Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova89
csendes tag
Hello mindenkinek! nagy kérésem és elemzés értékelés kellene és egy egyhangu válasz

én egy olcsó tablet gépet akarok és 3 lehetőségem van, mondjátok meg meikel megyek a legtöbre!
Wayteq x-Pad-70 vagy deam dps 7 avagy concord tab 7015 ez a 3 lehetőség van mind 15000Ft de nekem csak egyik kell és a jobbik ,ha lehet nézzük azt a részét minél több játékot vigyen és jobakat.
mind elméletileg 1.2Ghz cpu mind mali 400 és mind ddr3 512 ram
nekem van egy myaudio 708w kölcsönbe most ugyan ezen elkotás Alwinner A13 cortex A8 mali 400mp1 ,de nem kompatibilis semmivel modern combat 2 nem megy batman és shadow gun sem megy asphalt 7 szintén angry birds sem vagy kifagy vagy kilép... ics 4.0 van rajta.
ugyhallotam a többi 3 amit írtam az viszi ezeket szeretném tudni ,hogy igaz e ? meg ,h tényleg meik éri meg leginkább
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest