Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #5156 üzenetére
Érkezik érkezik. Hang vágásnál elakadtam, mert nem tudok hangot rögzíteni windowsban. De ez akkor kimarad és így tömörítem le ahogy van. Aztán valamelyik nap feltöltöm. Palik kommentet akartam hozzá vágni, de nem sikerült. Illetve még tesóm gépén XP-vel meg tudom oldani.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5153 üzenetére
Sajnos, de elnézést kérek érte. Vajon hogy jöttek ki a hihetetlen TT idők a világ ranglistán? Itt is létezik valami csavar, de sajnos nincs nézegető mód, így nem nagyon derülnek ki a dolgok. Szóval nagyjából tudjuk azért mennyit lehet kihozni 1 pályából. Csak ehhez tudunk viszonyítani, de amikor minimális szárnyállással rád vernek az egyenes végére 150 métert, akkor elgondolkodik az ember. Témát lezárom, majd lesz valahogy.
Köszönöm mindenkinek a ma esti gurulást.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5146 üzenetére
Thx all
See later!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5143 üzenetére
Nem is egyszer. Szinte letolt a pályáról fizikai értelemben. Aztán láttam hogy távolodik el 100-200m-re rögtön a kigyorsítási szakaszon, elvesztettem a hitemet. Ennyire szarul azért nem vezetek. Majd kijön ha nem stimmel valami.
Azt még nem is említettem, hogy amikor nem jól sikerült a rajtja és az első kör, rögtön kilépett. Mintha "valami" nem működött volna. Aztán jött vissza a következőre. Majd megint kilépett, aztán következőn meg mindenkit legyorsult a rajtnál. Lehet fölöslegesen töröm a fejem ezen.
Elnézést ezért. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5141 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. Csak néha úgy tűnt, mintha "kerst" használt volna. Csak néha.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5137 üzenetére
Én is köszönöm mindenkinek. Igaz baromi fáradt voltam és 1 hete nem nyomtam, de valahogy túléltem. Holnapra kialszom magam.
Suzuka-ban nem tudok úgy megállni a boxban, hogy ne üssem el a szerelőt.
De ezt azt hiszem csak a ferrarival csinálja. Nem értem. Akármilyen óvatos vagyok, akkor is elüti.
Csak óvatosan jegyzem meg G1-Bronka gyanúsan nagy sebességgel előzött meg, mintha álltam volna.
Már a Gridben is fura volt, ahogy ment most már tisztán látom. Legközelebb bannolni fogom a szerverről, mert nem vagyok hajlandó csalókkal gurulni. Rotottival is beszéltük már, mikor ott hagyott minket, mint Szent Pál a bornyíkokat.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #5117 üzenetére
Kicsit munka után pihennem kellett, mert elég hajtós volt a hét. Most 1 laptopot szervizelek, de sietek vele. Asszem fél hétkor belőhetjük a rakétákat. Unbaisedhez mindenki tud csatlakozni, hozzám nem biztos. Hála istennek átmenetileg lesz valami nem mobil netem, mert az optikával még mindig csak húzgálják a mézest.
Akkor félhét és jövök.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
bendeguz76 #5000 üzenetére
Ahogy kész leszek vele feltolom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #5009 üzenetére
Ilyet sokszor látok, de ezen miért kell kiakadni. Olyan is van, hogy esős verseny indul, rajtrácson meg mutogatja az autókat és van akinek szuper lágy gumi van fenn. És fordítva is száraz pályán extrém eső gumi. Persze nem az van neki, csak bug. De nincs csalás, csak ez van.
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszönöm a kis csapatnak a versenyzést. Amint kész a két napi összefoglaló felrakom YouTube-ra.
Köszönet all
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Pedig ez az igazi kihívás.
Én 20%-os Valenciát végig mentem kemény keverékkel úgy hogy az első körben voltam kint a boxban, mert lezúztak az első kanyarban. Többet nem mentem ki. Simán nyertem a futamot és nem lett piros a gumi a végére.
Lehet hogy néha lassú vagyok, de legalább ugyanúgy tudok támadni az utsó körben is, mint az elsőben, mert van még ragacs a gumin.
Ez csak stílus és autó beállítás kérdése.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4918 üzenetére
Ja az király volt. Pedig bénáztam annyit az elején, na mondom ez elment. Ja meg ha megcsúszol, kicsit elbizonytalanodsz és nem úgy jár a lábad, ahogy kellene. Plusz még természetesen, ha a poros ívre is lesodródsz okoz némi tapadás vesztést pár kanyarig, mert poros lesz a gumi. Szóval igen, ha sokat bénázol nem elég hogy jobban kopik a gumi, még a tapadása sem olyan.
Ezért szeretem ezt a játékot. Konstans köröket kell futni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is köszönöm mindenkinek a csapatást.
Még most fejeztük be, maradt még sokáig Sziszifusz és Leller. Nagyon jó meccsek voltak itt a vége fele is.
Mondjuk az elején általában leszakadtam, mert ugye nem lökünk le a pályáról lassabb versenyzőt, de én nagyon élveztem. Remélem a többiek minél hamarabb felnőnek a feladathoz és okoznak majd meglepetést. Úgy érzem a nap fénypontja Singapour volt, amit sajnos nem rögzítettem, de holnap is kamerázgatok és csinálok 1 kis videót majd a meccsekről.
-
Rolly Dy07
senior tag
7-kor itt leszek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #4870 üzenetére
Remélem jó lesz minden a nettel.
Ha szerót csinálok a következők lesznek a legjobbak.
Segítségeket bent hagyom, ha kell.
20%-os 1 versenyes sessions, hogy aki kifagy tudjon majd jönni vissza.
Zászlószabály, benzin, gumi szimulálás természetesen be lesz kapcsolva.
A törést cosmeticra állítom, nehogy valaki emiatt várja meg amíg lemegy a teljes versenytáv, ha véletlen az első kanyarban lezúzza a gépet, de a boxban legalább időt veszít az aki "letöri" a szárnyat. De ezt megdumálhatjuk.
Car equal. Minden kocsi egyforma teljesítményre képes.
És coll on, kivéve ha kérjük monaco-ban off.Más: Komolyan mondom a magyarítást annyira elbaltázták, nem is sokáig volt fenn. Mondom még én is jobban megcsináltam volna. Ilyeneket, hogy az on/off helyett miért kell bekapcsolva/kikapcsolva. Nem elég be/ki. Azt se tudtam mit állítsak mikor magyar volt a multi menüje, el voltam veszve az ilyen béna fordítások miatt. A többit ne is említsem. Angolul százszor jobban megértem, mit akar a gém!
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
KaraDani #4854 üzenetére
Nem megbántásnak szánom, de az eddig nem jutott eszedbe, hogy megnyerőbben kéne vezetned! Ha sokszor dobogón végzel, akkor tuti kapsz jó ajánlatokat, na meg persze a népszerűséged is számít. Nem mindegy miket nyilatkozol. Vannak itt többen, akik expert fokozaton nyertek bajnokságot Lotussal. Engem se tudnak a Lotussal letolni az első helyről, de inkább Multizok. Lehet, hogy mégse vezetsz ebben a játékban olyan jól?
Nem megbántás ne értsd félre!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4820 üzenetére
Úgy néz ki péntek délután és este felé ráérek csapatni. De majd pontosítunk.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4788 üzenetére
Kösz mindenkinek!
A quick menüt beállítottam a piros gombok feletti 8 irányú billenő kapcsolóra és csak megnyomom egyszer aztán választok. Sajnos ez jobb kéznél van és néha elég nehéz nyomkodni, mikor gyorsítani kell, mert jobb kézzel váltok ugye fel.
Rototti: Istambulban Ha figyelt volna hátra is, akkor meg tudott volna szívatni az előzésemkor, de hát ez is tanulatlan még. Látszott, hogy nem akar elengedni, de csak annyit kellett volna tennie, hogy nagyobbat fékez és megvárja amíg én elmegyek belső íven és mögöttem kigyorsít. Ehelyett lement a műfűre.
-
Rolly Dy07
senior tag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!!
És ahogy ígértem itt vannak a multis videók, amiket csináltam. Nekem nem szaggat DX9-el csak DX11-el, amikor felveszek, de sajna ritka a jó csapat.
Német
Ausztrália1
Austrália2
Spa
És a kedvencem vizes Istambul Istambul esőbenJó videózást, és ha lesz egy jó kis csapat, akkor videózni fogom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #4737 üzenetére
Jó kör! Tanulmányoztam kicsit. Szűk másodperc a hátrányom, de tanultam valamit. Mondjuk én máshogy vezetek, de a kettőnk technikájából összerakok valamit. Majd hamarosan fenn lesznek az én videóim, de ezek nem hotlapok csak verseny körök. Szal lehet benne gumikímélés itt-ott. Hátha neked is segít valamit.
Kicsit gyakorolnom kéne ezen a pályán, de valahogy mindig lemarad a repertoáromról. Inkább Singapour. Nagyobb a kihívás.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #4745 üzenetére
Sajnálom a dolgot. Én drukkoltam neked. De jobban jártál, hogy leléptél onnan. Én ismerem a köreidet, meg írom a sajátjaimat is amiket időmérőn futunk. Pont annyival vagyok itt-ott lemaradva, amit érzek, hogy benne marad, de idő kell mire előjön. Szal én azért se indultam, mert online is előfordul, hogy egyszerűen nyerésem után lelép mindenki. Főleg Singapourban
.
Steady: Én se gémeltem most két ünnep között oda voltam LAN partyzni, de csináltam előtte multis küzdelemről videókat. Megpróbálom valakinél feltölteni, mert ratyi a netem. A kedvencem az esős IStambul.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4632 üzenetére
Engem néha kirugdosnak mielőtt még versenyeznénk, mert nem szeretnek kikapni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Én speciel kikapcsoltam a DX11-et, mert nem megy vele a FRAPS sem. Míg DX9-ben simán veszek fel 30 FPS-el. Igaz a pocsolyák be vannak kapcsolva az XML-ben. Sőt ha nem rakod be a pocsolya fix-et, akkor szárazon sincs annyi gumi, meg ideális ív. Szóval üres nagyon a pálya nélküle.
-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem semennyivel. Az külön zavarna, hogy mozog alattam a szék, mivel az igaziban pont az a lényeg, hogy úgy be vagy szíjazva együtt mozogsz a géppel és jobban érzed ha megcsúszik. Kivéve a fejed, arra meg edzeni kell.
Az meg más kérdés, hogy akinek fingja nincs a féktávokról, meg a váltásról, meg mit tudom én miről, mi a francnak vesz ilyen cuccot és tesz fel magáról lejárató videót? Kisebbségi komlexusa van? Nem én vagyok a legjobb ebben, de olyan amatőren kezeli a gépet, hogy rossz nézni. Ezzel a tudással a büdös életbe nem ér utol.
Cöh ilyen lassan visszaváltogatni ilyen cuccal.
Vett volna inkább az asszonynak valami értelmes cuccot.
A pedál jó!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #4540 üzenetére
Ú tényleg!
AHCI-ban azért mégis csak gyorsabb lesz, de hát ki fene gondolt erre. Nemrég jött a felvilágosulás. És még nem is raidben, hanem IDE módban ment a Sata nálam. SzörnyűA radiről köszönöm a felvilágosítást, asszem az 1TB és 250Gb vagy 500Gb(attól függ milyet kapok cserére) nem igazán "RAID0 barát".
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4521 üzenetére
Majd priviben írd már meg légyszi mire gondolsz a RAID0 alatt. Majd ha meglesz az új rendszer vinyóm, akkor a biosban átrakom IDE-ből mit tudom én mibe ami gyorsabb, és akkor már 100Hz helyett pöröghetnek akár 200Hz-el is. De ehhez így kell telepíteni a Win7-et. Nem erre gondoltál véletlen?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01 #4518 üzenetére
Amikor loading és autosave van, addig nem nyitom le a LIVE ablakot, mert lefagy exe hibával. Amúgy csak nagyon néha iszonyatosan belaggol vagy 10 s-re. Egyébként most már jó lett a gém, a HDD-m ment gajra és az meg kinyírta az egyik SATA portot. Szal most ideiglenes vinyóval, de legalább megy.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4512 üzenetére
Voltak furcsa esetek, engem még fekete zászlóztak is, pedig csak a tömeg karambolt kerültem ki a füvön.
Azt én se értem azokat a szerencsétlen AI-t mi a francnak kellett betenni? Csak kínlódnak ott, meg balesetet csinálnak.Amúgy ügyes voltál, főleg Melboune-ben, láttam első lettél.
Köszönöm a csapatást, a bajnokságot megnyertem végül!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4451 üzenetére
Mindig száraz beállításokkal megyek ki, inkább az érzékeimre hagyatkozom. Soha nem teszek fel többet intert, mert se felszáradó pályán nem tapad, se gyengén vizesen. Ha már verem fel a vizet, akkor Wet gumi és kész. Sehol nem jó az inter én ezt tapasztaltam.
Annyi még, hogy a pocsoja fix-el látom a pályáról is mennyire esik és szárazon a gumizott részt. Nem csak pocsolya fix, hanem pálya fix. Nekem nem jött be nélküle a feeling. Üres nélküle a pálya szárazon is.
-
Rolly Dy07
senior tag
Köcsög lista frissítés, akiket jó elkerülni online:
Rino 2M
champrao
TRX450EX
Wicked Sick 2302
Telly 2000
SAAR LuckAss
Marine Joker 3956
albtro1982 -
-
Rolly Dy07
senior tag
Azt a menüz hozd be menet közben, amivel a gumit is kiválasztod a következő boxkiállásra, ha változna az idő, és ott ki tudod választani melyik gázprogram kell. De ez hogy kinél melyik gomb? Lehet állítani, de alapból valami 1-es 2-es billentyű asszem.
Elég annyi, hogy a Quick Menu-t be állítod valahova és azt nyomkodd! -
Rolly Dy07
senior tag
Ennek örülök, hogy ez is működik a gémben.
Nekem nem volt még ilyen, de most akarok 100%-os Monaco-t menni. Nem hiszem el, hogy nem figyelmeztetnek rádión vegyél visszább. De ettől függetlenül néha azért lehet spórolósan menni. Javaslom, hogy az elején spórolj! Menj óvatosabban, úgyis meg vagy púpozva, még a gumikat is kíméled, majd megnyomod ha ürül a tank!
De a legjobb spórolás, ha nem forgatod koppig a motort állandóan, ha fast-ben van. Elég csak az utolsó vonásig, majd váltasz. Vagy versenyre állítsd át, akár menet közben is standard gázprogramra!Az utolsó 10-15 kört megtehetted volna a legkisebb "throttle map" beállítással, volt már annyi előnyöd!Persze nem tudhattad. Néha ésszel, mint erővel.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4354 üzenetére
Hogy kivirult az Avatar-od bakker. Csak nem valami új gémet nyomatsz?
Szal a rank csak az elején halad gyorsabban, aztán szépen lassul. Attól függ sztem milyen rangú versenyzőket utasítol magad mögé és milyen pozícióból hova jutsz. Mennyire tudsz jobbnál jobb köröket menni versenyen, mennyire vagy hibátlan, nem mégy le a pályáról ,nem ütközöl meg stb. És ha be bírod fejezni a versenyt nem DNF a vége, akkor meg is kapod a pontokat ha continue gombra kattintva visszatérsz a lobbiba.
Jaj és a lényeg, majdnem elfelejtettem. Minél kevesebb Assistot használsz annál több a pontot kapsz.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4332 üzenetére
Igen van ötletem. Most hogy ezer év után felraktad végre az SP3-at, kezdhetsz mindent előröl telepíteni. Nagyon sok programnak feltétele az SP3 megléte és alapból se gondolták Codiék, hogy valaki anélkül próbálkozik. Szal minden faszának kell lennie, csak a sok parától már nem látsz! Mindent megcsináltál, csak épp a Windowst nem hagyod frissítgetni és ennek látod most kárát. Szerintem. Ettől nyugodtan aludhatsz, jó az csak lazán!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4316 üzenetére
Látom közel vagy a célhoz, de ezt az üzit nekem nem dobta. Ezt neked kell kibogarászni, mert a többi jó.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4303 üzenetére
Lorant! Az utolsó képed után jön a munka.
Már 1szer leírtam, de figyelj!
1. Amikor kérdezi hogy Sign in? Akkor nyomj 1 HOME gombot. Görgesd lejjebb az ablakot és kattints a kiemelt szövegre, azaz hozz létre offline profilt! Játszd végig a ceremóniát(interview, agent duma) és be leszel jelentkezve a LIVE-ra offline.
2. Lépj ki rendesen az exittel, mert csak akkor telepíti a frissítéseket.
3. Indítsd újra a gépet a biztonság kedvéért!
4. Indítsd el a játékot és bejelentkezik offline módba. Home gombbal ellenőrírzd!
5. Amikor már a paddockban vagy nyomj HOME gombot és kattints a sign out gombra!
6. Újra HOME gomb és kattints a sign in gombra.
7. Válaszd alul a Sign in another profiler hosszú gombot, NE AZ OTT LÁTOTT OFFLINE profilodat.
8. Beírod a kreált hotmail-ed és a kódot és submit. Picit vársz és letölti a profilodat.
9. És újra végig kell csinálnod a ceremóniát(interview, agent duma).
10. Tatam kész vagy!Ennyi! És működik, mert most csináltam meg én is. Már csak a mentéseimet töltöm vissza és kész!
Így működni kell neki akárhol vagy!
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4292 üzenetére
Backupolnám, de a Ghost is lefagy. Az már elég nagy gáz.
Valami nagy I/O hiba van, lehet hogy az alaplap megy a kukába, ezért ez a sok kínlódás. Holnap kiderítem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
drevin_71 #4289 üzenetére
Alaplapi van. Én is újra backupolom a rendszert mert akkor működik jól az online is, de 1 idő után újra kezdődnek a gondok. Nem értem. Raktam 1 új VGA drivert és a játékon belül a LIVE-ban böngészve simán fagyott a játék és kis várakozás után disconected. Most a gépem hülyült meg vagy tényleg a netem lett ennyire szar?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
Ja egy párszor eljátszotta. De nem tudom miért. Én nem tudok normálisan játszani most kiakad a kép és 1 perc múlva indul tovább, de addigra szakad a net. Lehet a net se jó, de sokszor már a játékon érzem nem jól fut. Friss rendszernél semmi gond.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4282 üzenetére
De hallik már töltéskor meg meg akad a hang, hogy valami nem kóser. Most ha megint bacupolom a rendszert jól fog menni, de idővel előjönnek ezek a hibák. Nem tudom mi lehet a baj!!!
Mondom tegnap úgy ment mint kés a vajban, ma meg már pfö. 1 versenyt se bírt ki.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4277 üzenetére
Nem igaz, hogy azt az átkozott videót nem tudod végig követni! Abban benne van minden. Semmi mást nem kell csinálni!
Simán a böngészőben menj már fel az Xbox oldalára és csinálj már 1 nyomorult accountot, hotmailt! Ennyi kell csak. Aztán a játékban a hotmailoddal fel tudsz jelentkezni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Visszaszívom amit írtam! FAGY a játék mindenhogy nekem. 8-10 körnél többet nem tudok menni. Nem tom mi van, de qrva idegesítő!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest