- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

krokk senior tag válasz  Turbolada II

üzenetére Turbolada II

üzenetéreszerintem korlátozódjunk a másik topicba ha már úgyis csak te írsz nekem  
- 

krokk senior tag válasz  Turbolada II

üzenetére Turbolada II

üzenetéreeladom hétvégén mindenképp egy olyan gépbe ahol csak 1 vinyó lesz meg egy cdolvasó és ennyi nagyjából szóval oda talán jó lesz ez a 300as. 
 amúgy egy hitachi meg egy maxtor.
 de még mindig nem vágom hogy milyen hibát tud okozni a vinyóban... pl ha állandóan túl van terhelve mert vszínű nálam az volt...
 az hogy bootolásnál kiakadt és szines karakatereket rajzolt ki függőlegesen a képernyőre az ilyen hiba lehet?...
- 

krokk senior tag üdv 
 már írtam máshova is de itt is megkérdem.
 ha hibás a codegen tápom (túlterhelt) az tönkrevághatja a vinyóim igaz?
 namost a vinyókon milyen hibát okozhat?
 mert lehet emiatt ment tönkre 2 vinyóm 300as codegen táp az adataimnál lévő konfiggal... eddig (2éve semmi baj nem volt vele) fél éve vettem bele egy a 2 vinyó mellé még 1 120ast az tönkrement nem is gondoltam arra hogy a táp miatt de azután vettem még 1 vinyót és most ez is meg a régi is haldoklik lehetséges hogy a táp miatt? 300as codegen táp az adataimnál lévő konfiggal... eddig (2éve semmi baj nem volt vele) fél éve vettem bele egy a 2 vinyó mellé még 1 120ast az tönkrement nem is gondoltam arra hogy a táp miatt de azután vettem még 1 vinyót és most ez is meg a régi is haldoklik lehetséges hogy a táp miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

300as codegen táp az adataimnál lévő konfiggal... eddig (2éve semmi baj nem volt vele) fél éve vettem bele egy a 2 vinyó mellé még 1 120ast az tönkrement nem is gondoltam arra hogy a táp miatt de azután vettem még 1 vinyót és most ez is meg a régi is haldoklik lehetséges hogy a táp miatt?
 300as codegen táp az adataimnál lévő konfiggal... eddig (2éve semmi baj nem volt vele) fél éve vettem bele egy a 2 vinyó mellé még 1 120ast az tönkrement nem is gondoltam arra hogy a táp miatt de azután vettem még 1 vinyót és most ez is meg a régi is haldoklik lehetséges hogy a táp miatt?