- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
A mostani billentyűzetem is 20+ éves, amin jelenleg írok. Azóta folyamatosan ezt használom. 1700 forintért vettem, egy szabvány chicony ps2 billentyűzet. Nincs felkeményedve semmi benne, viszont az utóbbi 1-2 évben már érezhető, hogy el vannak kopva a gombok, ami nem meglepő úgy, hogy átlagban pár tízezer gombnyomást minden nap belerakok. Na ebből kellett volna vennem egy zsákkal, és akkor az életem végéig kitartana.
-
Pikari
veterán
Egy desktop billentyűzetben nem az a lényeg, hogy hova kéne a hangsúlyt tenni. Aki dolgozik is a gépekkel, annak vezeti a kezét az izommemória, mindennek ott kell lenni, ahol a szabványban elő van írva. Aki macskás videókat akar nézni rajta, annak persze jó az 1500 forintos műanyag okostv billentyűzet integrált touchpaddal.
-
Pikari
veterán
Ezek a modern billentyűzetek olyanok, mint a modern divatbemutatók háromszög alakú ufóruháiban vonuló szörnyszülöttei.
A fő dolga egy billentyűzetnek az, hogy szabvány méretben és teljesen szabvány kialakításban, szabványos távolságokra megfelelő minőségű gombokat felvonultasson. És ez az, amire már 20 éve lassan minden billentyűzetnek csúfolt ótvaros elektromos hulladék alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest