Hirdetés
Aktív témák
-
Dworkyll
tag
Nem akarlak elkeseríteni de láttam már ilyet. Egy kicsit nem volt jó a memória, nem nagyon, szal úgy nézett ki, mint aki műxik. DE. A CF ha dúrod rá az anyagot, akkor melegszik, mint kismalac. Emiatt aztán egyszer csak megnyekken, jó esetben csak az adatfolyás, rossz esetben a teljes tartalom. Szó nélkül kicserélték a boltban, de a képek elvesztésén ez persze már nem segített.
-
mzperx
aktív tag
...
Sajna a másik kamerás módszer nem jött be.... -
hi
tag
Meg lehet probalni mas kameraban esetleg. Mi is jartunk ugy, hogy az en HP Photsmart-on nem latta a kepeket, de a haver Kodak-ja semmi gond nelkul kiolvasta es ki is mentette. Igaz ez egy 8Mb CF card volt. Nem tudom seit-e, de ez is egy lehetoseg... good luck.
-
mzperx
aktív tag
Nagy bajom van. Kérem segítsen valaki....
Van egy 256MB-s Compactflash kártyám, amire készült kb 120 kép. A képek vissaz lettek nézve, majd itthon a nem jelenik meg belőle csak 20. Visszanézve és átjátszva is a fényképezőgépen lett. A kamera szoftvere 20 képet lát, de kíírja, hogy a kártya 256 Mb-s, és tele van, de a letölthető képek csak 38 Mb-ot foglalnak....
Valaki segítsen, mert kellenének a képek nagyon, pótolhatatlanok....
A lezajlott esemény 48 óra.
Tudom, hogy vannak Kürték, de nem találom őket... a www.kurt.hu nem tölthető le...
Segítség
Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest