- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen TV-t vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6188 üzenetére
HA jól rémlik kpal 8600ultra néven, vagy ehhez hasonló nick.kel futott, és jellemzően késő éjjel vagy hajnalban csatlakozott
Jó futamok voltak azok korábban!!! Nosztalgiából Pepi-vel (
) a pénteki F1 csapatás után grid-eztünk egyet, hát mit nem mondjak, nagyon nagyon kellemes élmény volt annak ellenére, hogy totál béna voltam
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6172 üzenetére
Hát ilyen az élet! Futottam egy remek időmérőt (7 tizeddel előtted), utána a 3. körben feléredt a kisebbik lányom, köhög mint az állat, mennem kellet, így kiléptem. Kár, mert a 3. körben volt már vagy 6 mp az előnyöm
-
Steady74
addikt
válasz
hoffman_ #6155 üzenetére
A multi részben az autók teljesítményét kétféleképpen lehet beállítani egymáshoz viszonyítva multiban. Vagy a 2010-es erőviszonyok szerint szerepelnek az autók a futamban, vagy egyforma minden autó teljesítménye. Így utóbbi esetben gyakorlatilag a kasztni a festése a különbség, semmi más.
Remélem segítettem. -
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #6145 üzenetére
A hőség sajnos télleg itt van, esetleg be kell szerezni egy olyan hűtést, mint ami a pilótáknak van a lába között, miközben a boxban ülnek
Tegnap elég jó csapat jött össze, és törökországban és koreában sikerült vixent megszorítanom, utóbbi helyen sajnos a verseny utolsó szakaszában ki kellett szálljak a versenyből, felébredt a kisebbik lányom, egy barom motoros állat éppen előttünk túráztatta a motorját. Kár volt érte, mert késhegyre menő előzések voltak, nagyon élveztem
Valenciában volt még egy tanulságok verseny, amit sikerült behúznom: itt sosem jó P1-ből rajtolni, Pepi komám tudna erről mesélni a Force Indiától
-
Steady74
addikt
a kedvenc 5 pályámra voltak klassz beállításaim, amik egy Win7 frissítés következtében mentek a levesbe. azóta nekem a beállítás minden pályára a quicksetup leggyorsabb (legjobboldalibb) beállítása nemi korrigálással, és kész.
A vezérlők valóban jelentenek különbséget, sokszor nem is keveset. Egyik barátom egy 10 éves no-name kormányról váltott G27-re, koreában 2 mp-et javult 1 nap alatt.
-
Steady74
addikt
de legalább látni, hogy van hová fejlődni és van kitől tanulni. egyik srác sem olyan, hogy megtartja a titkokat, ftomi rendszeresen kiteszi ide a setup-jait, onnantól kezdve már csak ügyesség és gyakorlás kérdése az egész.
TT-ben be kell tenni a ghost car-ját és menni utána. ennyi.
-
Steady74
addikt
hát nem tudom, de ma megint az történt, amit leírtam. Indítom a gammát, kiírja, hogy ha nem lépek be a live-ba, akkor nem lesz automentés. mivel utána történik meg a live bejelentkezés, így nem lesz automentés. ha nem figyelek, nem lesz tényleg. Ma még faragok majd az időből, szeretnék bemenni 1:18 alá, utána kis lépésekkel 17 eleje. ftmoihoz képest már az is nagyon jónak számítana
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6123 üzenetére
Tegnap néztem, hogy nincs mentve az időm, amit futottam. Néztem, hogy a pics@ba lehet ez, és tegnap rájöttem... mióta az új acc-om van, ha belépek a játékba a live automatikus bejelentkezés később kezdődik, mint ahogy kiírja, hogy jelentkezzek be, mert nem lesz autosave. Meg szoktam várni, hogy a live bejelentkezzen, de így lehet, hogy az autosave nem lesz aktív, szóval ezt az időmet elvesztettem.
Lóránttal mentünk tegnap meg StarDirt2-vel meg még egy magyar sráccal spanyol versenyt, azt vettem észre, hogy TTs beállításokkal lehet menni, ez a pálya annyira nem érzékeny erre. 1:22 volt a legjobb időm azt hiszem.
-
Steady74
addikt
válasz
benjemin1994 #6088 üzenetére
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
igen, szoktunk. bár mostanában annyi a hülye az esti futamokon, akik szándékosan kilöknek, neked mennek, hogy inkább maradok a TT -zésnél, vagy úgy szoktam AI-k ellen 20%-os versenyt futni, hogy utolsó helyről, a leglassabb autóval mit tudok elérni. Átalában az 1-5 hely valamelyike megvan legend ellenfelekkel és minden segítség kikapcsolva, gumiszim pedig on.
-
Steady74
addikt
egyszerű.. Ha nincs bekapcsolva a gumiszimuláció, akkor a tapadás minden körben 100%, ha viszont be van kapcsolva, akkor nyilván ennél rosszabb.
Monza TT-s időm 1:19 valemennyi, kikapcsolt gumiszimulációval multiban 1:18:775, bekapcsolt gumiszimulációval 1:22 körül van. Korea TTben 1:34:006, gumiszimmel 1:39 valamennyi.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6043 üzenetére
Abszolute így van.
A degresszív fékezés és a visszaváltás összhangja nagyon fontos, mert stabil lesz az autó féktávon, és rövidebb is lesz az.
A kigyorsítás segítség nélkül meg kb úgy néz ki nálam - igaz ez autóbeállítástól és pályától függ- hogy kb 3. vagy 4. fokozatig nem tudok padlógázt nyomni, mert vagy annyira kipörög a kerék, hogy 2 kör alatt boxba kell menni, vagy keresztbe állok.Ha gondolod nézd ezt a videót meg. Igaz, időben messze vagyok a nagyoktól (Bence, Rolly, sziszifusz, Vixen.., Sugar ), de heti pár óra játékkal itt tartok.Korea
-
Steady74
addikt
Tudtok tippet adni egy egyszerű videó konvertáló programra? Ugyanis a live essentials frissítés nem csak a gfwl acc-omat b@szta szét, hanem a MovieMaker sem indul el azóta
Ennél egyszerűbb programot pedig nem nagyon tudok elképzelni, és remekül konvertáltam a fraps-os videókat.
Ha esetleg van valami tipp azt megköszönöm (akár privátba is jöhet).Steady
-
Steady74
addikt
Pali,
Téged ismerlek, tisztellek.
A barátod kicsit nagy arc... a GRID-es videó alatt is vannak beszólásai (gyönyörködjetek a billentyűzetben), meg ebben is, ami miatt nem szimpatikus.
Viszont nagyon de nagyon szar a két oldalsó monitor szerintem, iszonyatosan torzak benne az autók is meg az ojjektumok is. Nem tudom, hogy az AMD-s verzió (eyefinity) is ezt tudja, de ha igen, akkor inkább nem kell. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5951 üzenetére
biztonságosat
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5890 üzenetére
köszönöm, én is kinéztem a szemem
nyomattam TT-ben tegnap koreát (nagyon tetszik a pálya), és a korábbi időimhez képest sikerült találnom 1,5 mp-et, így már közel vagyok az 1.33-as időkhöz. Ennek hála olyan multi futamokat kerestem, ahol korea volt belőve pályának és 3 ukrán gyerekkel nyomtam versenyt, és nagyon kellemes meglepetés volt: fair volt mind3.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5883 üzenetére
na de annyira noob, hogy 3 o-val kelljen írni???
Hát nekem hál' istennek nem volt még szerencsém itt összeszólalkozni senkivel, mondjuk mire megírom a leb@szást, már régen nincs a szerón -
Steady74
addikt
egy dolgot viszont nem értek.
A korábban feltelepített játékban, ha indítottam egy grand prix versenyt, vagy ha ol line voltam, a játék betöltése a dx11 beállítása után hihetetlenül felgyorsult, max 1-2 tippet mutatott be a betöltés során. Na most ott tartok, mint az eredeti verzióval a dx9-cel 5-8 tippet is elhúz a játék... a config xml-t megnéztem, ott a force dx9 false, tehát elvileg jó
esetleg ötlet, illetve tapasztalat, hogy mennyi tippet villant fel a gép betöltés alatt? -
-
Steady74
addikt
emléxik még valaki, hogy a pics@ba kell a live reget megcsinálni?
Csináltam egy live ID-t, de azt nem fogadja el a belépéskor a windows live,és fingom sincs már hogy a tökömbe kellett megcsinálni... lsz segítseket -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5863 üzenetére
Hétvégén lesz valaki on-lány? Ha minden jó lesz, akkor jövök 0 xp ponttal
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5860 üzenetére
A topik is nagyon pang... lehet, hogy kifutotta magát a gamma....
-
Steady74
addikt
Polonic
a jelölésért
-
Steady74
addikt
nem emlékszem a regisztráció menetére, tudtok segíteni? Telepíteni holnap tudom az újonnan megvett gammát, de egy másik gépről szeretném megcsinálni az acc-ot.
leszedtem a gfwl progit, onnan linkről továbbmentem a fiók készítésre, csináltam egy fiókot, becenevet megadtam, Steady74 HUN. Ezek után kell még valamit csinálni, vagy innen már él ez a fiók, és kész vagyok?Köszi
-
Steady74
addikt
ja és ha van tipp, hogy hol olcsó a game, jöhetnek az infók
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5854 üzenetére
hát ja, de semmit nem tudok csinálni.
A legnagyobb baj meg az, hogy az összes beállításom veszni fog, mert ugye ahhoz az acc-hoz lett rendelve... Vagy ki tudom valahogy szedni a hardver, kocsi, kormány beállításokat?
-
Steady74
addikt
Túl vagyok az MS-sek folytatott telefonos beszélgetésem a LIVE fikkommal kapcsolatban:
- mivel be kell azonosítsanak, 4 kérdést kellett feltennie az operátornak:
- Nicknév: ez stimmelt
- Regisztrált telefonszám: ez is stimmelt
- Regisztrált lakcím: hát itt vérzett el a történet elsőre: akik az elsők között regeltek tudják, hogy nem volt kis hazánkban LIVE támogatás annak idején, így valami kamu angol címmel regeltem a korábbi munkahelyemen, az ottani gépről.
Az ügyfélszolgálatos amúgy tök segítőkész volt, mert beszélt a főnökével, akinek az az ötlete támadt, hogy a biztonsági kérdésre ha válaszolok, akkor én vagyok a fiók tulajdonosa. Na itt volt a kettes számú elvérzés, ugyanis a regisztráció során nem kellett ilyen kérdést kötelezően megadni, innentől kezdve nem is adtam meg... Elmondásuk szerint nem lehet belenyúlni a rendszerbe, így nem tudnak segíteni.
A történetben kicsit hibásnak érzem magam, mert nem írtam fel a regelt mail címet, de könyörgöm: nem miattam szállt el a windows automatikus felhasználónév és jelszó tárolása! És így bukom egy teljes játéknak az árát, mivel, ha játszani szeretnék Veletek, akkor újból meg kell vegyem, ráadásul a régi nick-emet nem is használhatom fel.
Ami felháborított, hogy hiába mondtam, hogy de ellenőrizzék le az IP címemet ahonnan a mélt írtam meg ahonnan csatlakozni szoktam a LIVE-hoz, hiába téptem a számat, hogy de igen is megadom a beregisztrált szériaszámot, és akkor be tud azonosítani, meg hogy viszem a játék számláját, az alapján meg csekkoljon le akármit, még anyámat is, de nem sikerült megoldani a kérdést.
Ha van az MS-nél valakinek kevésbé szabálytűrő ismerőse, kérem keressen megSteady74
-
Steady74
addikt
Polonic: köszi a linkeket, megnézem ezeket
drevin: az a fura, hogy nem dobja fel. És fogalmam sincs, hogy miért nem. kaptam egy telefonos elérhetőséget az ms-nél, hétfőn felhívom.
Köszi mindenkinek a segítséget, ha nem leszek meghálálom.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5844 üzenetére
Figy Lóri. Fogalmam sincs, hogy pontosan mit írtál le...
Nekem a live-hoz @windowslive.com-os mail címem volt, de nem tudom mi volt a kukac jel előtt. Így azt gondolom a hotmail nem jön számításba. -
Steady74
addikt
válasz
polonic #5834 üzenetére
Kaptam leveleket az ms-től de mindegyik webes felületeket ajánlgat, ahol tudok magamnak segíteni, se kivétel nélkül mail cím kellene, ugye, amit nem tudok, szóval egyelőre zsákutca.
Visszaállítottam egy korábbi állapotra a win7-et, ami látszik is h sikerült, mert a VGA driver nem volt feltelepítve pl, de ez a kib@szott Live nem javult meg, h rohadjon meg
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5822 üzenetére
ez ok, de az hogy a frászba lehet, hogy valami automatikus eltárolás egy rohadt frissítés miatt elszáll??? tele van a tököm, mert frissítettem a mozillát is (illetve csak rányomtam az ok gombra), azóta nincsenek meg az előzmények a böngészősávban
gyerekek, tuti nincs az adataim között semmi xy@windowslive.com vagy ilyen f@szág a live-ba belépve? kezdek parázni
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5819 üzenetére
hát ezt besz@ptam...
tudok vajon másik fiókot csinálni ugyanarra a serial számra, ami a játékhoz tartozik? -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5817 üzenetére
arra gondoltam, ha belépsz az F1-be, akkor a nevem mellett látszik-e a live hoz kapcsolódó mail cím pl,mert a jelszót sztem tudom, ha nem akkor meg tudom resetelni
amúgy köszi szépen az eddigieket
-
Steady74
addikt
esetleg nézzétek már meg lsz, hogy a live-ba ha beléptek, a nevem mellett látszik-e valamilyen mailcím, amire regeltem. köszi!!!
-
Steady74
addikt
gyerekek, szarban vagyok, segítség kellene.
most frissített a win7 valami bing-es faszságot, és ezzel a live a bejelentkező adatokat szépen el is felejtette... és fogalmam sincs a mailcímről, amire regisztráltam ezt a sz@rt, így jelszó emlékeztetőt se tudok kérni, nincs hová...
van 5letetek mi a t@k@met lehetne csinálni? -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5780 üzenetére
Értem. azt hittem mekkora penge vagyok, erre kiderül mégse.
Polonic: köszi a kiegészítést!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5777 üzenetére
Már eleve indulásnál meg lehet határozni a benya mennyiségét, körszámra vonatkoztatva. Amennyiben ez nem elég, akkor marad a jobb láb illetve a menet közben a motorvezérlés állítása. Én utóbbit használom, már csak azért is mert sokszor bugos a setup, mert fast motorbeállítással megyek ki, és ha állítom, akkor standardként mutatja, és valóban úgy is használja. Régebben 20 vagy 30%-os futamokat nyomtam, ha éppen nem volt on line verseny, ilyenkor az első 5-6 kör fast beállításon volt, utána standardra vettem vissza, de sosem volt olyan, hogy kifogyjak a naftából.
-
Steady74
addikt
Tegnap végre sikerült multiban magyarokkal találkozni, erre verseny közben megszakadt a net kapcsolat, kidobott...
ftomi: köszi a beálltást, sikerült 3 tizedet faragnom koreában, 1:34 közepe felé tartok, nagyon tetszik a pálya, nagyon munkás -
Steady74
addikt
Tudtok setupot ajánlani a kóreai pályára? Alapként jelenleg a qucksetup leggyorsabb beállításának kicsit módosított változatát használom, 1:35 körül vagyok jelenleg. Igaz, csak egy délutánt nyomtatm TT-ben eddig, 2,7 mp ftomihoz képest a hátrányom. Az első szektor még megvan a ghost car-ral együtt, az utolsó szektor meg kb 2 mp
Köszi előre is -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5667 üzenetére
Nekem is kezd a t@köm tele lenni. 3 perce diszkvalifikáltak monzán... 4. helyről startoltam, kb a 3. helyen fordultam VOLNA be a sikánba, de 50m-nél seggbekúrnak, keresztbe csúszok, és kapok egy kizárást... ezért a futamért vártam 5 percet a lobbiban...
Motion: jelölj be lsz live-on, véletlenül kitöröltem a jelölésed, bocs
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5630 üzenetére
nem tudtam csatlakozni, network errort kaptam a live-ban, holott netem volt. pedig pont abu dhabiban jó vagyok
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5587 üzenetére
King of the noobs
Nooblord
Bastard
Crasher idiot
Cheater
Drive like a shemale
és még lehetne fokozni, de ezt mindenki ismeri ..i.
Kár, hogy itt nincs olyan on line chat mint a GRID-ben volt, mert a barmokat ott jobban lehetett oltani, és ami nem utolsó, hogy ha valakivel kiszúrtak, és jelezte, azonnal látta mindenki,és onnantól indult a vizsla effektus -
Steady74
addikt
válasz
Nagymelák #5579 üzenetére
Sajnálatos jelenség, a játék megjelenését követően hónapokig nem voltak ilyen p@rasztok a neten... de most már egyre több. Az is idegesítő, hogy időmérőn, ha gyors körön vagy, esze ágában sincs félre állni, versenyezni kell ott is..
Tegnap egy német gyerek keserítette meg SPA-ban így az életemet, de sikerült kilöknöm (), igaz kaptam egy 5 rajthelyet büntit, de a startnál gyorsan behoztam azt az 5 helyet
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5568 üzenetére
GRID-ben, ilyen esetekben kollektív hajtóvadászatot szoktunk indítani a renitens elemek ellen
-
Steady74
addikt
Este lesz valaki? Úgy néz ki lesz egy kis időm gurulni, kb 22:00-től.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5551 üzenetére
gondolom amit a mérnök motyog+a szerződéssel kapcsolatos dolgok... ha kicsit is törné magát az ember, ennyit azért meg lehetne érteni
-
Steady74
addikt
Ma, egy kivételével csak kikapcsolt szimulációs szerókhoz tudtam csatlakozni, nem volt időm kivárni, hogy más szeróhoz meglegyen a létszám. Monzában majdnem elcsíptem így egy 1:19-es időt, azt hiszem1:20.112 lett így a pb, de a fraps nem ment sajna akkor.
az uccsó szerón a host megszivatta saját magát meg a többieket is, a utolsó pillanatban a gumi szimulációt bekapcsolta, én meg pont akkor néztem a beállításokat. Így én keménnyel indultam, mindenki más lággyal, és így hozni sikerült az első helyet, úgy, hogy 1:10 közepe volt stabilan a köridő -
Steady74
addikt
szervere válogatja, általában engedve vannak a segítségek
Viszont a t@k@m tele lett ma este. Monza: időmérőt megnyerem, ennek ellenére a 6. helyről indulok. alig másfél kör alatt sikerült vagy 3-4X seggbek@rniuk engem, persze még faszán ki is löknek. a 4. ilyen verseny után lett elegem mára
Full -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5457 üzenetére
vágom. Nekem GRID-ben szokott ilyen lenni néha
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5454 üzenetére
Lehet, hogy szoftveres gond van, nem hardveres, tényleg. Gigalagg nekem is szokott lenni, igaz csak nagyon néha, szerintem más versenyzők netsebessége miatt, de nem jellemző. Mondjuk nekem a győzelmi esélyeimet nem nagyon veszélyezteti, ez megnyugtat
.
Esetleg a lapozófájl mérete lehet a gond, vagy kevés a szabad hely a rendszervinyón, vagy ezer más oka lehet, nem tudom. Talán az F1 2011-ben nem lesz ilyen
-
Steady74
addikt
válasz
Csabee. #5413 üzenetére
De, vannak elég nagy laggok, valamikor több másodperces is. Szellemautókra nem tudok mit mondani, van, hogy teljes törés beállítása esetén is át tudok hajtani a pályára visszatérő, kicsúszott autókon, de van, hogy nem, pedig átlátszó, mikor elém jön, és szarrá törik mindenem.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5408 üzenetére
Sajnos már itt is egyre több a f@szkalap, magam is tapasztaltam, pl tegnap. Melburne, 20%, gum szim kikapcsolva, második helyen megyek, stabilan 1 mp körül az elsőhöz képest. A 3. körre behozom a hátrányt, a célegyenesre egyszerre fordulunk, én belül tudok maradni a kigyorsításnál. A célegyenes közepén nekinyom a jobb oldali falnak a k@cs@g. Következő körben ugyanaz a helyzet, csak már a célegyenes elejétől folyton előttem van, kb 25X vált irányt. Azt már nem is mondom, hogy a 4. körtől folyamatos a lekörözés, de szinte versenyezni kell a parasztokkal, h le tudjam körözni. 5. körben átveszem az első helyet, de csak a célegyenes végéig, mert úgy seggbe kúr a gyerek izomból, hogy a kavicságy túlsó végén állok meg...
Bence stratégiája lehet helyes, olyan pályán menni, amit kevesen szeretnek, mint pl kína, így a nagy számok törvénye alapján kevesebb lesz a köcsög. -
Steady74
addikt
Köszi a mai estét srácok, a kínai nagydíj külön jó volt.
Polonic: küldtem privit!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5371 üzenetére
megvan az első cheater
-
Steady74
addikt
Ezer magyar vitéz nyomja most fent, de sajnos mennem kellett
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5306 üzenetére
hajnal 2ig GRID-eztem, nem sokat aludtam én se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest