- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #7368 üzenetére
Hát, ez ellen nem lehet mit tenni. Vagy törik az autód és akkor van defekted, vagy nem törik (vagy nincs hatása a vezethetőségre-cosmetic collosion), és akkor nincs defekted.
Skeeter: gyere játszani a 2011-gyel, tegnap 10 magyar volt egy pályán, hatalmasakat mentünk. Arra vigyázz viszont, hogy a kormány beállítások a játékban ( ha kormánnyal játszol) nagyon eltérő az új játékban. Amíg a 2010 ben minden 100% körül volt az advanced settingsben, addig itt alap a minden 0, amúgy egyáltalán nem játszható.
Ha kell segítség szólj.Üdv.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7296 üzenetére
ez amúgy kiváltság, sztem. Kis városnézés, kis integetés a közönségnek
Ez a marketing része a játéknak
-
Steady74
addikt
Nyomtam 40 kört monzában, TTben.. Az utolsó szektor a mumusom... a parabolica-t valahogy nagyon elb@szom, ugyanis a második szektoridőm 7 tizeddel van vixen mögött, a végére meg 2 mp a különbség majdnem
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #7210 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy az F1-ben fogadási csalások lennének, csak egy konkrét példa van arra, hogy csapatsportban sokszor mennyire nem az eredmény számít.
Mondjuk a telemetriát elég nehéz lenne átverni, hogy pl 16 ezres fordulaton menjen a motor azért, hogy valaki pl ne az első 10 ben végezzen
Téma lezárva sztem, a mercinek most nincs győztes autója, de remélem tudnak jövőre építeni.
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #7205 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy az F1 is - mint minden más technikai sportág - nagyban a lóvéról szól, de nem hinném, hogy beáldozzák a jobb helyezéseket a több pénzért
Nem tudom, hogy az F1-ben hogy van, de ami pl. a labdarúgó mérkőzéseken van, az katasztrófa. Saját meccsekre fogadnak a játékosok, és annak megfelelően játszanak, akár beáldozva egy jó szereplést. Pl. a zalaegerszeg annak idején nem véletlenül játszott annyira szarul mencseszterben... sok játékos fogadott a nagy arányú, 4+ gólos vereségre és szépen kaszálltak, a havi bérük meglett 90 perc alatt..
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7192 üzenetére
este megnézem, mert ezt én sem tudom, de valami történt.
-
Steady74
addikt
Nem tudom mit szartam el, de talán a restart sessionra nyomtam, és most 1:33:3XXX a pb-m na ez mitől van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7184 üzenetére
nem sikerült a csúszkát jól beállítani, elnéztem
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7182 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7170 üzenetére
Remélem is!
Szeptember 24-én este jöttök multinzni?
(2011-gyel)
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7150 üzenetére
grat!!
kipróbáltam vixen setupját tegnap, hát nagyon nem az én "fenekem alá való"... Időmérőn, saját setuppal szimek nélkül mentem már 39-es időt, ezzel 40 alá nem tudok kerülni, féktávon mindig dobja a seggét. nyilván gyakorolni kellene, tegnap kb 30 kör után feladtam. -
Steady74
addikt
Ezzel volt negatív tapasztalatom: míg a furmark simán lefutott, a GRID folyton kifagyott. Kapott a rendszer egy 1000W-os tápot, azóta nincs ilyen probléma. Mivel csak a tápot cseréltem ki, emiatt mondom, hogy nekem az a gyanús.
Bár lehet, hogy a mágikus csúszka v 2.0 van telepítve, az meg a plusz tapadás érdekében +100W-ot jelent
-
Steady74
addikt
válasz
jozsi252 #7136 üzenetére
igen, az elég lehet.
Gondolj bele, hogy a 450-es tápd dolgozik kb 70%-os hatásfokkal ( a 80az már bronz fokozat azt hiszem, a 90 meg gold), de lehet csak 65%, ami alig 300 watt. A VGA csúcson megeszik 200W-ot (kb), proci 90 W, mindez csak alapon, tuning nékül. Nem beszélve a vinyókról, egyéb eszközökről, szóval a 300W simán összejön, így gondolkodj.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7130 üzenetére
gondoltam ha már kiírta a gépének az adatait, akkor nem az adatlapján van, meg lusta vagyok már
A 450-es táp sztem kevés lehet, hiába corsair. Savazzatok le, de ez a véleményem, akkor száll el így a rendszer, ha túlterhelés van.
Saját tapasztalat: 750-es tápom volt, CM fajta, de a 980+5970től néha megfeküdt, hát amikor még megkapta az 5870-et, akkor a 3D mark meg a GRID szállt el ilyen hibaüzenettel. Kicseréltem, sose volt ilyen problémám azóta
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7112 üzenetére
Úúúúú de klassz!!! Azt hiszem ez kell nekem!!
-
Steady74
addikt
Srácok, eltűnt az online feketelista az efegygém oldalról???? El akartam olvasni éppen hol tart az úgy, de nem találom. Valakinek megvan az utolsó aktuális állapot? Röhöghetnékem van
Igaz, ha Gyugyunak írok és válaszol, azon is szarrá röhögöm magam
-
Steady74
addikt
Pityu barátunk lehet, hogy elolvasta a Nemzeti sport ökölvívó rovatát... mivel versenyezni nem tud, verekedni akar
Milyen gyávaságról beszélsz, seggfej? Írtam már: Bármikor összefutok veled kispajtás, de nem versenyezni, hanem megvizsgálni, vajon szemtől-szemben is ekkora pofád van e, és ha igen, akkor az vajon mennyi másodpercig lesz tartható a részedről, mielőtt a szart is kiverem belőled te nyomorék.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7036 üzenetére
Kész vagyok ettől az oltástól már
Amúgy lehet, hogy a paddockban meg Kovalainen cheater-ezi Vettelt???
-
Steady74
addikt
válasz
feka007 #7030 üzenetére
kigyorsításnál figyelj arra, hogy amíg nem vagy 3. vagy 4. fokozatban, ne nyomj teli gázt, mert dobja a farát. Kb addig egyenletesen próbáld meg elérni a 100%-os gázpedál (nálad gázkar) állását. Paddal nyilván nehezebb, de menni fog. Ez egy elég egyszerű megfogalmazása annak, amit kb csinálni kell, illetve bekapcsolt szimulációk esetén érvényes.
Amúgy RIP GRID, sokat játszottunk korábban a régi motorosokkal, Rolly, Rototti, Lóránt, Pepi, Guru... de teljesen más a játék fizikája, tanulni kell. És sokat, nagyok sokat gyakorolni és kérdezni. Lehetőleg itt, nem az efegygém-en
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #7027 üzenetére
Jelenleg csak a fórumot követem, meg néha az idióta Gyuri gyerekkel privátozok, valamiért nagyon akar velem találkozni, de Vixen ideje meg a többiek jó idejei miatt viszket a tenyerem
. Most családozom (Gyurikának ez sem jutott, gondolom a bohócot azért minden este kifényezi), de utána nekiállok megközelíteni Benneteket!
Lóri: Barmokkal sose foglalkozz, nem hiszem, hogy itt bárki is számon kért, hogy a magyarod nem tökéletes.
Vixen: Én felajánlottam a saját kecómat, a saját technikámat, Pityu is hozhatná a sajátját meg valami ellenőr félét is akár, de csak a szájkarate megy a részéről gondolom a saját kis sz@métdombján, hiába no, ott ő a legnagyobb kakas.
Viszont a saját PC mellé hozhat ipari porszívót is, mert amikor egy 30%-os versenyen másodjára körözöd le a ringen, tuti kihullana az összes hajaMa 18:06 kor volt itt a félisten, éreztétek a jelenlétét? Én éreztem valami meleget odalent, de csak behugyoztam a röhögéstől
-
Steady74
addikt
részemről lezárom a Kgyuri-s témát, szégyellem magam, mint magyar ember, hogy ilyen honfitársaim vannak.
Vixen: grat a körödhöz, és köszönöm szépen, hogy feltetted, nagy vagy!! Amúgy figyeltelek, láttam, amikor a tapadás 144456653344000 %-kal nagyobbra vetted a " mágikus csúszkával", hogy jó legyen a tapadás
-
Steady74
addikt
újabb priv. üzenetváltás:
Természetesen. A jellemedhez eme lépés is hozzátartozik. Mármint privát üzeneteket közzétenni. Pont olyan becstelen, mint amilyen egyébként is vagy a játékban. Nem vártam mást.
Érdemi reakciót pedig pláne nem.
Na idefigyelj pityu...
Kicsit jellemtelen, amit a saját szenny oldaladon közzétettél saját honfitársaidról. Nagyon kíváncsi lennék, hogy engem mi alapján csalózol le, hiszen egyik pályán sem vagyok a top10, de még a top 50 tagja sem, kivéve koreát, ahol hónapokkal ezelőtt 32. voltam, mivel vagy 600 kört beletettem abba az egy pályába.
Vagy vállalod a face to face összecsapást valamelyik élmenővel, vagy befejezed a szitkozódást, mert mivel az IP címedet már tudom (köszi a privát üzenetet), nem nehéz megmondani hol is vagy.
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6954 üzenetére
Nem tudom mivel érdemeltem ki, de az F1 Istene megszólított egy privát üzenet formájában, Sir Lancelot néven fut itt a ph-n:
Szia
K.Gyuri vagyok.
A kérdésem az, hogy mikor hívhatlak fel ezen a számon: 30/318-0789 (jók az infóim, még ez a számod, igaz?)
Az esti órákat kerülném a két kisgyereked miatt, és meg kéne beszélnünk, vajon miért érdekel téged a lakcímem. Ha van hozzá kedved, találkozhatunk itt Budapesten, valahol félúton, nekem Újpest messze van ahhoz, hogy kilátogassak hozzád egy ilyen ügyecske okán...
Pite...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6945 üzenetére
Nem is tudom mit várhattunk volna egy ilyen nagy szájkarate mestertől...
Ezennel felajánlom a lakásom egy részét egy face to face versenyre. Nálam a technika adott, bárki beülhet a gépem elé a megrágalmazott trióból, gyurika barárunk hozza a saját technikáját, és be lehet bizonyítani ki mennyire gyors.
-
Steady74
addikt
Egyrészt megtisztelőnek tartom, hogy az általam fair-nek és valóban gyorsnak tartott ftomival, vixennel, motionnal említenek egy lapon sebesség tekintetében, holott teljesítményben azt hiszem koreában vagyok a legjobb, talán 30.40. hely között vagyok valahol. Tehát meg se közelítem a top10-et
A másik, hogy ez a nyomorék kis p@cs olvassa ezt a fórumot.
Viszont azt hiszen, hogy az abortuszszökevény kinyitotta a bicskát a zsebemben, úgyhogy azt hiszem olyan eszközökhöz fogok folyamodni, amivel KGyuri barátunk valós lakcímét meg fogom találni.
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #6915 üzenetére
megnéztem a vidit, de nem értem, hogy:
- miként tud ennyire rövidet fékezni
- a Parabolica kanyarba úgy betapad az autója, hogy meg se moccan neki... kipróbáltam már 8-9-10-11-es első szárnyakkal is ezt a kanyart, csak hogy megnézzem mekkora sebességet tudok elérni, de így egyszer sem sikerült....
- miért hagyja ennyire hosszúra a fokozatokat
- az 1-es kanyarban hogy és a második sikánban, hogy nem pattog el az autója... gázt is ad, nekem ilyenkor mindig kidobja a seggét, és megforgok, ennél kisebb sebességnél is -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #6916 üzenetére
Hú, Te nem tudod akkor mik mentek Grid-ben
Mondok két példát: egyik klasszikus, hogy a Nürburgringen, a sikán után álltak keresztbe ketten a pályán, de úgy, hogy mikor mész a sikán felé,nem látod, hogy áll-e ott valaki, csak mikor már a közepén vagy. Ilyenkor még az első autó jó reflexszel még elkerülhető volt, de a második az telitaláltat volt
. Másik, mikor egy szűk városi pályán (Milano volt) álltak be hárman úgy, hogy fűrészfogszerűen egy szűk részre.Igazából nem kell nagyon lassúnak lenni, elég megállni jó helyen, hogy a Gyuri gyereket elküldjem kv-ért
Amúgy igen, tényleg igaz, hogy magyarnak magyar a farkasa... hazánk fia ilyeneket mond saját honfitársairól, csak azért mert gyorsabbak mint ő...
Mindegy, számomra innen a vadászidény elkezdődött, partnereket szivesen veszek
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6912 üzenetére
Akkor szedjük össze Kgyuri jellemzőit:
- idióta
- gyökér
- f@szkalap
- szánalmas
- King of the noobs
- Nooblord
- Shemale idiot
- béna
- crasher
- cheater
- blocking shemale idiot
- the man who f@cks with his dogHa valaki tudja a LIVE-os nick-jét privben átküldheti, mert ha egyszer találkozom vele valamelyik pályán, akkor istentelen nagy vadászat kezdődik, alá GRID
Aki tudja érti, aki nem az Kgyuri.
És természetesen nagy
a top 10 TT magyar pilótáinak!
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #6892 üzenetére
illetve a szárnyállásokat kellene megnézni.
TT-ben nekem a szárnyak 1/1.ben vannak, középső részén a pályának 2/1, GPben nekem az 5/1 vállt be a legjobban, de nem is vagyok olyan gyors mint "ezek a nagyon kemény állatok"
Dr. Student: mivel irányítod a szekeret? bill, kontroller vagy kormány? Ha utóbbi, kapcsolj ki minden segítséget, kis gyakorlással menni fog a gázadagolás is, a fékezést vedd degresszívre, váltás manuális, és meglátod, mennyivel jobb időket fogsz menni.
-
Steady74
addikt
válasz
Dr. Student #6887 üzenetére
Nagy kérdés, hogy az idődet gumiszimulációval, vagy anélkül futottad. Motion, Vixen, Ftomi TT-ben nyomják Spa-t, és ebben a játékmódban nincs se üzemanyag, se gumiszimuláció, azaz szinte mindig 100%os kondíciókkal mész. ennek köszönhetően pályától függően 4-6 mp-cel lehet jobb időket futni, mint bekapcsolt szim-mel.
Vixen: van már spas vidi? Nagyon kíváncsi vagyok....
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6872 üzenetére
grat
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6868 üzenetére
Csak egy kérdés, mert érdekel: hány körön keresztül sikerül tartani ezt a gyors tempót? Pl. 20%-os versenyen megy-e végig?
-
Steady74
addikt
á, ugyan már, ez a béna vagyok dolog... gyere nyugodtan, senki nem fog sem kinevetni, sem nekedmenni, ha szabályosan mész.
Vixennel tegnap visszatértünk egy futam erejéig kóreába, karilla is velünk volt, hát mit ne mondjak.. a füvet szépen lenyírtuk, és gyakoroltuk a safety car-os startot -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6825 üzenetére
grat, szép idők, 3 magyar is a topban!!!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6823 üzenetére
vagyok online, csak szólok
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6818 üzenetére
No, de rákaptál a multizása!
Igaz, egyszer már mi is majdnem nyomtuk... Be- vagy kikapcsolt szim-mel szeretsz játszani?
Két hét szabin vagyok, este simán jövök!
-
Steady74
addikt
Ma a szokottnál is több volt a barom, szándékos blokkoló és a törő, ennek ellenére Vixennel álltuk a sarat, jó futamokat nyomtunk.
Polonic: sajnálom, hogy szar volt a futam, utána sem volt jobb a társaság: valenciában a lekörözöttek (3. körben) törtek mint az állat, nem lehetett elmenni mellettük
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #6749 üzenetére
ááááááááá, neb@ssz fel, hogy ott lax nem messze
sokszor el szerettem volna menni pecázni oda, de nem sikerült. Na most már lesz valakivel legalább
Egy pörgős keszegezés tényleg nagyon jó!! Tavasszal voltam a dunakeszi bányatavon, átlagban 2 percenként fogtam egy keszeget, tök jó volt.
Hunt: grat a csukeszhoz. Pénteken a Prérin fogtam bojlival süllőt -
Steady74
addikt
Elfáradtam, kiszálltam. köszi a mai játékot, sokan voltunk magyarok hál istennek.
Egy élmény volt!
-
Steady74
addikt
lesz ma valaki onlájn?
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6727 üzenetére
Hát a mai peca az rakós botos pontyozás volt, és igazából nem panaszkodom, reggel 7től du 3 ig kb 20 kg halat fogtam. Igaz nem nagyokat, de szépen jött ponty, kárász. Sok meg elment
.Annyira finnyásan ettek, hogy kis szöszölős kapások voltak csak, volt amit alig láttam. Holnaptól 2 napos peca Préri tavon, múlt hétfőn fogtam ott egy 9,7 kg-os és egy 6,2 kg-os tőpontyot, remélem most többet tudok fogni.
Gyere át, várlak! Bojlis tó, 12-es állás -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6665 üzenetére
szép, grat
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6659 üzenetére
Köszi szépen, este kipróbálom.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6655 üzenetére
német beállítást mutatsz?
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #6642 üzenetére
Azt hiszem nem láttam mert nem indultam azon a futamon. Tegnap a f@szom ki volt egyébként egyrészt a köcsögökkel, másrészt a gázpedálja a kormányszettnek nem jó sztem... olyant csinál, hogy pl. a német pálya hosszú egyenesének a végére sem tudok 7be felkapcsolni, mintha csak fél állást értékelne a gamma. G27ről beszélek, a game profilerben megnéztem mindent, a win7ben is teszteltem, ott szépen mutatja, hogy érzékeli a gázpedált, teljesen...
gariztatás lesz ebből úgy néz ki -
Steady74
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest