Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
alibaba78 #3385 üzenetére
Ha a tápra kötöd, akkor semmilyen szabályzás nincs, ezt a módszert nagyon nem ajánlom. Ha alaplapra van kötve, akkor van 3 és 4 pines venti is. A 3 pinest feszültségszabályzással lehet szabályozni, ezt nem mindegyik lap tudja. A 4 pines ventik pwm szabályzásúak, ezt mindegyik lap tudja manapság, ez lenne a legjobb megoldás.
A lapod a 3 és 4 tűs ventiket is tudja szabályozni, biosban be kell állítani, hogy milyen ventit használsz (Pc health status/ cpu smart fan mode). Ettől függetlenül, ha teheted akkor 4 tűset vegyél (azt tuod a Giga prográmjával nagyon jól szabályozni, hogy mindig halk legyen a géped), ha nem, akkor a 3 tűs venti sem rossz, de azt nem tudod olyan jól állítani. -
sgergi
veterán
válasz
alibaba78 #3382 üzenetére
A 90 és 92 mm-es venti nem két külön kategória, hanem ugyan az, csak valahol nem írják ki azt a 2 mm-t. Szerintem ezt a keretet hivatalos módon nem fogod tudni felrakni, csak házi módszerekkel. Az meg, hogy a 3 pines gond-e az attól függ, hogy milyen lapod van, és az hogyan tudja szabályozni a 3 pines ventiket. De szerintem jobban járnál, ha AC-től egy védőkeret nélküli pwm-es ventit választanál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest