Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Megfogadtam, hogy nem írok a marhaságaidra de egyszerüen idegesít az a sok agyatlan állatság és baromság amit itt összehordasz és firkálsz..Légyszives vagy PONTOSAN IDÉZZD AMIT ÍROK vagy NE célozgass senkire jó???? Tele van van a hócipöm Veled hülyeségeket írkálsz fafejü vagy és a homokba dugod a fejedet képtelen vagy arra , hogy objektíven láss dolgokat .Térj már észhez és írd lE a VALÓSÁGOT !!!!!
Szóval ÉN azt írtam Hogy a CHROME böngészöjét nem, rakom fel HELYETTE inkább az IRONT használom, mert: és akkor BETETTEM A CIKKET !!!!!! amiben a TÉNYEKET !!!! ÉRTED BIMBÓ TÉNYEKET ÍRTAK LE !! Nem állítólag meg nem anyámkínja hanem a száraz tényket..TE TESSÉK ITT VAN TE !!!!!

IRON vs CHROME 4Azt ha lefordítod akkor igen is látszik, hogy a 4-es CHROME van vannak olyan biztonsági dolgok amit Mind az IRON és Mind a DRAGON fejlesztöi kivettek, mert a felhasználoi adatbiztonságot SÉRTHETTÉK ezzel is biztonságosabbá tették a Böngészöt..
egyébként meg azt is írtam, hogy nézzd meg hogy a GOGGLE miket rak fel a tudtod nélkül mindezt csak azért hogy minnél több INFÓT !!!!! ÉRTED INFÓT a BÖNGÉSZÉSI SZOKÁSODRÓL TTUDJON MEG !!!!!!!!!!!!!!!EZ TÉNY MIVEL EBBÖL ÉL ..
De befejeztem itt és most VéGE Én vagyok a Hülye , hoyg még Néha benézek erre a fórumra...

Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest