Hirdetés
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Egy Asus K8S-MX lapom van (plusz A64 2800+) es nem tudom beiinditani a Cool'n'Quiet funkciot. Letoltottem a meghajtot a gyarto honlapjarol, sikerult is telepiteni, a setupban a Cool'n'Quiet enabled, de semmi jel nem utal arra, hogy mukodne is. Minden rendszermonitorizalo progi allando 1800 MHz-et mutat (ez a nevleges ertek), soha nem megy ennel lennebb, valamint a hutoventilator is allandoan 3300 rpm-en forog, a CPU homerseklet pedig 35-36 fok, a task manager szerint a CPU kihasznaltsag csupan nehany %. Mit kell tennem? Az Asus honlapjan azt irja, hogy csak telepiteni kell a processzor meghajtot majd utana valami Cool'n'Quiet utility-vel ellenorizni hogy megy-e. En ilyet sehol nem talalok, de hogy nem megy, az tuti. Az oprendszer WinXP. Valaki tudja hogy mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest