Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• picur220

veterán

válasz Motion_Blur #1982 üzenetére

Ez nem szimulátor, nézd meg majd a futamok előtt, amit mutatnak, az a szimulátor, ahol tökugyanúgy van minden, mint élőben, kuplung, ilyenek. Mert ez a játék ugye kuplungol helyetted, és jól csinálja, ezért nem csúszol ki. A rFac meg kiereszti a kuplungot, és hagymenjen.
    Nálam néha kicsúszik kanyarokban, ha 2.-ban nyomok egy padlót...

fagy53: Szerintem nekem megvan az a játék, és nekem indult XP alatt. De ez asszem F1 WGP 98. Amúgy azok az autók még sokkal irányíthatatlanabbak voltak, mint a 2006-2007 körüliek, vagy mint a mostaniak.

heihachi: Beleültetnélek egy F1-es autóba, és meg nézném, hogy pörögsz össze-vissza. Mert az tuti, hogy nem tudnál vele elindulni. Láttam a Ferrari napokon idén testközelből, hogy bénáznak a gazdag amcsik, akik vettek maguknak egy F1-autót, pedig azok elég komoly kiképzésben részesülhettek, hogy egyáltalán a Ferrari megengedje nekik, hogy hozzáérjenek a kocsihoz.

• fagy53

nagyúr

válasz Motion_Blur #1982 üzenetére

Volt egy 2000-es F1 demó, win 95-98 alatt megy csak, próbáltam nemrég XP-vel, de nem jó.
    Ennél nem lehetett könnyen elindulni még messze padlógáz alatt sem, 3. alatt kanyarban kis gázt adni az maga a megpörgés volt. Mire nagy nehezen megtanultam mélyen a dobogós helyezések alatt autózni, random-ra állítva az időjárást, zuhogó esőben egyedül maradtam pörögve a rajtrácson, mert minden eddigi gyakorlásom nullára amortizálódott egy füst alatt.
    Ez volt az a játék, amely minden önjelölt F1 pilótának elveszi a kedvét hosszú időre a játéktól, de szerintem ez járt közel a valósághoz, az F1 20xx rfactor mod jóval könnyebben vezethető, ez az F1 2010 pedig még távolabb állhat a valóságtól minden off segítség ellenére is.
    Nem tudom érdemes-e ennyit áldozni rá, talán a feeling miatt? :F

Új hozzászólás Aktív témák