- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
Ha Cool&Quiet-et akartok WinXP-ben, telepíteni kell egy processzor-vezérlőt! Senkinél sem láttam, hogy ezt leírta volna. Mondjuk, mikor én ezt akartam, megnéztem az alaplap kézikönyvét. Az elég homályos volt, de megakadt a szemem egy olyanon, hogy driver. Anélkül nekem se ment ám, akármilyen power-baeállításokra tettem, biost frissítettem, vertem a fejem a falba etc. Kerestem aztán vaj egy órát az Asus honlapján, de persze csak a progi van fent, legalábbis én egyszerűen nem találtam. Előbányász alaplap CD, na azon rajta van, csak ne a kezelőfelöületről próbáljátok elérni, plíz.
Remélem, van, akinek ez segített. -
bolondember
MODERÁTOR
huhh, azt, h pontosan melyikbe, meg minden, azt nem tudom, nem vettem eszre, h 939ed van, SRY...
Joval ujabb RMClock utilityd van, de ha minden igaz, csinalj meg egy profilt, ahol a minimumokat allitod be (polo 4*200, 1.00V), es apply.
Aztan probald meg a profilvaltast...
megj.: nem 1-3 vagy 2-4 ha dual?! -
bolondember
MODERÁTOR
kuldj egy screenshotot a Management fulrol, pls!
Amugy ott be kell allitani a minimum feszt/szorzot, meg az alap feszt/szorzot, es utana muxik...
De mondom, a gond lehet, h ott lesz, h a 2 modul miatt nem megy, esetleg mashova kell tenni oket (teszem azt 1-3, 1-4, nemtom)...
Regen nekem is ment 1 modullal, aztan a masodikat beleteve mar nem, szinte azonnal fagyott a szentem... -
bolondember
MODERÁTOR
van 1 progi fenn a neten, azzal jobban be lehet loni a C'nQ-t...
RightMark CPU utility - vmi ilyesmi...
Amugy megvan ra az esely, h a 2 memoria modul miatt nem megy a kulendkvijet, 1el nekem is ment, 2vel nem - nezz utana a hasznalati utasitasban (az alaplapodeban, ott valszeg a C'nQ helyet is megtalalod a biosban....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flották
- Tesla topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged