- Fórumok
- PC játékok
- Commandos 3
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Az 1 iszonyat jó volt, a kettő szintén, a 3 egy nagy xar, teljesen elbaxták.:( nagyon haragos voltam rája:(
-
ptiboy
senior tag
-
Paljoz
csendes tag
Azt hiszem ki fogom probálni az 1-et és 2-öt is!!! :DD
-
Dilikutya
félisten
-
ptiboy
senior tag
-
ptiboy
senior tag
arra már nem is emléxem
de volt egy hidas ami kb 2hétig tartott :) (tizen végefelé) -
Dilikutya
félisten
mondom, én utoljára a 3. pályán játszottam, amikor a gáttal kell valamit csinálni...:C de a 2. pályával is elvoltam egy jódarabig. aztán gondolom win install volt, vagy a vinyóm halt meg, már nem is tudom, mindkettő előfordul, utána már nem raktam vissza
XP alatt próbáltam 1x tavaly, de szarakodott a kép, igaz elképzelhető hogy a drivert nem szerette, a heroes3-nál is csinált olyat, másik driverrel az jó lett. -
-=V3rthil=-
őstag
-
Manitou
veterán
-
ptiboy
senior tag
-
Dilikutya
félisten
az nem kifejezés, hogy nehéz.... :D
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Sztem a 2 jobb lett mint az 1. De csak a spec cuccok miatt.
-
-=V3rthil=-
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Paljoz
csendes tag
Akkor ezek szerint a Commandos romlott?! :Y
Mondjuk én nem játszottam az 1-gyel és a 2-vel, de ezt nem hittem volna, hogy az Eidos ilyet hibázik! :((( -
ptiboy
senior tag
-
ptiboy
senior tag
1. ultrakirály
2. sok javítás, első botladozások hibájának javítása és szebb grafó (hangulat halványodik)
3. tök szürke, semmi újdonság -
Paljoz
csendes tag
-
Angie™
addikt
Így van! az első óriási :))
Emlékszem akkor ment el a kedvem a 3ik résztől, mikor nem lehetett a felbontást állítani benne.. vagyis az elején :D Ezt javították már a játékban??:D -
-=V3rthil=-
őstag
-
Paljoz
csendes tag
-
Dilikutya
félisten
-
Paljoz
csendes tag
Sziasztok!
Ide mindenről irjatok és kérdezzetek, ami Commandos! :))
Nekem lenne is egy kérdésem:Ki tud olyan honlapot, ahol megtalálom a végigjátszását a játéknak, mert megakadtam Berlinbe, meg a Central Europe 3. pályáján, ahol egy bombát kell semlegesíteni és csak a Green Berettel vagy.
(Remélem értitek a szövegem! :DDD)
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Commandos 3
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Macska topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest