Hirdetés
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bönde
csendes tag
-
Bönde
csendes tag
-
Bönde
csendes tag
Közben szétszedtem, és manuálisan töltöm az akksit. Most már biztos vagyok benne, hogy nem az akksi rossz (egyébként is új, mert azt gondoltam hogy az öregedet már el, és vettem hozzá újat), hanem a tab töltőelektronikájával nem stimmel valami. Az akksi tényleges feszültségétől függetlenül vagy 100%-os töltöttséget mutat, vagy hirtelen 4% és kikapcsol.
Volt már valakinek hasonló gondja vele? -
Bönde
csendes tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy kiírja a töltöttség ikon hogy 100% töltöttség, és nem sokkal utána kikapcsol. Akksira mérve 2,94V a fesz a kikapcsolás után. Ennyire nem is engedhetné merülni az elektronika. Majd utána rádugom a töltőre, de csak villog a Concorde írás a kijelzőn. Mi baja lehet?
-
Bönde
csendes tag
Nálatok működik játékoknál a "drag and drop" (fogd és vidd vagy áthúzás) művelet? Nálam sokszor húzás közben elengedi idő előtt a tárgyakat. Van erre valami érzékenységi beállítás vagy mi lehet a gond?
-
Bönde
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség akkucserére, ha igen milyen módon? A jelenlegi akksi már nem nagyon bírja, és nagyon lassan töltődik...
-
Bönde
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen gépezetet. Azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg melyik az a ROM (lehet mókolt is), amivel stabilan, megbízhatóan fut a rendszer?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest