Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Mindenki had döntse már el a saját gépén kipróbálva, hogy jó e a fizika neki vagy nem. A demó ebben az esetben csak a virágboltban vásárolt lesz. Ezt maguknak köszönhetik a Codisok. Mert ki az aki manapság demó kipróbálása nélkül, mások véleménye alapján vakon megvesz 1 gémet? Hát a többség biztos nem!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #354 üzenetére
PC +1
És a kormány abszolút jó ár/érték aránnyal bír! Jó választás!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pH érték #350 üzenetére
Nem akarok senkit le- meg rábeszélni a konzolokra, de a hosszú évek azt mutatják, hogy az extrém játszást nem nagyon tolerálják a benne lévő alkatrészek a melegedés miatt. Ha meg valami megnyeklik benne, lehet vinni javíttatni 10-20 meg 30 ezerért. Egy PC sokkal hűtöttebb és bármikor be tudsz avatkozni. Igaz egy gémer gép sokkal drágább, néha cserélsz ezt azt, de nem kell mindig a legújabb cuccokat beletenni és tökéletesen futnak a játékok. Ésszerűen jobbnak érzem a fenntartását egy PC-nek, mint 1 konzolnak. A játéklemezekről meg ne is beszéljünk, mert az csak hab a tortán és ide nem lehet olyat írni!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pH érték #348 üzenetére
Én is komolyabb boxra számítottam
, de jó volt látni, hogy számít a vezetési tudás, változó feltételek miatt.
Hát a csávó nem igazán érzett rá a tapadásra, enyhén szólva se tudott megfelelően váltani, aztán amikor a gumik már nem voltak 100%-osak, nem is tudott a pályán maradni.
És akkor az eső még le se szakadt. Gyakoroljon még 1 kicsit.
Mért az ilyenek kapják meg elsőnek a gémet???
Szánalmas!
Hozták volna ide nekem, majd én megcincáltam volna a fordulatot!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #307 üzenetére
Akkor gondolom ennek a duplája ajánlott, hogy lehessen élvezni is.
VGA memóriát nem írtak, de gondolom min. 256Mb. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Biztos nem ez volt a nehezebbik beállítás, nem volt szándéka csetleni botlani. Nem egy Senna kinézetű fickó ez. Esőben sem tud menni árkád beállítással, aztán meg direkt csapatta. Meg hogy a fenébe csúszna meg, ha egyszer csak simogatja a gépet, ami az aerodinamika miatt ragad mint 1 légypapír.
Hidd el nem lesz egy egyszerű menet! Csak kapcsolgasd ki majd a segítségeket, amit természetesen a fickó is használt, mert egyszer sem fékezte el magát! Annyira azért nem profi.
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen mondjuk érdekes ez az esőfüggöny dolog. GRID-ben is ki kellett kapcsolni a füstöt, de nem igazán azért tettem, mert karambolkor ki akartam kerülni a tömeget, hanem mert némelyik kocsi képes volt előttem körökön át füstölni még az egyenesben is és semmit nem láttam. Itt nem valószínű hogy kikapcsolom, mert elöl megyek majd
!
Viccet félre téve. Ha nem megy profin a game, akkor nagyon megfontolom, hogy a HD4850-et lecserélem egy HD5870-re. Csak 1 bibi van vele, olyan 90-100 ezer körül vesztegetik.
De én bízom benne, nem lesz ezzel gond.
Öööö meg nem akarlak elszomorítani, de online csak úgy kellene játszani, ahogy az igazi kocsik mennek. Manual váltó, nincs kipörgés gátló meg ilyenek.
Az adja majd az igazi feelinget.De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #270 üzenetére
Hát tényleg nem egy esőember.
Biztos van 50-es lába!
De tetszik az esős nehézség. Úgy érzem ezt nekem találták ki!
-
Rolly Dy07
senior tag
Mondjuk az ára annyira nem vészes, és amilyen F1 fan vagyok, még lehet, hogy azt a 8 gurigát rászánnám, ha tényleg minden rendesen működik majd a virág boltiban is.
Csak azt nem értem, hogy ha nem lesz Mo-on Live, akkor külföldiként kell az eredetivel is felmenni? És akkor lesz jó csak?
-
Rolly Dy07
senior tag
Most jut eszembe! Szerintem PC-n tuti hogy annyi lesz az FPS amennyit bír a géped, mert valami olyasmit olvasgattam nem tudom hol és mikor, hogy 3D-ben is játszható lesz megfelelő hardware és software eszközökkel. Márpedig ehhez 120Hz-es képfrissítés kell minimum.
Szóval én bizakodó vagyok!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #234 üzenetére
Hát azért ez nem annyira tetszik(30FPS), de majd meglátjuk. Legalább 60 lehetett volna, mert min. ennyi egy LCD frekvenciája. A GRID is nagyon szép 60FPS-el és úgy gondolnám, hogy legalább ennyi képkocka szükséges egy jó autós játéknak. Na de ők a profik ebben, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Rolly Dy07
senior tag
Na ez a demo hiány szerintem nem tesz jó a játéknak. Azt várják biztos, hogy mivel 8 éve nem volt PC-re ilyen játék, úgyis megveszi mindenki. Szerintem meg pont az ellenkezőjét váltja ki. "Nincs demó? Akkor nézzük csak hoppá itt egy virágbolti! Hát úgy látom nem rossz ez(vagy nem tetszik), de pont ezért marad ez a verzió!"
Egy bajom van ezekkel a videókkal, hogy az a szerencsétlen Davidson nem tud egy normális kör menni! Hol itt hagyja el a pályát hol ott. Idegesítő. Igazából se tudott versenyezni, főleg nem vízen! Úgyhogy inkább ne erőltesse, ami nem megy!
Inkább Alonso Vettel emberkéket kéne leültetni kipróbáltatni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha kérdezik mennyi az idő azt kell mondjam: 10
Ez azt jelenti, hogy mindig annyi az idő ahány nap van hátra a kiadásig.
Tehát holnap mennyi lesz az idő? ......hát 9!!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dugojancsi #213 üzenetére
Beza, majd megosztjuk egymás tapasztalatait.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #214 üzenetére
Azért ne tévesszen meg senkit ez a sikán levágás füvön. Biztos nem volt pro sim-re állítva. Még jó hogy nem mivel a tesója meg egy riporter mit kezdtek volna ellene. Nem az volt a cél, hogy Lewis elhúzzon a picsába, sim beállításokkal a többiek az első kanyart nem tudták volna bevenni. Szerintem, szerintem!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dugojancsi #210 üzenetére
Semmi nem dőlt még el!!
Én is mióta az eszemet tudom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #197 üzenetére
Lesz ott hely nyugi. Majd addig keresgélünk!
És nem rohanok, csak már tűkön ülök. Ha kijön elkezdem a tesztelést+karriert, aztán lehet zúzni a multit!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #186 üzenetére
Milyen pazar felvételek!
THX!
De ba..meg egy normális kanyart nem tud bevenni.Egy tiszta kört se ment. Na meg a visszajátszásban csak a mi autónk húz vízfüggönyt. De örülök, hogy legalább van víz.
Bárcsak 1 Ferrarit cincogtathatnék már!
Lesz majd itt aki csapattársam lesz a Ferrari csapatnál?
Asszem a G27-etemnek lesz dolga!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest