- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Bocs, hogy megzavarom a bólintó sormintát (
), de végre tudtam menni kb egy órácskát a játékkal. Először is kipróbáltam az összes klasszikus autót a Hungaroringen. Fenomenálisak, de tényleg. A hangok tökéletesen életszerűek, az irányítás pedig teljesen eltérő mindnél. A régiek (a 95-ös Ferrarival és a 96-os Williamsszel bezárva) egész jól tapadnak, főleg az aktív felfüggesztéses 92-es Williams, viszont kilométernyi a féktávjuk. A 98-as McLaren egy átmeneti autó a régiek és a nem túl régiek között, érdekes. A 2002-es Ferraritól a 2010-es Red Bullig meg nagyon rövidek a féktávok. A V10-es Ferrarik nagyon gyorsak az egyenesben, de kanyarban eléggé küzdeni kell velük. A V8-asok pedig hihetetlen féktávot tudnak venni és sokkal gyorsabbak a kanyarokban, mint a V10-esek. Egyedüli kakukktojás a 2008-as McLaren, ott nagyon érződik a kipörgésgátló hiánya (vezetési segédleteket kikapcsoltam). Ezután átültem a 2017-es Mercibe. Hát, ég és föld, pedig csak 1 másodpercet tudtam adni az F2004-nek pár kör után.
Eszméletlen kanyarsebességeket lehet elérni vele.
Le a kalappal a Codies előtt, úgy néz ki, hogy ez a játék az eddigi legjobb F1-es tőlük, és én minddel játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de végre tudtam menni kb egy órácskát a játékkal. Először is kipróbáltam az összes klasszikus autót a Hungaroringen. Fenomenálisak, de tényleg. A hangok tökéletesen életszerűek, az irányítás pedig teljesen eltérő mindnél. A régiek (a 95-ös Ferrarival és a 96-os Williamsszel bezárva) egész jól tapadnak, főleg az aktív felfüggesztéses 92-es Williams, viszont kilométernyi a féktávjuk. A 98-as McLaren egy átmeneti autó a régiek és a nem túl régiek között, érdekes. A 2002-es Ferraritól a 2010-es Red Bullig meg nagyon rövidek a féktávok. A V10-es Ferrarik nagyon gyorsak az egyenesben, de kanyarban eléggé küzdeni kell velük. A V8-asok pedig hihetetlen féktávot tudnak venni és sokkal gyorsabbak a kanyarokban, mint a V10-esek. Egyedüli kakukktojás a 2008-as McLaren, ott nagyon érződik a kipörgésgátló hiánya (vezetési segédleteket kikapcsoltam). Ezután átültem a 2017-es Mercibe. Hát, ég és föld, pedig csak 1 másodpercet tudtam adni az F2004-nek pár kör után.
Eszméletlen kanyarsebességeket lehet elérni vele.