- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon: Noscripts, Adblock, X-notifier és Forecastfox, tehát semmi extra... Még skint sem használok, mert nem találtam olyan jót, amit hosszabb ideig elviselnék. Ha Chrome-ot használnék, talán egy két téma jobban festene, mint a Drahonban... Éppen ezért jó nekem ez az alap...

FX: Adblock Plus, No Script, Close n forget, Flagfox, Forecastfox, Ghostery, Lazarus, Vacuum Places Improved, Webmail notifier. Mondjuk sokaknak sztem ez sem sok add-on...

Az FX-et azért is újra kéne tennem, mert mióta leváltottam a Panda Cloud AV-t és Bitdefendert tettem fel, teljesen belassította az FX böngészési sebességét, valamelyik oldal be sem jön elsőre csak forog a betöltési kurzor... A Dragont a BD után pakoltam felm lehet ezért is ultragyors, de abszolút is az. Legalábbis nálam..
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bundle topik
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest