Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- SONY LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
Néhány dolog:
- nem vagyok új fószer sajnos régen jártam errefelé és már mindent elfelejtettem.
-PazsitZ nézd meg hogy hány napra vetted meg... az hogy megveszed az nem jelent semmmit.. itt egyfajta bérlés van.. megveszed X napra és ha lejárt akkor újból meg kell venniPersze el lehet hülyéskedni, és szórakkoztató...
-Syrano nem kell fizetni érte.. de gonolj bele most átlagosan 100 pont alatt kapok meccsenként.. minimum 10 meccsnél többet kell játszanom, hogy következő napra is megvegyem a cuccokat.
Jobb esetben az lenne hogy 1-2 óra hossza alatt összelövöldözöd.. de ez igen nehéz
Bármennyire hirdetik, hogy ingyenes csak igen nehezen lehet kigazdálkodni, hogy holnap is legyen fegyvered.. bár lehet hogy én vagyok a hülye.. de a befektet idő és a kapot pénz összeg nem egészen vannak jó arányban.. miért is lenne? hisz valamiből meg kell élnie a fejlesztőknek
/off
Sajnálom, hogy ha valakit megbántottam volna legközelebb nem teszem, néhány embernek úgy néz ki mintha valami fizikai fájdalmat okoztam volna mert megírtam mi a véleményem, "újonc fószer" nem akart mást csak rávilágítani valamire.. persze most már lehet némi stílusváltás és el lehet kezdeni szidni, hogy "12 éves vagyok" és, hogy az anyukám máshol dolgozik.. ez azt hiszem a tipikus magyar játékos szemlélődése.
Félreértés ne essék nem bennetek van a hiba hanem bennünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox One
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest