt a cpu akkor a magok 50-55 C-ra mennek fel a cpu 40-45 C-ra a külső hőmérséklettől függően, a fordulat meg 1500-1700-ig.
Igazából csak lélektanilag zavar, hogy az előző 3700+-om gyári hűtővel 25 C fölé alapon sose ment.
Da ha azt mondjátok normális az a 45 fokos maghő alapjáraton akkor nyugodt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest