Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
NeoExDeath #2426 üzenetére
Egyébként nagyon kellemes árban van ez a hűtő. Ár érték arányban biztos nagyon jó, de egy 8400 mellé megfelelő? Nekem a szempont hogy baromi megbízhatóan, jól hűtsön, beférjen, ne legyen hangos. Merem feltételezni hogy ezek mind igazak rá, csak már már meglepően jó árban van a többi 10 rugós csicsás hűtő mellett
8400e mellé tuti jó társ lesz, biztos sokkal jobb mint a gyári. picit szabályozva nem hangos, de a ventilátora megbízhatatlan fos. én pl már repedve kaptam meg, rázza a házat mint az állat. és idővel mind így jár. amiket én személyesen láttam azok így jártak
-
RexpecT
addikt
válasz
NeoExDeath #2431 üzenetére
Van rajta paszta.szerintem nem érdemes lecserélni.Nem mindegyik alaplap tudja szabályozni,érdemes benézni a lapod topikjába.
-
japy
őstag
válasz
NeoExDeath #2431 üzenetére
Hangja az van 1 kicsi de nem vészes! Hallottam már hangosabbat is! Mi az hogy kényelmesen befér mit akarsz mellette csinálni táncolni!
Ennél sokkal bonyolultabb alaplapokba is befér!
-
japy
őstag
válasz
NeoExDeath #2426 üzenetére
Nyugodtan megveheted nem fogsz benne csalódni! Nekem az E6750-et vígan tartja terheletlenül 3,2Ghz-en 23 fokon!
De terhelten is tökéletes! link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest