- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtabo
aktív tag
Hi!
775-ről pályáztam 1156-ra Asus P7H55D-M Pro core i3 540. Pár éves hyper tx 3-et (RR910HTX31093201663) akartam áttenni. Természetesen nem ment, hagytam. Most olvastam a hozzászólásodat, leszedetem a gyári hűtőt csavaroztam kintebb mind a négy lábat, akkor túl széles, csak két lábat, akkor sem jó. Megállapítottam, hogy nem lehet felszerelni.
A CM honlapján korábban az 1156-os prociknál lévő tx3-nál csillaggal az a szöveg van:
A szállított tartozékok ország vagy terület által különbözhetnek. Állj meg a helyi elosztóddal további részletekért.A tx3 (fan bracket version)-nál már egy fekete vszleg csúsztatható sin van, amivel be lehet állítani a szélességet.
Egyénként én mindíg irigyeltem a jó amd-s felfogatást, és nem nagyon bízok ezekbe a műanyag feszegetős lábakba.
Alapon 30fok munkában 55 fok a gyári hűtővel a proci. Csak keretes felfogatású tuning hűtőt nézek erre.Egyénként nagy telitalálat ez a tx3, nagyon meg voltam vele elégedve, ár-érték arányban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest