Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
Hàt sejtettem de nem írtam azt
2.4Ghz Nek kellett volna írnom. Nagyobb a hatótàv és szerintem otthonra ennél több nem kell. Nekem azért van Wifi 6E routhert csak hogy a kàbeles kapcsolat biztonságosabb legyen. Wifi off al
Ezekkel tisztàba vagyok, amiket írtàl. Én csak az otthon vagy mobil reklamos Wifi 6 / Wifi 7 meg 5G mobil netes felhasznàlàs tök felesleges otthonra. Kivéve ha valaki okos otthon bolond és kell neki minden kapcsolóra legkondira, mosogató gépre a 10magos routhert.
-
Varázslóó
senior tag
Szerinted nagyobb a hatotàvja egy 5Ghz nek mint a 4Ghz Nek?
Amikor Mesh hálózat kell az 5G nek mert annyival rosszabb a jele?
Amúgy milyen eszközök ? 3-5telefon rà csatlakozik?
Olyan routherek vannak hogy 50 ember rajta van meg se konnyan neki. És ez közep ketegória.
Sàvszélesség kinek hova ? Kàbelnél stabilabb nincs, màsrészt mobilolnak felesleges ilyen sàvszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest