Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Nekem is ezekkel a fránya portokkal akadtak problémáim.
Adott egy P1-es gép, DTK alapla, meg minden, ami kell bele. Szóval felküldtem rája egy Win95 OSR/2-őt. Az lenne a gond, hogy sem a COM-ra dugott egeret nem érzékeli, sem az LPT-re dugott nyomtatót. BIOS-ban engedélyezve van minden, a Windows látja a portokat (COM1, COM2, LPT1) az eszközkezelőben, de rádugva semmit nem ismer fel. Mi lehet a probléma, már próbáltam sok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest